imasumak 07.02.13, 18:39 Odcinek premierowy jest teraz. Dotyczy śmierci jednej z naszych współforumek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imasumak Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 18:40 Za późno włączyłam. Zastanawiam się, czy sprawa ma szanse na wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 18:44 A przybliżysz, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 18:46 o to chodzi? www.tvp.pl/vod/audycje/publicystyka/prawdziwe-zycie/wideo/06022013/9899736 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 18:49 Właśnie się zastanawiałam, w jakim celu i właściwie konkretnie CO powiedziano w tym reportażu. Bo odebrałam to tylko jako krótkie i powierzchowne dość przypomnienie tej historii. Może tym właśnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 18:54 Tak te programy plus minus wyglądają. Nie miałam pojęcia, że sprawa dotyczy współforumki... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 18:57 Jak rozumiem, która to forumka nie napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:00 I dlaczego ci się wydaje, że o nią chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:30 Nic się Imie nie wydaje - chodzi o konkretną osobę, piszącą na eDziecku od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/w,567,139679312,139679757,.html Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:37 No ale to chyba chodzi o mamę forumowiczki a nie o samą forumowiczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:38 Właśnie miałam to samo napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:39 Tak, ale to forumowiczka wzięła udział w programie, z przyczyn oczywistych... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:03 A, zajarzyłam - w pierwszym poście umknęło słowo "mama" chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:06 zona_mi napisała: > A, zajarzyłam - w pierwszym poście umknęło słowo "mama" chyba. Nic Ci nie umknęło. Była tam mowa o forumowiczce, a nie jej mamie. Stąd ten galimatias. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:09 czyli zamowrdowana Wiola nie byla forumowiczka? juz nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:12 moofka napisała: > czyli zamowrdowana Wiola nie byla forumowiczka? > juz nic nie rozumiem Jaka Wiola? Było o kobiecie: wyborcza.pl/1,75477,13359691,Kim_jest_ojciec_numer_261__czyli_jak_niemieckie_dziecko.html#BoxSlotII3img Obejrzałam ten program w telewizorze. 1 program TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:25 > Nic Ci nie umknęło. > Była tam mowa o forumowiczce, a nie jej mamie. ??? Userka Madziulec mówiła o swojej zmarłej mamie - piszemy o tym samym, dzisiejszym programie? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:46 zona_mi napisała: > > Nic Ci nie umknęło. > > Była tam mowa o forumowiczce, a nie jej mamie. > > ??? > Userka Madziulec mówiła o swojej zmarłej mamie - piszemy o tym samym, dzisiejsz > ym programie? Jestem sama w domu i smieję się na cały regulator. Jedno wielkie zamieszanie się zrobiło. Założycielka wątku napisała, że chodzi o śmierć WSPÓLFORUMKI. Ktoś podał link do wątku na emamie, w którym forumka Madziulec pisała, że zaginęła jej MAMA- Jolanta Brzeska. Dzisiejszy program był o śmierci p. Jolanty. Wystąpiła w nim też córka p. Jolanty - czyli Madziulec. Mam nadzieję, że wyjaśniłam sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:58 nie bardzo rozumiem "prawdziwe zycie" mialo pokazac historie smierci mamy madziulec? przeciez to są dwie rózne historie? czy ja cos pomieszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:00 no ja tez nie widze zwiazku? moze odcinek inny? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:01 Ok, madziulca i sprawę pani Jolanty kojarzę. Myślałam, że chodzi o kobietę z zalinkowanego programu, która została zamordowana przez konkubenta. Widać chodzi o inny odcinek programu. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta tutaj 07.02.13, 20:04 znalazlam www.tvp.pl/vod/audycje/publicystyka/prawdziwe-zycie/wideo/07022013-1825/9899737 Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: tutaj 07.02.13, 20:22 mało tego, że Madziulec dotknęła ta tragedia, to jeszcze to wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12593474,Sad__corka_musi_zaplacic_za_dlugi_zmarlej_matki.html przecież to się w głowie nie mieści! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 19:52 pojecia nie mam, o kim piszecie kiedy to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:04 Dziewczyny, nie wiem co Wy oglądałyście. Ja obejrzałam program o zagadkowej śmierci p. Jolanty Brzeskiej. Mamy forumowiczki Madziulec. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:28 Zgadza się. Uma napisała: > Dotyczy śmierci jednej z naszych współforumek. a powinna byłą napisać: > Dotyczy śmierci mamy jednej z naszych współforumek. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:37 Tak, zjadłam to "mamy". A myślałam przecież o pani Jolancie. Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: "Prawdziwe życie" na TVP 1 07.02.13, 20:55 Kurczę, znałam tę historię z mediów, ale nie skojarzyłam z Madziulcem. Straszne po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 skad wiecie, ze to madziulca mama? 07.02.13, 21:01 pisala o tym tutaj kiedys? przegapilam to? to straszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: skad wiecie, ze to madziulca mama? 07.02.13, 21:26 to przegapilam. forumke "madziulek" kojarze, czesto sie udzielala. masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec ok 07.02.13, 21:28 ja jeszcze zyje. Rzeczywiście program był o dotąd niewyjasnionej smierci mojej mamy (za niecały miesiąc miną 2 lata). Tyle mnie więcej w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: ok 07.02.13, 21:46 Przepraszam o czym??? Myslisz, że ja zyje tymi wspomnieniami? Że zyje tym jak rozpoznawałam nadpalone rzeczy mojej mamy? Myslisz, że pamiętam jak przezyłam mniej więcej pół roku? Nic a nic. Wypieram wszystko. To jest gdzies tam i ja nie chcę tych mysli. Mam swoje dziecko, któremu jestem winna opiekę, siebie i moje mysli. Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Spokojnie ;) 07.02.13, 21:59 Przyznam CI się, że czasami wolałabym, by informacja podana przez Ciebie była prawdą. Problemy związane ze śmiercią mamy i z mieszkaniem, ktorego była najemcą niestety mnie przerastają Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Spokojnie ;) 07.02.13, 22:04 Wszystko się ułoży. Ja wiem, że to co się stało z Twoją Mamą i lawina wydarzeń, która potem nastąpiła, jest niesamowitym obciążeniem, ale jesteś młoda i silna, dasz radę. Ja trzymam kciuki za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Spokojnie ;) 07.02.13, 22:04 Tak,oglądalam,skojarzyłam od razu Madziulec i calą ta historie..tak mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec ... 07.02.13, 22:11 Ja od razu powiem tak: od samego poczatku dostaję niesamowite wsparcie duchowe od w ogóle neiznanych mi osób. Po artykułach w gazetach potrafiłam odbierać z redakcji listy od kompletnie obcych osób, dostaje maile od ludzi zza granicy. To daje olbrzymia siłe. Wspiera mnie też grono przyjaciół mamy, ci, z którymi miała ona bliski kontakt do końca. Niestety jestem jedynaczką i praktycznie nie mam rodziny jako takiej, al emam tez wsparcie dalszej rodziny, co też jest ważne. Ale chciałam powiedzieć, że mimo naprawdę wielkiego doła (z różnych powodów, ale ogolnie z tego, że sprawy, ktore sa powiązane ze śmiercią mamy mnie przerastają i to nie jest zwykłe załatwienie zgonu i juz) to każde ciepłe słowo tu na forum daje jakąs nadzieję. Ja wiem, że nie znacie mnie, że nie wiecie jak wygląda cała ta sytuacja, ani jak bardzo jest skomplikowana i pogmatwana... ale będe wdzięczna za trzymanie kciuków. Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: ... 07.02.13, 23:10 Trzymam kciuki i wysylam pozytywne fluidy. Musi byc dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: ... 07.02.13, 23:13 śledzę sprawę od zawsze,od namedialnienia takoż jak trzeba wsparcia to pisz tutaj trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: ... 07.02.13, 23:17 Oj, to "namedialnienie"... Ostatnio w sądzie wyszło, że ja stoje za wszystkimi artykułami w prasie, materiałami w tv i dodatkowo za sztuka teatralna "Kto zabił Alonę Iwanowną". Ja latam i robię rózne tam takie murale... Stąd syn właścicielki mieszkania, były właściciel czuje sie przeze mnie prześladowany. No cóz... Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: ... 08.02.13, 00:12 madziulec swego czau pomogłaś mi z ZUM mojej córki (Twoja wiedza mnie powaliła). Straszne to, co sie stało. Nie miałam pojęcia. Tak mi przykro. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić przez co przeszłaś. Trzymaj się dziewczyno, masz dla kogo Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: ... 08.02.13, 00:29 madziulec napisała: > Oj, to "namedialnienie"... > Ostatnio w sądzie wyszło, że ja stoje za wszystkimi artykułami w prasie, materi > ałami w tv i dodatkowo za sztuka teatralna "Kto zabił Alonę Iwanowną". > Ja latam i robię rózne tam takie murale... > > Stąd syn właścicielki mieszkania, były właściciel czuje sie przeze mnie prześla > dowany. > No cóz... Madziulec, to co cię spotkało to tragedia i farsa zarazem. Za kązdym razem jak czytam o tej sprawie, to siedzę przed monitorem i normalnie, fizycznie trafia mnie szlag. Mam szczerą nadzieję że wszystko się ułoży. Sama dostałam gęsiej skórki na myśl, że coś takiego mogłoby mnie spotkać i naprawdę myślę, że jesteś wielka że masz siłę żeby przez to przechodzić i jednocześnie prowadzić w miarę normalne zycie i być dobrą mamą dla twojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: ... 08.02.13, 08:36 soczek_bez_gazu napisała: Madziulec, to co cię spotkało to tragedia i farsa zarazem. Za kązdym razem jak > czytam o tej sprawie, to siedzę przed monitorem i normalnie, fizycznie trafia m > nie szlag. podpiszę się Odpowiedz Link Zgłoś