Dodaj do ulubionych

Smartfon a emama

14.04.13, 01:48
Dziewczyny , może któraś się orientuje czy na smartfonie (konkretnie huawei ascend g300) z systemem androida da sie przeglądąć, czytać forum emama. Bo się uzależniłam wink A ze mnie ciemna masa jeśli chodzi o takie wynalazki jest smile
Obserwuj wątek
    • majaaleksandra Re: Smartfon a emama 14.04.13, 09:52
      Z mojego doświadczenia i wiedzy teoretycznej wynika ze każdy telefon który posiada Androida z automatu moze posiadać np Operę Mobile a tam oczywiście forum emam.
      Mam teraz HTC HD2 i forum śmiga. Poprzednie przygody z dotykowymi tez nie robiły problemów w tym zakresie.
      • edelstein Re: Smartfon a emama 14.04.13, 10:43

Na wszystkich smartfonach wchodzilam w wyszukiwarke,Jak w kompie i normalnie odpalalam ematke.Od 2lat pisze ze smartfonow..Czasem z telewizora lub tabletu.Laptopa nie uzywam juz wcale.
        “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
        Autorem powyzszego zdania jest Moofka.
        • mentolka Re: Smartfon a emama 14.04.13, 12:03
          Łatwo ci się było przyzwyczaić? Przecież ekranik smartfona taki malutki, wydaje mi się że bardziej nadaje się do okazjonalnego podczytywania i pisania. A ty tak śmigasz ze smartfonu na codzień? Nie wygodniej ci na dużym laptopie?
          • morgen_stern Re: Smartfon a emama 14.04.13, 12:07
            Widzisz przecież jak edelstein pisze - żywa antyreklama pisania na forum ze smartfonów big_grin
          • maggorlo Re: Smartfon a emama 14.04.13, 12:10
            Może jej łatwo. Gorzej czytającym wink
          • edelstein Re: Smartfon a emama 14.04.13, 12:16
            Jestem pol dnia w drodze,nie wyobrazam sobie targania laptopa.Mam niemiecki slownik i czesto mi przeinacza slowa.Polskiego nie chce mi sie wgrac.Smartfon jest najlepszy wg mnie.
    • krejzimama Re: Smartfon a emama 14.04.13, 09:57
      Nie da się. Huawei nie wbudowanej odpowiedniej aplikacji webowej obsługującej forum emama. Poza tym z tego co wiem interfejs graficzny jest całkowicie niekompatybilny z apletem javy obsługującej to forum. Można kupić przystawkę podłączaną a pomocą bluetootha lub kabelka micro HDMi w wersji powyżej 1.5.
      • mentolka Re: Smartfon a emama 14.04.13, 11:01
        To co konkretnie musi mieć taki smarfon ,żeby obsługiwał to forum, bo nie wiem wogóle o co pytać .Może któraś mnie uświadomi jak rasową blondynkę wink A jakie macie jeszcze modele ,na których działa emama?
        • edelstein Re: Smartfon a emama 14.04.13, 11:23
          Nie mam zielonego pojecia.Poprostu wchodze i man,nigdy nic nie sciagalam,mialam LG,Samsunga,Htc teraz Nokie Lumie 920,na wszystkich Forum chodzi.
        • kroliczyca80 Re: Smartfon a emama 14.04.13, 11:27
          Krejzi Cię trollujesmile Da się.
          • carmita80 Re: Smartfon a emama 14.04.13, 17:34
            Uzywam glownie smartfon, czasem tablet, wszystko dziala normalnie.
    • drinkit Re: Smartfon a emama 14.04.13, 19:22
      Od paru dni bodajże forum jest w wersji mobilnej.
      • yenna_m Re: Smartfon a emama 14.04.13, 23:42
        ale tylko same tytuły postów
        jak wejdziesz głębiej - to już dupa wink trza zmniejszać, zwiększać i te de wink

ale da się czytać
        pisanie - mocno tak sobie

mój smart ma włączoną funkcję autopoprawiania
        czasem takie głupoty mi puści na forum, gdy dokładnie nie sprawdzę, czym on pozastępował te słowa, które sobie poprawnie napisałam, że aż żal bierze big_grin
    • ha-ya Re: Smartfon a emama 15.04.13, 00:09
      Mam dokladnie ten sam model- da sie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka