misiowamama-2 02.12.13, 20:58 Bo ja winko sączę Pomyślałam: niezły początek tygodnia a co? raz na jakiś czas wolno, nawet w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubgogo Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:08 Ochrzaniłam przed chwilą jedną babę, która wydzwania natrętnie do mnie z jakąś durną ofertą ubezpieczeń, żeby tego nie robiła wieczorową porą i słucham nowego Eminema. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:13 klubgogo napisała: > Ochrzaniłam przed chwilą jedną babę, która wydzwania natrętnie do mnie z jakąś > durną ofertą ubezpieczeń,< tak, to zmora dzisiejszych czasów. W dodatku o tej porze... >i słucham nowego Eminema.< też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:15 > tak, to zmora dzisiejszych czasów. W dodatku o tej porze... dla mnie żadna pora nie jest dobra, w pracy odpada, mam co robić, później wolę gadać z dzieckiem niż ofertą, a wieczorem odpoczywać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:15 Wino pije,białe wytrawne. Mąż poszedł do pracy,dałam mu wałówkę dla kolegow-pół blachy szarlotki. Emkę własnie odpytałam z matmy i zastanawiam się skąd ta zła ocena z klasówki,skoro przy mnie napisała idealnie.Po prostu smarkata nie myśli na lekcjach. Karmie kota i sypię mu na nowe posłanie kocią miętkę Działa Patrzę na forum-to juz mój nałóg od 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:18 mamaemmy napisała: > Wino pije,białe wytrawne. > Mąż poszedł do pracy,< Mój mężuś właśnie naprawia mój samochodzik w warsztacie, dzieciaki śpią, więc... tak mnie naszło. Ale ja czerwone półsłodkie ... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:35 klubgogo napisała: słucham nowego > Eminema. A ja Supertramp. Uwielbiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:13 oglądam film na tvn7 jestem nieludzko zmęczona i cierpię po pierwszym dniu rehabilitacji już się wykąpałam i zaraz idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:14 gretchen184 napisała: > i cierpię po pierwszym dniu rehabilitacji< wiem, też to przechodziłam, ale tak w połowie zabiegów powinno być lepiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:17 misiowamama-2 napisała: > > wiem, też to przechodziłam, ale tak w połowie zabiegów powinno być lepiej > pozdrawiam nie ukrywam,że na to liczę póki co jest fatalnie,zamiast ręki mam sztywnego kija Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:18 na pewno będzie dobrze. No przecież po to jest rehabilitacja zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:23 dziękuję bardzo -i tobie również Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:13 Pije grzane wino i ogladam meble w sklepach internetowych... Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:16 cherry.coke napisała: > Pije grzane wino i ogladam meble w sklepach internetowych...< a ja zabawki, no bo w końcu Mikołaj... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:22 Jem zapiekanke , gadam przez tel. przegladam fb zerkam na emame Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:23 Czekam aż mąż wykąpie dzieci mocząc się w wannie i czytając forum i newsy. Popijam przy tym gorącą czekoladę. Żeby nie bylo tak różowo - muszę jeszcze uśpić małą pijawkę i rozwiesić trzy pralki prania. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:27 run_away83 napisała: > Czekam aż mąż wykąpie dzieci mocząc się w wannie i czytając forum i newsy.< zaraz ,zaraz, kto się moczy, ty, mąż i dzieci razem? mąż mocząc się kąpie dzieci czy ciebie? a newsy czytaja dzieci? no chyba za dużo winka wypiłam, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:34 Ja się moczę w jednej łazience. Mąż kąpie trzylatka w drugiej. I nadzoruje siedmiolatka kąpiacego się samodzielnie w trzeciej. Tak, mam trzy lazienki Z tym, że chałupa nie moja, ino wynajęta. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:38 Suszarkę rozważam. Za to wlasnie kupiłam sobie takie cudo www.dyson.co.uk/vacuumcleaners/cordless/dc44/dc44-animal.aspx?sc_lang=en-GB bo mam trzy piętra i schody pokryte wykładziną do odkurzania i z odkurzaczem na kablu szlag mnie trafiał. --doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ? Dresden www.trageschule-dresden.de Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:30 siedze na forum i dojrzewam do roboty papierkowe ktora MUSZE dzis odfajkowac... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:31 Teraz? W tej chwili? Właśnie wstawiłam kolejną notkę na bloga i weszłam na ematkę. Czytam twojego posta Wypij za moje zdrowie zatem Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:33 Jem kaszę jaglaną - rozpaćkaną jak zwykle i niedosoloną. Flirtuję z jakimś człowiekiem via internet. Boli mnie brzuch i zrobiła mi się dziura w skarpetce. Odpowiedz Link Zgłoś
elle_hivernale1 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:35 Piję Metaxę z Lidla, szukam prezentów dla 2 latka (nie znam się) przyjaciółki, piszę post na bloga, szukam fajnych uchwytów do mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:38 pije zioła i nie moge sie zebrać do papierkowej roboty oglądam google maps, tzn podrózuję. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:43 Ematka na przemian z maratonem "Dwóch i pół" Powinnam iść spać bo rano jadę na wizytę do mojego ślicznego doktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:44 popijam herbatkę z cytryną, zerkam na forum i wybieram kolor ścian do salonu (tzn. oglądam różne inspiracje w necie) Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:51 Zbieram się w sobie, żeby zleźc z kanapy i naszykować ciuchy na jutro i to, co mam ze sobą wziąć. Idę na jakieś całodzienne szkolenie, i już mi się flaki przewracają, bo wiem, że będzie nuuudno (znam prowadzącego) - moja przyrodzona robota się piętrzy, a ja dzien stracę na dyrdymały... Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: a co teraz robicie? 02.12.13, 21:57 Upiekłam bajgle. Dorwałam dobry przepis i szaleję. Odpowiedz Link Zgłoś