Dodaj do ulubionych

Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ?

08.05.13, 09:28
Nazwy preparatu nie podaję, ale Panie walczące z wagą pewnie będą wiedziały o co chodzi wink

Udało się schudnąć po tym specyfiku ?

P.S. Żeby nie było, dzisiaj też kupuję rower tongue_out
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 08.05.13, 09:30
      Widziałam reklamy na mieście, a jak ona smakuje? Jak normalna kawa? Rozpuszczalne to jest?
      • karolciab125 Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 08.05.13, 09:39
        Ja akurat czytałam o preparacie w tabletkach.
        Kawy nie pijam w ogóle, więc nawet zielona jest dla mnie nie do przełknięcia smile
    • zuzann-a Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 08.05.13, 09:39
      Kupiłam w ziarenkach i od kilku dni usiłuję zmielić to cholerstwo, trochę udało się młynkiem ręcznym ale idzie ciężko i nie jest całkiem miałka, gdzieś wyczytałam żeby najpierw ubić ją w moździerzu a potem do ręcznego ale ni chu chu, nie da się albo mam moździerz do kitu. Jeśli chodzi o smak to po wypiciu dwóch filiżanek mogę śmiało powiedzieć, że jest wstrętna, może z czasem się przyzwyczaję. Kupiłam tez nescę ale zawiera tylko 35% zielonej więc pewnie nie daje takich efektów jak 100% zielona.
    • suazi1 Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 08.05.13, 09:40
      Koleżanki w pracy piją ten badziew, i nic, żadnych efektów od półtora m-ca. Rower to zdecydowanie lepsza inwestycja.
    • default Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 08.05.13, 10:06
      Nie ma takiego specyfiku, po którym (wyłącznie po nim) się chudnie. Nie ma i już.
      Chudnie się mniej jedząc i więcej się ruszając.
      Do tego można sobie sobie łykać specyfik jaki się chce. Lub nie łykać smile Efekt będzie podobny.
    • feel_good_inc Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 09.05.13, 12:20
      cynamon77 napisał(a):
      > Ciekawy artykuł na temat jedzenia, które wspomaga spalanie tłuszczu:
      > fitness.wp.pl/multimedia/galerie/art1045.html
      > Fajnie, że jem dużo łososia, bo okazał się, że sprzyja spalaniu brzuszka smile

Dżizas, ile jeszcze razy takie bzdury przeczytam?
      Zastąpienie łososiem (czy inną rybą albo mięsem) węglowodanów w posiłkach spowoduje (w znaczącym uproszczeniu oczywiście) spalanie tłuszczów. Samo jedzenie łososia bez zmiany diety nic nie zmieni.
      • maggorlo Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 09.05.13, 15:05

Nie należy łączyć porcji pełnego zdrowia łososia czy halibuta z frytkami, które są bombą niepotrzebnych kalorii.
        Nie zalecają łososia "do" ino łososia "zamiast" smile
    • feel_good_inc Kolejny cudowny środek? 09.05.13, 12:22
      karolciab125 napisała:
      > Nazwy preparatu nie podaję, ale Panie walczące z wagą pewnie będą wiedziały o c
      > o chodzi wink
      >
      > Udało się schudnąć po tym specyfiku ?
      >
      > P.S. Żeby nie było, dzisiaj też kupuję rower tongue_out

Kofeina zawarta w kawie MOŻE przyspieszyć chudnięcie w przypadku INTENSYWNEGO WYSIŁKU FIZYCZNEGO. W każdym innym wypadku służy jedynie zarabianiu na idiotkach.
    • armaiti1 Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 09.05.13, 13:09
      Ja próbowałam. Łykam już trzecie opakowanie. I tak: w pierwszym miesiącu nie schudłam wcale, ale za to zaczęłam się mieścić we wszystkie ciuchy o rozmiar lub dwa mniejsze (tendencja trwa). W drugim miesiącu waga spadła mi o 2 kg. I na razie cisza. Przez pierwszy miesiąc jedyną moją aktywnością na rzecz schudnięcia była sauna infrared po godzinie dwa razy w tygodniu. Potem zrobiło się cieplej, więc zaczęłam jeździć na rowerze. Wady: po miesiącu musiałam zacząć brać żelazo, bo drastycznie mi spadło, waga stoi w miejscu. Zalety: mieszczę się, mam więcej energii i mniejszy apetyt i - uwaga!- widocznie zmniejszył mi się cellulit. Tak więc plusy przesłoniły mi minusy wink
    • thanksgiving Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 09.05.13, 14:05
      Brałam w tabletkach, zero efektów.
    • kodam3 Re: Zielona kawa na odchudzanie, kto próbował ? 09.05.13, 17:36
      moja koleżanka
      mówi,że widzi efekty
      ja tam wolę rower czy bieganie
      nie stosuje i nie stosowałam żadnych specyfików na odchudzanie,bo moja porcja aktywności fizycznej całkowicie mi wystarcza
    • thea19 obrzydlistwo 05.01.14, 19:28
      dostalam w prezencie (jakas aluzja czy jak???)
      kawoszem absolutnie nie jestem. sprobowalam i cos strasznego! w smaku nijak kawy nie przypomina, bardziej wode z moczenia maku, kolor ohydny. odchudza na pewno jak sie to pije/zjada do posilku bo odbiera apetyt
      • myszomle Re: obrzydlistwo 05.01.14, 20:08
        thea19 napisała:

odchudza na pewno jak sie to pije/zjada do posilku bo odbiera apetyt

I może o to chodzi? smile

---
        truskawkiwmilanowku.blox.pl/html
        najlepszepolskiefilmyiseriale.blox.pl/html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka