Dodaj do ulubionych

która to z Was?

15.11.13, 21:33
www.edziecko.pl/nakrecone_matki/10,132935,14937501,Magda__Jezeli_widzicie__ze_jakies_auto_glupio_zajezdza.html?order=najfajniejsze_odwrotnie#opinions
Obserwuj wątek
    • raczek47 Re: która to z Was? 15.11.13, 21:48
      Żadna.Żadna ematka nie jest tak głupia jak ten pustogłów.(mam nadzieję).
    • mid.week Re: która to z Was? 15.11.13, 21:58
      To ma mieć jakiś głebszy sens? Szczerze mówiąc to nie wiem o co w tym video chodzi...
      • adwarp Re: która to z Was? 15.11.13, 22:21
        no, że jak jedzie samochód i zajeżdża drogę, zatrzymuje się co chwila, albo jedzie zygzakiem, to żeby nie trąbić, bo to może jechać matka z dziećmi i je karmić, albo myć, albo zabawiać.
    • heca7 Re: która to z Was? 16.11.13, 01:07
      Żenujące. Mam trójkę dzieci i nigdy ale to nigdy nie jechałam zygzakiem ani nie zajeżdżałam nikomu drogi!
    • peggy_su Re: która to z Was? 16.11.13, 01:17
      Przynudza 4 minuty, a potem gada głupoty.
      Skoro zdarza jej się jeżdzić zygzakiem, hamować niespodziewanie, czy co tam jeszcze, to niechnie naraza swoich dzieci, siebie i innych uzytkownikow drogi i jednak przeprowadzi się do miasta.
      • corka.bossa Re: która to z Was? 16.11.13, 01:23
        Nie mam auta smile
    • paul_ina Re: która to z Was? 16.11.13, 04:10
      Jak widzę takie auto, to dzwonię na policję, z podaniem numerów rejestracyjnych i aktualnego miejsca na drodze oraz swoich danych, że mogę zeznawać. I nic mnie nie obchodzi czy to pijak czy akurat ta pani.
      • twoj_aniol_stroz Re: która to z Was? 16.11.13, 07:29
        Robię identycznie. To jest zwyczajnie niebezpieczne. I też mam dwójkę dzieci, teraz już dużych, ale kiedyś były małe i jeśli musiałam dziecko nakarmić, poprawić w foteliku itd to po prostu zatrzymywałam samochód w najbliższym bezpiecznym miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka