Dodaj do ulubionych

Pytanie na śniadanie Blogi o dzieciach

13.05.13, 10:53
Czy któraś ogladała dzisiaj w Pytaniu na śniadanie temat na temat blogów o dzieciach?
Była tam dziewczyna z bloga makowieczki.pl
Co sadzicie o taki eksponowaniu dzieci w sieci?
Ja mam mieszane odczucia po tym co zobaczyłam
Ciekawa jestem waszych opini

Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Pytanie na śniadanie Blogi o dzieciach 13.05.13, 15:46
      A co tam zobaczyłaś? (Pytam, bo nie oglądam śniadaniowej tv). Sieć jest pełna wszystkiego i nie wrzucałabym wszystkich blogów dzieciowych (czy prezentowania dzieci na portalach społecznościowych czy pisania o nich na mniej lub bardziej publicznych forach) do jednego wora. Nie mówiąc już o tym, że w realu tez rodzice niejedno czynią i impakt, wbrew pozorom, nie jest mniejszy (tzn. ma zazwyczaj mniejszy zasięg potencjalny, ale jednocześnie jest bardziej dotkliwy, jako że odbywa się w środowisku ściśle związanym z dzieckiem).
    • bywalec.hoteli Re: Pytanie na śniadanie Blogi o dzieciach 13.06.19, 14:34
      Nie oglądałem. W polskiej blogosferze nie znalazłem bloga "parentingowego", który uznawałbym za godny uwagi.
      Znam 2: tatawpracy.pl (skupia się na użalaniu jak mu ciężko wszystko ogarnąć i eksponowaniu swojej żony) i blogojciec.pl (skupia się na pierdołach i krytykowaniu zimnego chowu).
    • 35wcieniu Re: Pytanie na śniadanie Blogi o dzieciach 13.06.19, 14:37
      Na bank. Tak zajebiscie ciekawy ze trzeba wyciagnac wpis sprzed 6 lat zeby zareklamowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka