Dodaj do ulubionych

Zawsze miła i słodząca

25.01.13, 19:44
Mam taką osobę w rodzinie dla wszystkich miła i w d wchodząca, choc bywa ze mysli inaczej okazuje wszystkim sympatie, jest bardzo wylewna i slodząca taki sposob bycia. Osoba ta jest odbierana przyjaznie, no bo jak jej nie lubieć , sama lubię bo mi słodzi i wyraza tylko pochlebne opinie na moj temat w oczy hehehe ale sie tym nie podniecam bo wiem że to jej sposob bycia.Problem zaczyna sie gdy tę jej sympatycznosc ludzie odbierają jako coś wiecej, i w sumie hym sie nie dziwie ...juz kilkakrotnie była taka sytuacja i robiło sie dziwnie, sasiadka była pewna ze ta ma ochote na jej męza big_grin albo eks zięć był przekonany że pani nie moze przebolec jego straty,chce go nadal w rodzinie bo pomimo wywisk jakimi raczyl ja i jej corke pod koneic zwiazku ona wciaz mu po latach slodzi, mowi jak to go cieplo wspomina gdy ma okazje z nim rozmawiac.Facet nawet ostatnio pomyslal ze corce na 100 nieuklada sie z obecnym męzem bo byla tesciowa daje znaki wiec zaczął sie zblizac big_grin
Znacie takich ludzi zawsze słodzących?
Obserwuj wątek
    • kosmitka06 Re: Zawsze miła i słodząca 25.01.13, 19:52
      Znam. to dosyć bliska mi osoba. Pozniej wychodzi czasami szydło z worka jak jest naprawdę. I szczerze... wkurza mnie to... bo czasami zamiast się skrzywić, powiedzieć jak jest, a przede wszystkim nie udawać to ONA słodzi i szczerzy ząbki big_grin a tak naprawdę myśli co innego uncertain
      • e-milia1 Re: Zawsze miła i słodząca 25.01.13, 20:18
        nie lubie takich ludzi bo nie sa szczerzy. jeszcze bardziej draznia mnie ludzie, ktorzy sladza i jednoczesnie obrazaja. mam jedna taka w rodzinie, jest w stanie powiedziec tobie jak pieknie wygladasz i jak sluzy ci te 5 kg dodatkowych lub ta wielka d..a- albo-masz piekne zeby, ale te dwa jakby troche krzywe? inna z kolei na powitanie mierzy i szuka tylko tylko mankamentow-chyba bedziesz miala corke bo tak zbrzydlas... ale ci d..a urosla /7 miesiac ciazy/... fajne mam znajome, co? smile
        • tezee Re: Zawsze miła i słodząca 25.01.13, 20:37
          Hym a ja lubię przebywanie z takimi słodzącymi to jest bardzo przyjemne wieczne tiu tiu, tylko że faktycznie znajac ją nie wiem jakie ona komunikatyw wysyla tak naparwdę bo przeciez nie mozna byc na ciągłym zachwycie, napewno nie wszystko jej sie podoba te zachwyty i tiutianie nie są zawsze szczere. Bardzo wiele osob odbiera takie zachowanie personalnie ze to oni są przez nia lubiani i traktowani wyjątkowo bo o coś chodzi, z tego wynikaja smieszne ale rowniez dziwne sytuacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka