Dodaj do ulubionych

pomocy laleczka z saskiej...

19.04.13, 10:48
Błagam was drogie mamy mamy o pomoc bo już sama nie wiem gdzie mam szuka,ć potrzebuję podkładu muzycznego do piosenki laleczka z saskiej porcelany, gdzie nie wejdę mam ze słowami a mi one nie potrzebne chodzi mi o karaoke. Mała ma we wtorek konkurs muzyczny w szkole i potrzebuję nagrać jej podkład na cd. Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • lelija05 Re: pomocy laleczka z saskiej... 19.04.13, 10:53
      www.google.pl/#hl=pl&gs_rn=9&gs_ri=psy-ab&tok=ivMr8Em36VsXtxVLhYqJ8Q&pq=laleczka%20z%20saskiej%20porcelany%20karaoke&cp=37&gs_id=ju&xhr=t&q=laleczka+z+saskiej+porcelany+karaoke+chomikuj&es_nrs=true&pf=p&sclient=psy-ab&oq=laleczka+z+saskiej+porcelany+karaoke+&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45373924,d.Yms&fp=a1505bbbe951a26c&biw=791&bih=581
      A nuż gdzieś się trafi.
    • damajah proszę bardzo: 19.04.13, 10:54
      www.karaokedzieciom.com/utwory/Laleczka-z-saskej-porcelany.html
      • damajah Re: proszę bardzo: 19.04.13, 10:57
        jak będziesz kupowała to możesz zmienić na podkład bez linii melodycznej, zobacz czy możesz wybrać tonację. Szukaj takich podkładów na stronach oferujących podkłady muzyczne, kosztuje to grosze a niektóre portale oferują całkiem niezłe podkłady z możliwością zmiany tonacji. Zaraz poszukam, bo z pewnością na innych też taka popularna piosenka jest.
        • damajah Re: proszę bardzo: 19.04.13, 11:03
          ising.pl/sklep/podklad/magda-fronczewska-laleczka-z-saskiej-porcelany/
          (wersja inna ale też ok)
          • damajah a zresztą... 19.04.13, 11:06
            napisz do mnie na priva (damajah@gazeta.pl) to Ci po prostu prześlę bo mam smile
          • nadzieja1122 Re: proszę bardzo: 19.04.13, 11:08
            lelija05- dzięki ale cała strona przeszukana wcześniej
            damajah- dzięki bardzo chyba ta pierwsza wersja najlepszasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka