tanebo 24.09.13, 15:51 Niech no mi ktoś powie teraz o kobietach nie lubiących przemocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Biała wdowa 24.09.13, 19:46 A co - nie ma kobiet nieubiacych przemocy? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Biała wdowa 24.09.13, 20:15 Biała wdowa to już legenda. Ale, co ona jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
gonabe Re: Biała wdowa 24.09.13, 20:41 Słuchajcie a macie może o niej więcej informacji ? Bo zaczynam zbierać materiały na swoją drugą książkę i nie ukrywam że na niej chciałabym wzorować jedną ze swoich postaci. Tematu książki nie podam, bo jednak dbam o prywatność i nie chcę by mnie namierzyli poprzez nicka Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Biała wdowa 24.09.13, 20:46 A masz internet? gonabe napisała: > Słuchajcie a macie może o niej więcej informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
gonabe Re: Biała wdowa 24.09.13, 20:59 Mam i robię research ale może ktoś wie coś więcej niż znajdę na necie... mówią przecież, że internet źródłem wiedzy ale może ematka wie więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Biała wdowa 24.09.13, 21:04 Tak, na pewno, bo e-matki pracują w służbach specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Biała wdowa 24.09.13, 21:05 To takie modne słowo po angielsku. wtopek napisał: > co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Biała wdowa 24.09.13, 21:08 znaczy się, chciała poinformować forum, że zna angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Biała wdowa 24.09.13, 21:11 Wańkowicz też używał tego słowa, ale nie lubię go. Słowa, nie Wańkowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Biała wdowa 24.09.13, 22:07 Ładna kobitka, jak na standardy brytyjskie nawet bardzo ładna, nie wiem co jej odbiło, że przystąpiłam do tych całych muzułmanów. Chora religia, chorzy ludzie ją wyznający, robi dużo złego i nie chodzi tylko o spektakularne zamachy, ale o codzienne zwykłe życie wielu tamtejszych kobiet i dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś