Dodaj do ulubionych

student z Lublina c.d.

26.09.13, 09:41
Newsweek przyjrzał się tej sprawie. Znaczy się kwestii studenckiej. Student z Lublina był materiałem wyjściowym.....student.onet.pl/studiuj-z-glowa/student-jak-pies,1,5578926,artykul.html
Obserwuj wątek
    • merit_p Re: student z Lublina c.d. 26.09.13, 10:06
      Ciiicho, bo on jest teraz pracownikiem służb mundurowych i chyba już wie co to jest budżet big_grin
    • triss_merigold6 Re: student z Lublina c.d. 26.09.13, 10:10
      Pacz pani, a w PRL było tyle dowcipów o milicjantach. Ciekawe, która ze służb mundurowych może się pochwalić tym gigantem intelektu.
      • ziarenko-piasku Re: student z Lublina c.d. 26.09.13, 10:28
        Poziom kultury studentów jest żenujący.
        Jak mozna od nich wymagać...kultury i szacunku do wykładowców?
        Zresztą obserwuję takowych na codzień...masakra.
        Jak ja zdawałam na studia i potem studiowałam 5 lat, to takich "kwiatków" się nie spotykało, no ale to były lata 1998-2003, więc troche dawno.
        A co mi się ostatnio rzuciło na oczy - 2 lata temu kończyłam podyplomówkę na Kulu i na co zwróciłam uwagę - niemalże wszystkie ławki, ściany, oparcia krzeseł zapisane, jak mniemam ściagawkami - był to dla mnie widok odrazający i zaczęłam zastanawiać się, kto tu się uczy - małolaty, które nie znają słowa kultura
        . Dla mnie nie do ogarnięcia. Za czasów moiego studiowania te sale ćwiczeniowe, aule-aż lśniły, nikomu nie przyszło do głowy mazać po ścianach czy ławkach...
        Dla mnie bez komentarza...
        • ichi51e Re: student z Lublina c.d. 26.09.13, 10:31
          No zaraz - ktos tu wczoraj odgrzebal watek o profesorze "sloma z butow"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka