misterni 11.11.13, 01:05 Nie mogę przestać tego słuchać PAPUSZA - zwiastun filmu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misterni Hehe ;) 11.11.13, 01:07 The Voice of Poland - Występ specjalny Marka i jego grupy - ?Marsz wilków" Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Hehe ;) 11.11.13, 01:07 W ogóle nie to forum miało być Ale już trudno Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Hehe ;) 11.11.13, 07:19 no własnie, a nie przeczytałam kolejnych postów- juz mi pasuje- też mi się to podobało Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: VoP - Marek Piekarczyk :) 11.11.13, 07:18 albo tytuł, albo wklejka jest błedna chodzi ci o wilka Piekarczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: VoP - Marek Piekarczyk :) 11.11.13, 15:21 No, kawałek obłędny. Zresztą, co ciekawe, "Marsz wilków" pojawił się tylko na ścieżce dźwiękowej do "Akademii Pana Kleksa", nie ma go na żadnej płycie, ani nie był nigdy wykonywany przez TSA na koncertach. Może zbyt nazistowki/ totalitarny wydźwięk, a może wręcz przeciwnie- zbyt wolnościowy/buntowniczy jak na owe czasy? Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś