Dodaj do ulubionych

Stroj na wesele

06.08.13, 13:13
Tak mnie naszlo po obejrzeniu zdjec ze slubu miesiaca. W co bylyscie ubrane na ostatnie wesele (nie swoje)? Zdjecia mile widziane!
Obserwuj wątek
    • run_away83 Re: Stroj na wesele 06.08.13, 13:40
      Stosownie do konwencji imprezy smile

W lutym, ślub cywilny w usc i uroczyste przyjęcie w eleganckiej restauracji: miałam na sobie asymetryczną, dopasowaną sukienkę z elastycznej czarno-złotej koronki, z odkrytymi plecami i kopertowym dekoltem (moja kreacja jeszcze ze studniówki big_grin) Do tego miałam dzianinowe bolerko, czarne szpilki peeptoe ze złotą lamówką i złotą torebkę retro. Biżuterię sobie darowałam bo sukienka sama w sobie była bardzo efektowna, fryzurę też mialam prostą, bez udziwnień.
      Mąż w garniturze.

Lipiec ubiegłego roku, ślub cywilny w romantycznej scenerii pod gołym niebem i weselne przyjęcie w plenerze, nieziemski upał, sami państwo młodzi przyjęli w ubiorze konwencję hippisowską: założyłam różowo-pomarańczowo-kremową długą sukienkę w stylu boho, różowe sandałki vintage z lat 70 na niskim obcasie, do tego malutka kremowa torebka na długim pasku, plastikowe koralikowe bransoletki dobrane kolorystycznie do sukienki. Włosy takie jak na co dzień, ułożone i wymodelowane jak zwykle. Mąż w brązowych lnianych spodniach i kremowej indyjskiej koszuli z długim rękawem, ze stójką zamiast kołnierzyka.
      • baybladerka Re: Stroj na wesele 06.08.13, 13:48
        Bez zdjęć się nie liczy.
    • melancho_lia Re: Stroj na wesele 06.08.13, 13:42
      Prosta, malinowa, dopasowana sukienka plus bordowy szal.
    • edelstein Re: Stroj na wesele 06.08.13, 13:54
      Czarna sukienke odcinana w polowie talii,kopertowa,plisy u gory.Neonowe rozowe buty,kolorowa torebke.Wlosy zaczesane na jedna strone.

Najwiekszym wrogiem czlowieka jest i bedzie alkohol.Jednak w biblii jest napisane,ze wrogow nalezy kochac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka