aniacu 26.07.04, 18:32 Tak tylko chciałam się z kimś podzielić moją(naszą) radością bo dziś obchodzę pierwszą rocznicę ślubu i jestem bardzo szczęśliwa...rok temu była dużo ładniejsza pogoda))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Re: moje szczęście 26.07.04, 19:11 Gratulacje **************************************** Moje dziatki na fotkach czyli.... "Sesja" fotograficzna Misi i Maksia. Odpowiedz Link Zgłoś
jonam Re: moje szczęście 26.07.04, 19:23 Przyjmijcie serdeczne życzenia szczęścia i miłości na dalsze lata. I więcej słońca na niebie. Aśka. Odpowiedz Link Zgłoś
johana26 Re: moje szczęście 26.07.04, 20:45 Zycze Wam, zebyscie byli zawsze tak szczesliwi jak w dniu slubu pozdrawiam A to moja Gabrysia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=14347791 Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: moje szczęście 26.07.04, 20:51 ...i abyście zawsze byli dla siebie taką wspaniałą Młoda Parą jak przed rokiem! Więc - sto lat Młodej Parze!! Uściski i buziaki) Ja 3 lipca obchodziłam 5.rocznicę ślubu i spędziliśmy ją...na mszy św. ślubnej matki chrzestnej Szymka. Nawet godzina się zgadzała, tyle że 5 lat później! Super zrządzenie losu, przeznaczenia (i dat). jeszcze raz - wszystkiego co najlepsze dla Was!! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś