adwarp 15.11.13, 21:33 www.edziecko.pl/nakrecone_matki/10,132935,14937501,Magda__Jezeli_widzicie__ze_jakies_auto_glupio_zajezdza.html?order=najfajniejsze_odwrotnie#opinions Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raczek47 Re: która to z Was? 15.11.13, 21:48 Żadna.Żadna ematka nie jest tak głupia jak ten pustogłów.(mam nadzieję). Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: która to z Was? 15.11.13, 21:58 To ma mieć jakiś głebszy sens? Szczerze mówiąc to nie wiem o co w tym video chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: która to z Was? 15.11.13, 22:21 no, że jak jedzie samochód i zajeżdża drogę, zatrzymuje się co chwila, albo jedzie zygzakiem, to żeby nie trąbić, bo to może jechać matka z dziećmi i je karmić, albo myć, albo zabawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: która to z Was? 16.11.13, 01:07 Żenujące. Mam trójkę dzieci i nigdy ale to nigdy nie jechałam zygzakiem ani nie zajeżdżałam nikomu drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: która to z Was? 16.11.13, 01:17 Przynudza 4 minuty, a potem gada głupoty. Skoro zdarza jej się jeżdzić zygzakiem, hamować niespodziewanie, czy co tam jeszcze, to niechnie naraza swoich dzieci, siebie i innych uzytkownikow drogi i jednak przeprowadzi się do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: która to z Was? 16.11.13, 04:10 Jak widzę takie auto, to dzwonię na policję, z podaniem numerów rejestracyjnych i aktualnego miejsca na drodze oraz swoich danych, że mogę zeznawać. I nic mnie nie obchodzi czy to pijak czy akurat ta pani. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: która to z Was? 16.11.13, 07:29 Robię identycznie. To jest zwyczajnie niebezpieczne. I też mam dwójkę dzieci, teraz już dużych, ale kiedyś były małe i jeśli musiałam dziecko nakarmić, poprawić w foteliku itd to po prostu zatrzymywałam samochód w najbliższym bezpiecznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś