Dodaj do ulubionych

Kolejny przykład dobra i miłości.

19.07.13, 01:43
Biedne dziewczynki. Nawet zdobywać wiedzy nie mogą. Cudowna kraina szczęśliwości, nie to co Polska.
Obserwuj wątek
    • josef_to_ja Re: Kolejny przykład dobra i miłości. 19.07.13, 06:25
      Polska jest najgorsza! Panuje katolicyzm, duzo gorszy od islamu, geje nie moga brac slubow i adoptowac dzieci, nie bedzie wolno prowadzic uboju rytualnego, dopuszczalny dolny wiek wspolzycia jest bardzo wysoki, na dodatek zasilki sa niskie i przez to zle zyje sie tu cyganom i kolorowym muzulmanom, ktorzy nie lubia pracowac!

PS. Zawsze mnie zastanawialo czemu lewica, feministki, dzialacze LGBT atakuja tylko chrzescijanstwo, a nie maja nic do islamu, a nawet wrecz bronia kolorowych muzulmanow. Przeciez takie srodowiska sa dla islamskich fundamentalistow niewierna zgnilizna na odstrzal i Babilonem numero uno. Muzulmanin predzej z ortodksyjnym zydem sie dogada niz z liberalem obyczajowym.
      • totorotot Re: Kolejny przykład dobra i miłości. 19.07.13, 12:34
        Ale ja się z nim zgadzam.
        Mam nadzieję, ze muslimy się nie zalegna w Pl, bo na starość będę musiała wyemigrować do Australii i uprawiać pole.
        W sumie pewnie byłabym szczęśliwa, mój mąż pewnie też chętnie by spalił biurko i pokazał fakera urzedasom.
    • sumire Re: Kolejny przykład dobra i miłości. 19.07.13, 06:37
      ile jeszcze wątków o islamie zamierzasz założyć?
      • josef_to_ja Kolorowi muzulmanie w Europie... 19.07.13, 09:40
        Kolorowi muzulmanie w Europie sa coraz wiekszym problemem. Autorka slusznie podnosi ten temat. Morderstwa, a takze zwykle bunty w przypadku prob ograniczania im socjalu. Pamietajcie, ze masa kolorowych muzulmanow korzysta z socjalu. Nie sa u siebie, a ciagna ile sie da, lenie patentowane.
        • sumire Re: Kolorowi muzulmanie w Europie... 19.07.13, 13:41
          pacz pan... to całkiem, jak wielu Polaków w UK i innych krajach.
    • rosapulchra-0 Re: Kolejny przykład dobra i miłości. 19.07.13, 06:53
      Obsesje się leczy, wiesz?
    • gazeta_mi_placi Re: Kolejny przykład dobra i miłości. 19.07.13, 13:46
      Słusznie. Po co im wiedza? Pracować zawodowo nie mogą, a wiedzę z zakresu gotowania, prania i pielęgnacji niemowląt mają od innych kobiet w rodzinie.
      Zgodnie z tamtejszą religią miłości i pokoju postępowanie w pełni słuszne.
    • kerri31 Re: Kolejny przykład dobra i miłości. 19.07.13, 13:50
      wioskowy głupku- to już się staje nudne -te twoje linki ze świata internetu/
      • verdana Re: Kolejny przykład dobra i miłości. 19.07.13, 17:24
        Autorka wątku nie zauważa, ze rodzice najwyraźniej chcą kształcić dziewczynki, nawet ryzykując, ze znowu wioska zostanie zbombardowana, ze bedzie napad, ze talibowie sie zemszczą.
        Innymi słowy, wygląda na to, ze szeregowym wyznawcom islamu cholernie zalezy na kształceniu tych dziewczynek, tak że fanatycznym opresyjnym przywdcom nie pozostaje nic innego, jak odstrsaszać od tego terrorem.
        Niby to samo, a jednak trochę inna perspektywa...
      • rosapulchra-0 Kerri 19.07.13, 18:34
        To nie wioskowy wypisuje te posty, to wyznawczyniwielkiegoczerwia84 suspicious
        I tak, to już jest nudne, a laska ma ewidentną obsesję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka