Dodaj do ulubionych

problem z przedszkolem

19.06.13, 17:14
witam mamusie smile
mam pytanie odnośnie przedszkola (syn lat4)
przeprowadziliśmy się 2 miesiące temu do innego miasta było to niespodziewane syn od 2 lat chodził prywatnie do kinder klubu 5 godz.dziennie.Od września miał iść do przedszkola już normalnie ale że musieliśmy zmienic adres więc nie zdążyliśmy złożyć papierów do przedszkola.
syn jest mądrym chłopcem i nie chciała bym żeby siedział rok w domu bo zapomni wszystko sam bardzo chce chodzić na zajęcia.niestety nie ma nawet u nas w mieści prywatnego przedszkolasad
nie wiecie może czy mamy szanse na dostanie się jeszcze do przedszkola??
oboje z mężem pracujemy
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: problem z przedszkolem 19.06.13, 17:17
      Chyba powinnaś w okolicznych przedszkolach zapytać, nie na forum...
    • ola33333 Re: problem z przedszkolem 19.06.13, 17:19
      nikt nie wie jaka jest sytuacja w twojej miejscowosci, ja bym sie przeszla osobiscie z synem do wszystkich przedszkoli, zeby wybadac jakie sa szanse.
      • bergamotka77 Re: problem z przedszkolem 19.06.13, 17:46
        Troche jakbys z choinki sie urwala wink Przeprowadzajac sie do innego miasta nie sprawdziliscie najblizszego przedszkola, szkoly? Nie sadze abyscie mieli jeszcze szanse na panstwowe, musisz raczej poszukac najblizszego prywatnego i tam zapytac o wolne miejsce. Macie auto, mozecie dowozic? Niewiele wiemy o twojej sytuacji, czy macie tam jakas rodzine, czy pracujecie daleko od domu itd. Napisz wiecej bysmy mogli doradzic.
        • mamdosc88 Re: problem z przedszkolem 19.06.13, 20:51
          wyprowadzka nastąpiła z dnia na dzień więc nie było to planowane.
          Mąż ma auto ja nie mam prawa jazdy.do prywatnego jakie jest w okolicy zapisy są pół roku wcześniej.rodziny nie mamy.w sumie ja zostaje z tym sama mąż wyjeżdża rano wraca o 23 do domu z pracy.
          ale może faktycznie przejdę się po przedszkolach bo jest chyba z 6 przedszkoli w okolicy może nas gdzieś wcisną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka