bella_roza 08.11.13, 14:38 na ograniczonej przestrzeni, czym ich zająć żeby mi mieszkania nie roznieśli? chodzi o urodzinki rzecz jasna same chłopaki. wyjście na dwór nie wchodzi w grę bo ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:41 dać im latarki, podzielić na 2 grupy, do każdej grupy dac dorosłego i zrobic podchody Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:44 Potem te latarki i podchody... Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:44 Nie wtrącać się, poradzą sobie. Reagować tylko na działalność jawnie zabronioną. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:46 babunia_wygodka napisała: > Nie wtrącać się, poradzą sobie. ależ ja nie martwię się że się będą nudzili, obawiam się tylko żeby nie było ZBYT ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:49 > > Nie wtrącać się, poradzą sobie. > ależ ja nie martwię się że się będą nudzili, obawiam się tylko żeby nie było ZB > YT ciekawie No rozumiem. Nie wtrącać się. Tylko na początku ustalić gdzie mają zakaz wchodzenia i czego ewentualnie nie wolno robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:52 to działa tylko w zakładzie karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 15:01 > to działa tylko w zakładzie karnym. Współczuję kompletnego braku umiejętności dogadania się z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:45 Zwiąż im nogi, ręce i zaklej usta taśmą, który pierwszy się uwolni dostanie lizaka? Innej opcji nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:46 Striptizerka. A sorry, to za 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 22:33 paul_ina napisała: > Striptizerka. > A sorry, to za 10 lat. Może nauczycielka? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 22:36 > paul_ina napisała: > > Striptizerka. > > A sorry, to za 10 lat. > > Może nauczycielka? > Sorry, popie...lo mi się że ośmiu czternastolatków Nie wiem, czym zająć takich młodych, może jakiś niby survival, zagadki logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:51 te podchody z latarkami wydają mi się najfajniejsze. Jak masz możliwość to dołożyłabym do tego ognisko z pieczeniem kiełbach, ziemniaków. I w takich cudnych okolicznościach zacząc wieczór opowiadania historiii z dreszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:54 podchody fajny pomysł ale to miasto - wszędzie latarnie. na ognisko nie ma miejsca niestety Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 14:54 ja mialam wprawdzie mniej, bo osmiu 7-latkow + jeden 4-latek, ale zrobilam urodziny rycerskie. kazdy gosc dostal na glowe kartonowy helm, a do reki kartonowy miecz (helmy kupilam, miecze zrobilam) i mieli bitwe na nagie miecze. dom nie ucierpial . kiedy przyszlo do rozpakowywania prezentow, sami wymyslili zabawe, ze prezenty pochowaja, a moj syn mial ich szukac, co w sumie zajelo jakies pol godziny. jak juz rozpakowali wszystkie prezenty i okazalo sie, ze jubilat dostal samo lego, to gromadnie wzieli sie za ukladanie. do konca imprezy wszystkie zestawy byly zlozone, a ja mialam blogi spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: czternastu ośmiolatków 08.11.13, 23:02 Czternastu? Trochę sporo jak na mieszkanie. Puść im "Gwiezdne wojny". Odpowiedz Link Zgłoś
bella.maruda Że jak? 08.11.13, 23:10 To chłopaki są czy jakieś miągwy? bella_roza napisał: wyjście na dwór nie wchodzi w grę bo ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś