dziennik-niecodziennik Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 11:18 mi sie nie podoba. te wielkie oczy w chudej jak u szczurka buźce, zero biustu, kości na wierzchu... nie wątpię że parę kilo na plus zrobiłoby jej bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 11:55 Moim zdaniem ma bardzo plastyczną, bardzo wyrazistą, bardzo charakterystyczną urodę. Wydaje mi się, że bardzo dobrze wpisuje się w nurt (którego akurat nie pochwalam) wychudzonych, anorektycznych wieszaków, na których dobrze prezentuje się haj feszn. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 12:00 Piękna nie jest, brzydka też nie. Ma wielkie, piękne oczy które niestety tracą swój urok w jej zbyt chudej twarzy. Przez swoją chudość wygląda jak małe, zagłodzone dziecko a to nie jest ładne tylko smutne. Z jej głównych atrybutów to długie, szczupłe nogi. Dla mnie ogólnie za chuda, nawet jak na modę panującą w modelingu. Ale umie się ustawić do zdjęć, jest fotogeniczna, jej zdjęcia są ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 12:15 Jak dla mnie ta jej twarz to już jak śmierć wygląda... Bezsensem jest to, że świat mody kreuje kości. Ale oczy ma śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 12:12 amoreska napisała: > Mam nieodparte wrażenie, że jeśli chodzi o jej urodę, i ogólne wrażenie - jest coraz gorzej...< było, jest i ... będzie. Nigdy mi sie nie podobała. Końska twarz, wstrętne zęby, ogólnie masakra. Przesadnie chuda, brrrr. I do tego okropnie sepleni, nawet odzywać się nie musi, bo na zdjęciach widać Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 13:33 Mam wrażenie, że wcześniej, pomimo tylu krytycznych słów, wyglądała znacznie lepiej, wręcz nie ma żadnego porównania do tego, co jest teraz. Wg mnie dziewczyna ma anoreksję i to postępującą. Ma bardzo zapadnięte oczy i wygląda na skrajnie wygłodniałą. Jak najbardziej wierzę w to, że ktoś może być naturalnie bardzo szczupły i nie wynika to z głodzenia się, znam dwie takie osoby. Anja nie jest piękna, przereklamowana, brzydka też nie. Wg mnie jest chora, bo tak właśnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 13:37 amoreska napisała: > To nie są zdjęcia "przyłapane", na których miała prawo wyglądać "gorzej", ale p > ozowane, teoretycznie wymuskane. > Mam nieodparte wrażenie, że jeśli chodzi o jej urodę, i ogólne wrażenie - jest > coraz gorzej... Dla mnie ona nigdy nie była okazem urody. Nie podoba mi się, nie lubię jej maniery, są na świecie zdecydowanie piękniejsze od niej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 14:01 Jak dla mnie niestety brzydka. Znam 2 takie dziewczyny w tym typie, tzn jak sie patrzy "pojedynczo" to np. maja piekne oczy, piekny nos, usta itp... jednak wszystko poskladane do kupy nie pasuje w ogole i jest brzydkie. No nie podoba mi sie i juz Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 15:09 Ja nie lubię takich wychudzonych. Gdybym była les, to kręciłaby mnie Scarlett J. A tak to chciałabym tylko mieć takie ciało, jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 16:38 Na zdjęciach sesyjnych wygląda bardzo ładnie, na prywatnych wg mnie koszmarnie. Kiedyś, jak miała trochę pełniejszą twarz prezentowała się znacznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladnyusmiech Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 16:56 Zawsze się dziwię, że jak modelka to już zgrabna i piękna. Dlaczego tak wszyscy myślą? To ma być przecież interaktywny wieszak na ubranie. I ubranie ma ładnie wyglądać na wieszaku a nie wieszak w ubraniu. Gdyby to modelki to były kobiety np. o ponętnych kształtach to już pojawiłby się problem z dopasowaniem ubrania do figury. A tak to są te wieszaki (modelki) i problemu nie ma Jeśli chodzi o tą akurat modelkę, uważam że jest piękna. Na swój sposób - nie jest to seksistowska uroda. Twarz naprawdę ma ciekawą. Rzeczywiście takie wychudzenie nie dodaje jej uroku, wręcz przeciwnie. Ale cóż ma zrobić jeśli zawód ma taki a nie inny i takie standardy obowiązują w tym zawodzie? Ciało też za chude, ale jędrne i jak na jej wiek podziwiam to. Ja mam tyle samo lat mniej więcej co ona, jestem szczupła a cellulit to mam wrażenie że mi za niedługo uszami wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 19:59 Była bardzo ładna, ale teraz jest po prostu skrajnie wychudzona, a patologia nie jest, niestety, piękna. Dla mnie chore jest, że takie modelki, które bardziej przypominają szkielety, niż normalne kobiety, są lansowane i honorowane dużymi gażami. Wypacza to nastolatki, deprecjonuje poczucie wartości normalnie zbudowanych babek. Kiedy popatrzy się na Rubik i potem w lustro, nie ma bata, widzi się grubą babę, choćby się nie miało grama nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Anja Rubik -piękna, "przereklamowana" czy brz 25.06.13, 20:35 piękne ciało, twarz nie w moim guście. O patologicznym wychudzeniu nie będę się wypowiadać, bo mimo circa 30 cm wzrostu mniej niż Rubik i jedzenia ponad 2000 kalorii dziennie też wystają mi wszelkie możliwe kości oraz oczodoły (he he) i jestem wyzywana od anorektyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 no cóz 25.06.13, 22:59 karierę zrobiła świetną -gratulacje ale wygląd- potwornie chuda, wygląda strasznie i bardzo niezdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: no cóz 25.06.13, 23:16 wyglada swietnie ,modelka high fashion ,krupa niestety nawet nie stala obok czegos takiego,typowy plastik jakich miliony w usa i wszedzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś