dzika41 Re: co dziś w garach? 10.02.13, 16:41 rosół ziemniaki, gulasz z szynki wieprzowej z cebulą i marchewką, marchewka surowa z chrzanem a dla córki duszone buraczki Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: co dziś w garach? 10.02.13, 20:13 Zupa z pora z soczewicą na domowym rosole, oraz miks sałat z biedry, z pomidorami, ogórkiem i jajkiem na twardo, polane sosem czosnkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ida771 Re: co dziś w garach? 10.02.13, 21:14 Na śniadanie leniwe (serowe) z wczorajszego śniadania reszta, podsmażone na maśle. Na obiad nuggetsy z wczorajszego obiadu z domowym chlebem lub pstrąg upieczony z ziołami pływający w cytrynie. Na jutro ugotował się właśnie rosół/zupa na 8 podudziach (na 2 dni wkładka) oraz moczy się kasza jęczmienna którą ugotuje jutro kto wróci pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mehil.dam Re: co dziś w garach? 10.02.13, 22:29 U mnie dzisiaj na śniadanie pieczone z boczkiem jajka. Zupa: krem pitruszkowo-gruszkowy. Na drugie były roladki z piersi kurczaka nadziewane chorizo i żółtym serem, do tego ziemniaki pieczone z czosnkiem i tymiankiem, żółtka papryka w koperkowym dipie i pomidory z octem balsamicznym. Miał być grilowany ananas na deser, ale nikt już nic jeść nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: co dziś w garach? 10.02.13, 22:40 Fajitas: grilllowane warzywa, mielone, piersi z kurczaka i krewetki, do tego nachosy z dipem z posiekanych pomidorów z cebulą i odrobiną chili, polane sosem z limonki. Objedlismy się po kokarde w 4 osoby + dziecię i jeszcze zostało . No dobra, nie ja gotowalam, tylko pomagałam - całą robotę odwalil będący na gościnnych występach w PL kolega z USA - kolega z meksykańskimi korzeniami . Odpowiedz Link Zgłoś