Dodaj do ulubionych

co dziś w garach?

• dzika41 Re: co dziś w garach? 10.02.13, 16:41
      rosół

ziemniaki, gulasz z szynki wieprzowej z cebulą i marchewką, marchewka surowa z chrzanem a dla córki duszone buraczki
    • redheadfreaq Re: co dziś w garach? 10.02.13, 20:13
      Zupa z pora z soczewicą na domowym rosole, oraz miks sałat z biedry, z pomidorami, ogórkiem i jajkiem na twardo, polane sosem czosnkowym.
    • ida771 Re: co dziś w garach? 10.02.13, 21:14
      Na śniadanie leniwe (serowe) z wczorajszego śniadania reszta, podsmażone na maśle.
      Na obiad nuggetsy z wczorajszego obiadu z domowym chlebem lub pstrąg upieczony z ziołami pływający w cytrynie. Na jutro ugotował się właśnie rosół/zupa na 8 podudziach (na 2 dni wkładka) oraz moczy się kasza jęczmienna którą ugotuje jutro kto wróci pierwszy.
      • mehil.dam Re: co dziś w garach? 10.02.13, 22:29
        U mnie dzisiaj na śniadanie pieczone z boczkiem jajka.
        Zupa: krem pitruszkowo-gruszkowy. Na drugie były roladki z piersi kurczaka nadziewane chorizo i żółtym serem, do tego ziemniaki pieczone z czosnkiem i tymiankiem, żółtka papryka w koperkowym dipie i pomidory z octem balsamicznym. Miał być grilowany ananas na deser, ale nikt już nic jeść nie chciał tongue_out
    • alpha.sierra Re: co dziś w garach? 10.02.13, 22:40
      Fajitas: grilllowane warzywa, mielone, piersi z kurczaka i krewetki, do tego nachosy z dipem z posiekanych pomidorów z cebulą i odrobiną chili, polane sosem z limonki. Objedlismy się po kokarde w 4 osoby + dziecię i jeszcze zostało smile.

No dobra, nie ja gotowalam, tylko pomagałam - całą robotę odwalil będący na gościnnych występach w PL kolega z USA - kolega z meksykańskimi korzeniami smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka