Dodaj do ulubionych

Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo?

• ola_fatyga dziwię się tej milosci 29.10.13, 16:37
      umywalka jak z domu don Vasyla.
      • allatatevi1 Re: dziwię się tej milosci 29.10.13, 22:46
        Dokładnie tak, wieś tańczy i śpiewa.

Ale ja zazdroszczę ludziom takiego przaśnego gustu, zobacz jakie te umywalki są tanie jak barszcz.
        • ola_fatyga Re: dziwię się tej milosci 30.10.13, 08:04
          www.se.pl/multimedia/galeria/98660/192063/cyganski-skansen-don-wasyla-rosnie-w-oczach-zdjecia/
          łazienek co prawda nie pokazali, ale da się zauwazyć wspólny mianownik odnosnie upodoban
          • martka_design Re: dziwię się tej milosci 30.10.13, 14:58
            To powiedz to Meksykanom. Tam feria kolorow bardzo fajnie gra i chyba malo kto by stwierdzil, ze to tandeta i jest brzydkie.
    • allatatevi1 Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 29.10.13, 22:44
      Jej jaka taniocha.
      Umywalki za niecały tysiąc.

Też właśnie remontujemy i tam gdzie my ostatnio byliśmy to najtańsza umywalka i to po sezonowej przecenie kosztuje 800 Euro.

A jak zrobili nam kosztorys to wyszło, że nasze wymarzone wykończenie ścian w dużej łazience kosztowałoby 8.000 Euro.

Pewnie was cały remont łazienki wyniesie 1/10 tego co nas sama umywalka uncertain
      • triss_merigold6 Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 29.10.13, 22:52
        80 euro? To 1/10 rzekomej ceny Twojej umywalki czyli jakieś 320 zł. Obawiam się, że jednakowoż nie, ponieważ same te pisankowe umywalki kosztują tysiaka. Chciałaś być złosliwa, a okazało się że nawet liczyć nie umiesz. Ale rozumiem, nowa matura wyrządziła młodzieży straszliwą krzywdę.
        Bardzo mnie cieszy, że są ludzie którzy chcą różne rzeczy robić drogo, bo mój partner na nich zarabia. big_grin
        • allatatevi1 Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 29.10.13, 22:57
          No chyba twój partner, bo z tego co pisałaś to jakiś robol.
          My robimy ten remont z firmą, która działa już 70 lat, ma własnych architektów, architektów wnętrz, materiałoznawców.
          • martka_design Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 30.10.13, 18:51
            UUU, agresywnie sie zrobilo. Mysle, ze takie przytyki sa zbedne.
    • rhaenyra Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 30.10.13, 19:12
      kup ja i postaw gdzies gdzie sie duzo dzieje np w kuchni lub przedpokoju
      moze sie stlucze tongue_out
      a jak sie nie stlucze to moze dostaniesz natchnienia co bedzie do niej pasowalo
    • martka_design Umywalki - nowe wzory 16.11.13, 12:49
      O, teraz jest sporo nowych modeli, ktorych wczesniej nie bylo.
      Oryginalne umywalki.

Mi sie podoba ta umywalka: www.kolorymeksyku.pl/juanetta-umywalka-nablatowa.html
    • gato.domestico Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 16.11.13, 14:28
      widzialam kiedys piekna umywalke smile nie w PL (lae to nie wazne liczy sie pomysl)
      Umywalka(ogromna) byla szklana,przezroczysta pod spodem zrobiony byl cos a'la strumien smile duze kamienie po ktorych plynela woda (oczywiscie nie ta z mydlinami trylko czysta) piekna....
      • martka_design Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 16.11.13, 14:47
        Brzmi niesamowicie. Gdzie to widzialas?
        • gato.domestico Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 16.11.13, 17:15

i tak nie uwierzysz... u kogo smile marzyla mi sie dlugo taka umywalka smile
    • ciocia0780 Re: Zakochałam się. Co z tym zrobić, drogie Bravo 16.11.13, 21:49
      Umywalki totalny odjazd. Nie przypuszczałam, że takie są. Odważne. Nie wiem czy zamiast bieli nie zdecydować się na granatowy i czerowny.
      anka
    • net79 Dzie foty ?!!!! 30.03.14, 22:15
      ja się pytam. Po remoncie już?
      • yvona73pol Re: Dzie foty ?!!!! 31.03.14, 11:00
        dzieki za podniesienie watku, fajnie sie czytalo wink
        • net79 Re: Dzie foty ?!!!! 25.07.14, 22:03
          To ja jeszcze raz Triss podnoszę, bo wciąż finału ni mawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka