13.08.13, 10:52
Chciałam zapłacić za trzy przedmioty przez pay-u. Ze sprzedawcą dogadałam się na koszt wysyłki 10 zł. Ale nie ma możliwości wyboru własnego kosztu dostawy. Wyskakuje mi koszt jaki musiała bym zapłacić za trzy oddzielne przesyłki. Można jakoś to ominąć czy pozostaje tylko zwykły przelew?
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: allegro 13.08.13, 10:54
      Nie ma opcji po rozwinięciu w okienku dot. kosztów przesyłki samodzielnego wpisania kwoty? Jeśli nie, to zostaje zwykły przelew, miałam tak niedawno.
      • aniaturek0409 Re: allegro 13.08.13, 10:57
        No właśnie nie ma a jeszcze jakiś czas temu kupowałam wiele rzeczy i sama wpisywałam koszt dostawy, wkurzają mnie te coraz fajniejsze "udogodnienia".
    • pepitka_cb Re: allegro 13.08.13, 10:59
      Miałam kiedyś taką sytuację, musiałam zrobić zwykły przelew, nie przez PayU
    • 18lipcowa3 Re: allegro 13.08.13, 11:07
      wybierasz opcje ''inny sposob dostawy'' i wtedy sama wpisujesz kwote
      • mnb0 Re: allegro 13.08.13, 11:11
        Wlasnie o to chodzi ze nie ma takiej opcji "inny sposob dostawy". Kiedys byla, ale allegro wprowadzilo "ulepszenia". Od tej pory juz nie korzystam z tego pozal sie boze "serwisu".
        • aniaturek0409 Re: allegro 13.08.13, 11:13
          tak jak napisała mnb0 nie ma opcji "inny sposób dostawy" i też coraz bardziej drażnią mnie "ulepszenia" i chyba pójdę w ślady koleżanki.
          • dorcia1234 Re: allegro 13.08.13, 11:24
            ale w tej chwili trzeba samemu wpisać kwotę do przelewu w banku, PayU już nie przerzuca automatycznie swoich wpisów. Sama musiałam wklepać tytuł przelewu i kwotę- co za problem wpisać właściwą, uzgodnioną ze sprzedawcą?
            • pepitka_cb Re: allegro 13.08.13, 11:40
              Jak to? Przecież właśnie w PayU przelew wypełniany jest automatycznie. Najpierw zaznaczasz opcje, które automatycznie uwzględniane są w przelewie i gdy przechodzisz do przelewu, nie możesz już w nim nic zmienić. Tytułu przelewu w ogóle się nie wypisuje, też jest generowany automatycznie
              • dorcia1234 Re: allegro 13.08.13, 18:08
                pepitka_cb napisał(a):
                "Jak to? Przecież właśnie w PayU przelew wypełniany jest automatycznie. "

być może zależy to od banku? od jakiegoś czasu- 2 miesiące? nie mam automatycznego zapisu, muszę wszystko kopiować ręcznie. Być może to CityBank tak ma, ale dzięki temu mogę przez payU przesłać dowolna kwotę. Numer konta pozostaje ten sam, wpisuję tylko kwotę i tytuł przelewu
                • pepitka_cb Re: allegro 13.08.13, 20:06
                  Możliwe, ja mam w ING i nie mam możliwości dokonywania żadnych własnych wpisów
        • 18lipcowa3 Re: allegro 13.08.13, 11:41
          mnb0 napisała:

> Wlasnie o to chodzi ze nie ma takiej opcji "inny sposob dostawy". Kiedys byla,
          > ale allegro wprowadzilo "ulepszenia". Od tej pory juz nie korzystam z tego poza
          > l sie boze "serwisu".

jak nie ma jak korzystałam niedawno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka