3-mamuska Re: Zawsze chciała być modelką. 20.11.13, 19:08 rosapulchra-0 napisała: > Ale gdy ważyła 49 kg i kazano jej schudnąć kolejne kilogramy, bo uważano ją za > grubą, to.. przytyła prawie 100 kg i teraz jest muzą Johna Galliano i Jeana Pau > la Gautiera. > Velvet DAmour, ikona mody XXL > > Tak, wiem - zaraz się zaczną obraźliwe komentarze na jej temat, ale proszę was > o odrobinę obiektywizmu, zamiast hejtów. Wyglada okropnie Zwłaszcza zdjecie 5 licząc od dołu jest okropne, te wystające zwały tłuszczu nad spodniami. Ja rozumiem ze głupota jest uważajcie ze modelka ma wyglądać jak wieszak , ale miedzy 45 kg a 100+ jest spora różnica i juz przy wadze 55-65 kg kobieta moze byc sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Zawsze chciała być modelką. 20.11.13, 20:47 Przesada w żadną stronę moim zdaniem piękna nie jest. Te zdjęcia mają chyba szokować, a więc zwracać uwagę, a nie promować piękną kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Zawsze chciała być modelką. 20.11.13, 22:50 Jakich konkretnie komentarzy oczekiwałaś? Bo nie wiem co mieści się w Twojej definicji obiektywizmu. Subiektywnie stwierdzam, że ta kobieta wybitnie mi się nie podoba. Jak wszystkie otyłe kobiety. I żadne kampanie promujące plus size tego nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Zawsze chciała być modelką. 25.11.13, 16:57 Pani miała cos nie po kolei pod sufitem zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Zawsze chciała być modelką. 25.11.13, 17:09 Moze i muza jest, ale niezdrowa muza, ktora wkrotce zacznie miec problemy z nadcisnieniem, poziomem lipidow, stawami, kregoslupem i otluszczeniem organow. miedzy 49kg a 100kg jest sporo zdrowej przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Zawsze chciała być modelką. 25.11.13, 19:40 A mogła się zatrzymać na 60 kg, no niech będzie nawet 70 i byłoby super. Jaki sens ma wpadanie z jednej skrajności w drugą? Poza pogonią za sława i robieniem medialnego szumu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zawsze chciała być modelką. 25.11.13, 20:11 Tak, tłuszcz w diecie się przydaje. Natomiast 50 kilo tłuszczu pod skórą służy czemu? Wieńcówce, cukrzycy, kamicy i wykończeniu się przed czasem. I nie, nie mówię o pani nr 2, która jest piękna, tylko o tym koszmarze z pierwszej fotki. Odpowiedz Link Zgłoś