Dodaj do ulubionych

Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brzydka?

• dziennik-niecodziennik Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 11:18
      mi sie nie podoba. te wielkie oczy w chudej jak u szczurka buźce, zero biustu, kości na wierzchu...
      nie wątpię że parę kilo na plus zrobiłoby jej bardzo dobrze.
    • gaskama Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 11:55
      Moim zdaniem ma bardzo plastyczną, bardzo wyrazistą, bardzo charakterystyczną urodę. Wydaje mi się, że bardzo dobrze wpisuje się w nurt (którego akurat nie pochwalam) wychudzonych, anorektycznych wieszaków, na których dobrze prezentuje się haj feszn.
    • iziula1 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 12:00
      Piękna nie jest, brzydka też nie.
      Ma wielkie, piękne oczy które niestety tracą swój urok w jej zbyt chudej twarzy.
      Przez swoją chudość wygląda jak małe, zagłodzone dziecko a to nie jest ładne tylko smutne.

Z jej głównych atrybutów to długie, szczupłe nogi.

Dla mnie ogólnie za chuda, nawet jak na modę panującą w modelingu.
      Ale umie się ustawić do zdjęć, jest fotogeniczna, jej zdjęcia są ciekawe.
      • ponis1990 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 12:15
        Jak dla mnie ta jej twarz to już jak śmierć wygląda... Bezsensem jest to, że świat mody kreuje kości. Ale oczy ma śliczne
    • misiowamama-2 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 12:12
      amoreska napisała:

> Mam nieodparte wrażenie, że jeśli chodzi o jej urodę, i ogólne wrażenie - jest coraz gorzej...<

było, jest i ... będzie. Nigdy mi sie nie podobała. Końska twarz, wstrętne zęby, ogólnie masakra. Przesadnie chuda, brrrr. I do tego okropnie sepleni, nawet odzywać się nie musi, bo na zdjęciach widać wink big_grin
    • koza_w_rajtuzach Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 13:33
      Mam wrażenie, że wcześniej, pomimo tylu krytycznych słów, wyglądała znacznie lepiej, wręcz nie ma żadnego porównania do tego, co jest teraz.
      Wg mnie dziewczyna ma anoreksję i to postępującą. Ma bardzo zapadnięte oczy i wygląda na skrajnie wygłodniałą. Jak najbardziej wierzę w to, że ktoś może być naturalnie bardzo szczupły i nie wynika to z głodzenia się, znam dwie takie osoby.
      Anja nie jest piękna, przereklamowana, brzydka też nie. Wg mnie jest chora, bo tak właśnie wygląda.
    • rosapulchra-0 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 13:37
      amoreska napisała:

> To nie są zdjęcia "przyłapane", na których miała prawo wyglądać "gorzej", ale p
      > ozowane, teoretycznie wymuskane.
      > Mam nieodparte wrażenie, że jeśli chodzi o jej urodę, i ogólne wrażenie - jest
      > coraz gorzej...

Dla mnie ona nigdy nie była okazem urody. Nie podoba mi się, nie lubię jej maniery, są na świecie zdecydowanie piękniejsze od niej kobiety.
    • jematkajakichmalo Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 14:01
      Jak dla mnie niestety brzydka. Znam 2 takie dziewczyny w tym typie, tzn jak sie patrzy "pojedynczo" to np. maja piekne oczy, piekny nos, usta itp... jednak wszystko poskladane do kupy nie pasuje w ogole i jest brzydkie.
      No nie podoba mi sie i juz smile
    • memphis90 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 15:09
      Ja nie lubię takich wychudzonych. Gdybym była les, to kręciłaby mnie Scarlett J. wink A tak to chciałabym tylko mieć takie ciało, jak ona.
    • gagunia Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 16:38
      Na zdjęciach sesyjnych wygląda bardzo ładnie, na prywatnych wg mnie koszmarnie. Kiedyś, jak miała trochę pełniejszą twarz prezentowała się znacznie lepiej.
    • ladnyusmiech Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 16:56
      Zawsze się dziwię, że jak modelka to już zgrabna i piękna.
      Dlaczego tak wszyscy myślą? To ma być przecież interaktywny wieszak na ubranie. I ubranie ma ładnie wyglądać na wieszaku a nie wieszak w ubraniu. Gdyby to modelki to były kobiety np. o ponętnych kształtach to już pojawiłby się problem z dopasowaniem ubrania do figury. A tak to są te wieszaki (modelki) i problemu nie ma big_grin

Jeśli chodzi o tą akurat modelkę, uważam że jest piękna. Na swój sposób - nie jest to seksistowska uroda. Twarz naprawdę ma ciekawą. Rzeczywiście takie wychudzenie nie dodaje jej uroku, wręcz przeciwnie. Ale cóż ma zrobić jeśli zawód ma taki a nie inny i takie standardy obowiązują w tym zawodzie? Ciało też za chude, ale jędrne i jak na jej wiek podziwiam to. Ja mam tyle samo lat mniej więcej co ona, jestem szczupła a cellulit to mam wrażenie że mi za niedługo uszami wyjdzie...
    • majenkir Wole Krupe n/t 25.06.13, 19:58

• pochodnia_nerona Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 19:59
      Była bardzo ładna, ale teraz jest po prostu skrajnie wychudzona, a patologia nie jest, niestety, piękna. Dla mnie chore jest, że takie modelki, które bardziej przypominają szkielety, niż normalne kobiety, są lansowane i honorowane dużymi gażami. Wypacza to nastolatki, deprecjonuje poczucie wartości normalnie zbudowanych babek. Kiedy popatrzy się na Rubik i potem w lustro, nie ma bata, widzi się grubą babę, choćby się nie miało grama nadwagi.
    • lusitania2 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 20:35
      piękne ciało, twarz nie w moim guście.
      O patologicznymwink wychudzeniu nie będę się wypowiadać, bo mimo circa 30 cm wzrostu mniej niż Rubik i jedzenia ponad 2000 kalorii dziennie też wystają mi wszelkie możliwe kości oraz oczodoły (he he) i jestem wyzywana od anorektyczek.
    • 18lipcowa3 no cóz 25.06.13, 22:59
      karierę zrobiła świetną -gratulacje
      ale wygląd- potwornie chuda, wygląda strasznie i bardzo niezdrowo
      • rhysmeyers22 Re: no cóz 25.06.13, 23:16
        wyglada swietnie ,modelka high fashion ,krupa niestety nawet nie stala obok czegos takiego,typowy plastik jakich miliony w usa i wszedzie indziej.

• bei Oryginalna uroda 26.06.13, 12:21

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka