Dodaj do ulubionych

4 latek w przedszkolu 2014

29.11.13, 10:03
Ma ktos moze jakies info z pierwszej reki?jak bedzie wygladala ilosc miejsc w praktyce...z przedszkoli odchodza 6 latki wiec teoretycznie powinno byc wiecej miejsc dla dzieci.
Czy to tylko teoria bo moze poprostu zamiastbtworzyc nowe grupy bedzie luzniej?sa tu moze mamy pracujace w przedszkolach lub znajace temat od podszewki?
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: 4 latek w przedszkolu 2014 29.11.13, 10:14
      W przedszkolu do którgo chodziły/chodzą moje dzieci odchodzące sześciolatki nie mają najmniejszego wpływu na grupę czterolatków, do czterolatków dostanie się dziecko jeżeli w grupie czterolatków zwolni się miejsce-nowa grupa czterolatków nie będzie tworzona, będą dwie grupy trzylatków przyjęte.
    • wuika Re: 4 latek w przedszkolu 2014 29.11.13, 10:23
      Nie pomogę, nie pocieszę, nie dam informacji poza tym, że np. w moim mieście to po prostu nie wiadomo. Nie mając czasu, a musząc mieć pewność, że dzieci do przedszkola się dostaną, po prostu zapisałam je do prywatnego i mam święty spokój w temacie, bo chaos, w jaki coraz bardziej się przekształca ogól pomysłów pt: znowu zrobimy rewolucję za 5 dwunasta, przeraża mnie, a ja pewne rzeczy wolę mieć zagwarantowane i pewne, a nie potem w dzikim szale na wiosnę / jesień szukać miejsca dla dwójki dzieci, które muszą chodzić przecież do jednej placówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka