xsenia.pl
13.09.13, 17:56
dziewczyny pomozcie zanim nie wyladuje gdxies w wariatkowie.ciagle mam jakies dolegliwosci bolowe.kiedys w 1998 roku leczylam wrzody dwunastnicy i helicobater pyroli.po ty dobrze sie czulam.od jakiegos czasu znowu mam bole w nadbrzuszu ale tez jakbt kolke w okolicy pepka czasami siegajaca az do jajnikow.bola mnie plecy.nie jest to bol strasznie mocny ale uciazliwy.swojego czasu czesto lapaly mnie tskie jskby skurcze zoladka trwalo to kilka minut i puszczalo az mi sie robilo goraco.teraz niedawno mialam gastroskopie.wrzodow nie ma.znowu jest bakteria.bralam dwa antybiotyki jednak bole nadal sa.malam tez robiona kolonoskopie w porzadku.usg tez chociaz jesli chodzi o trzustke to nie jedt to dobre badanie.wszydtkie badania krwi mam w normie.trzustkowe tez.czekam na wizyte do gastrologa.strasznie sie denerwuje skad te dolegliwosci.prawie przez rok brslsm antyniotyki na borelioze moze to ma zwiazek.wiem pewnie powiecie ze jestem hipohondryczka i wymyslam choroby szukam poprostu ratunku moze dacie jakies wskazowki.boje sie raka.trzuske trudno zbadac.