Dodaj do ulubionych

relacje z mezem

31.07.13, 20:56
Jak juz kiedys pisalam mamy jedna coreczke.ma 4 latka.ja mam 39 lat.bardzo chcialam miec jeszcze jedno dziecko.maz niestety nie chce.popsuly sie nasze relacje.ja jestem ciagle smutna.bo bardzo zalezy mi na dziecku a on niepotrafi ze mna porozmawiac.ja tez mam do niego inny stosunek odkad wiem ze nie chce wiecej dziecka.jak byscie postepowaly.
Obserwuj wątek
    • buuenos Re: relacje z mezem 31.07.13, 22:11
      A jakie byly wasze plany? maz wiedzial,ze chcesz wiecej niz jedno dziecko? finansowo jestescie zabezpieczeni? i ogolnie to ,,jestem smutna" brzmi jakos tak dziecinnie,jakbys waty cukrowej nie dostala.masz jedno dziecko,wiec staraj sie stworzyc mu udane dziecinstwo.Bysmy porozmawialy przede wszystkim,nie na poziomie ja chce, tylko, jak to widzimy,czy mamy takie mozliwosci itd.
      • aniaturek0409 Re: relacje z mezem 31.07.13, 23:21
        A wcześniej coś ustalaliście w tym temacie czy miało " samo" wyjść? Ja w tym wieku bała bym się kolejnego dziecka. Tym bardziej po dzisiejszej wizycie na cmentarzu mam smutną refleksję że umiera teraz dużo młodych ludzi. Co drugi - trzeci grób to ludzie po 50-tce. Także bała bym się że nie zdążę wychować i wykształcić dzieci. Oczywiście różnie może być i można zejść z tego świata w każdym momencie ale z wiekiem prawdopodobieństwo wzrasta.
        • tuya Re: relacje z mezem 01.08.13, 10:58
          aniaturek0409 napisała:

> A wcześniej coś ustalaliście w tym temacie czy miało " samo" wyjść? Ja w tym wi
          > eku bała bym się kolejnego dziecka. Tym bardziej po dzisiejszej wizycie na cme
          > ntarzu mam smutną refleksję że umiera teraz dużo młodych ludzi.

O tak, a kiedyś to ludzie żyli do dziewięćdziesiątki, chorób nie było.

• mx3_sp Re: relacje z mezem 01.08.13, 11:02
            czyi jak córka zacznie strzelać hormonami Ty będziesz mieć prawie 50 lat. Dałabyś radę z naburmuszoną nastolatką i pędrakiem u rąbka spódnicy? A w wieku 60 kolejna burza hormonów i pomoc przy wnuczkach? Mąż pewnie starszy jest?
            • kietka Re: relacje z mezem 01.08.13, 11:09
              bo w tym cały jest ambaras, zeby dwoje chciało na raz smile

xsenia, mysle, ze masz rosadnego meza, instynkt macierzynski czasami robi kobiecie wode z mozgu, a potem jest płacz i zgrzytanie zebami, niestety 40tka, to dla wiekszosci kobiet trudny okres, a czesto cioze w tym okresie sa proba odmlodzenia na sile...dziecko ma sie na kilkadziesiat lat, a nie tylko takie słoddkie 3 latki z loczkami, poczekaj, az corka bedzie starsza, macierzynstwo naboerze innych odcieni....
              ja bym nie zmuszała meza do posiadania drugiego dziecka..
    • scarlett.o-hara Re: relacje z mezem 01.08.13, 11:07
      Hej, ja mam podobny problem,z tym, ze córka ma lat 5, ja 34, mąż 39. Ja też bym chciała drugie dziecko, ale mąż nie chce. Wcześniej było na odwrót, bo córka nam straszliwie chorowała, łącznie z dwoma pobytami w szpitalu. Poczytaj mój wątek sprzed tygodnia/dwóch- "Gdy mąż nie chce drugiego dziecka".

forum.gazeta.pl/forum/w,567,145846822,,Gdy_maz_nie_chce_2_dziecka_.html?s=0
      Pozdrawiam.

• kerri31 Re: relacje z mezem 01.08.13, 12:33
      Wino, sex, wino , szczera rozmowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka