mnb0 Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 13:58 Jak mozna w oglole chodzic w czyms takim? Przeciez to obcisle i niewygodne. Czy grube nogi czy chude i tak wygladaja w nich nieladnie. Czy kobietom sie wydaje ze sa atrakcyjne w tych rurkach, czy jak? Bo czym wytlumaczyc ich popularnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 14:04 bo nie mamy wyboru, lib jest on mocno zawężony, nomen omen Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 17:48 Mam właśnie na sobie granatowe dżinsy w prostą nogawką. Lee model Marlin. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 18:17 rurki jak rurki. mnie rozwalaja kobity o grubszych udach, ktore nosza bootcut. chyba malo co tak pogrubia. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 21:35 takie sobie wlasnie kupilam- wygladam w nich zarąbiście. I sa wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 21:50 lola211 napisała: > takie sobie wlasnie kupilam- wygladam w nich zarąbiście. > I sa wygodne. Świetne, jeśli masz podobną figurę zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 21:47 Rurki absolutnie nie są dla kobiet o figurach idealnych. a przynajmniej nie tylko mam figurę jabłka, jestem dość wysoka, rozmiar między 38 a 40, dla mnie rurki to idealne spodnie. Polączone z tuniką albo swetrem oversize wyglądają dobrze. W spodniach o prostej nogawce wyglądam na zdecydowanie większą. Rozszerzana nogawka jest fajna dla kobiet o wąskiej górze i rozbudowanych łydkach, one w tym fasonie wyglądają fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 22:17 Właśnie - rozszerzane nogawki na grubsze łydki, a ja z moimi zgrabnymi łydkami i szczupłymi kostkami wygladam lepiej w rurkach Jesli chce wyeksponować te atuty, a nie lubie spódnic - to cieszę się, ze akurat modne sa rurki i można je wszędzie kupić bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
merit_p Re: Czekam na śmierć rurek 16.10.13, 22:20 Proszę się odrurkować od rurek. I tak już wcisnęli do lookboków jakieś długie workowate klajdy Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czekam na śmierć rurek 17.10.13, 14:40 Yyy, wszędzie? Nie mam żadnych rurek, bo to nie jest fason dla mnie, a spodnie jakoś kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: Czekam na śmierć rurek 18.10.13, 09:31 Ja mam nadzieję, że rurki zostaną już w sklepach na zawsze, bo nie znam innych spodni, które dobrze wyglądają z biker boots. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czekam na śmierć rurek 18.10.13, 09:39 Ja akurat wielbię rurki, nawet garniturowe spodnie mam rurkopodobne, ale ze z prostymi nogawkami w wielkim wyborze masz w M&S Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Czekam na śmierć rurek 18.10.13, 09:45 w sumie nie wiem, może wyglądam nie najgorzej, ale wolałabym jednak mieć większy wybór. W sklepach zawalenie jest workowatych ciuchów, bluzki, tuniki i faktycznie tylko w zestawieniu z rurkami nie wygląda się jak w worze. Odpowiedz Link Zgłoś