Dodaj do ulubionych

śniegowce co polecacie?

08.12.13, 12:52
Hej, jak w tytule potrzebuje śniegowców, czarnych najlepiej. mam grubszą łydkę, dlatego wszelkiego rodzaju udziwnienia odpadają. Chyba od 3 lat planuję kupić Ecco Siberia (czarne) i nie mogę się zdecydować - wiadomo cena. Będą to buty tylko na spacery, wiadomo do pracy założe inne. Może polecicie coś ciekawego?
Obserwuj wątek
    • kxpert Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 12:53
      A może ktoś ma Ecco siberia i może się wypowiedzieć czy warto?
      • pearlinee Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 12:55
        ja wczoraj nabyłam śniegowce ecco, za 230 zł przcenione z prawie 500. Wyglądają bardzo fajnie i solidnie. Dziś przebrnęłam w nich przez roztopioną breję i jak narazie się sprawdziły smile
        • pearlinee Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 12:57
          stendi.pl/sniegowce-ecco-neela-p345371 o dokładnie te mam
          • jujaro Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 16:45
            Hej a gdzie tak tanio je kupiłas??? Ja właśnie również szukam jakichś fajnych śniegowców w miarę przyzwoitej cenie, najchętniej z membraną, bo te nasze śniegi to po chwili stają się wodą.. Ale jakoś nie mogę się na żadne zdecydować. Może polecicie coś sensownego i w miarę kobiecego.
            • pearlinee Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 18:49
              kupiłam w CH reduta, sklep nazywa się martes sport
      • imsad Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 13:53
        Ja polecam Ecco Siberia - moje mają już 3 sezon a wizualnie wciąż idealne jak w dniu zakupu. Łatwe do utrzymania w czystości. Impregnuję je preparatem Collonil Nanopro. Nie przemakają, utrzymują suchość i ciepło. Noga się nie poci. Córka nosi ten sam model , w tej chwili już kolejną parę i też idealne jeżeli chodzi o komfort.
    • 1borgia Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 12:57
      polecam ponizsze:
      www.campz.de/fileadmin/mediapool/cpde/trekking-schuhe.jpg
      borgia
      • kxpert Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 14:35
        czyli jednak siberia wink
        • hugo43 Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 15:33
          O patrz,a niedawno ecco siberia byly po 309 u ulubionego sprzedawcy forum zakupysmile zakupilam,ale jeszcze nie nosilam na zewnatrz.wydaja sie solidne.
    • helufpi Re: śniegowce co polecacie? 08.12.13, 19:28
      Mogę polecić crocs berryessa, mam właśnie czarne. Nie są przesadnie drogie, a bardzo lekkie, ciepłe i nie żal na błoto i breję, łatwo się je czyści. Cholewa jest szeroka, można bez problemu włożyć dżinsy do środka. Udziwnień zero.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka