mini_kks 24.07.08, 08:17 Nienawidzę wcześnie wstawać. Nienawidze mojego eksa za to, że przez niego musiałam wcześnie tak wstać. A jak Wam zaczął się dzień? Za oknem troszkę ponuro... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: Kurczę flak... 24.07.08, 08:46 Lubie wstawać wcześnie,zazwyczaj o 6 jestem na nogach:) Teraz się pakuję i jadę w góry:) Odpowiedz Link
mini_kks Re: Kurczę flak... 24.07.08, 09:29 Dla mnie wstawanie o szóstej to jest kara... już lepiej w ogóle nie kłaść się spać. Ooo, dobrze Ci. Ja bym chciała wrócić na wieś :) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Kurczę flak... 24.07.08, 10:06 Wcale mi się nie chce jechać:) Pogodowo do dupy jest:) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Kurczę flak... 24.07.08, 10:37 Bardzo chętnie pod warunkiem że pracujesz 24h:] Odpowiedz Link
lupus76 Re: Kurczę flak... 24.07.08, 09:41 Ja miałem kryzys wczoraj rano. Ale Europa Universalis odebrało mi poczucie czasu i połozyłem się dopiero o 3. Wiec siódma to była pora barbarzyńska wręcz :) A dziś Moja A. była we mnie tak cudownie wtulona, że też nie chciało nam się wstawać. Ale cóż, trza na chlebek zarabiać :( Odpowiedz Link
portobello_belle Re: Kurczę flak... 24.07.08, 11:28 U mnie nawet niezle, zwazywszy na to, ze tutaj lata praktycznie nie ma :( Dzisiaj natomiast jest cieplo! Wyszlo sloneczko! Z tej okazji przyjechalam rowerem do pracy - to mnie skutecznie stawia na nogi, bo wstawac rano (jak to klasyczny nerd:)) oczywiscie nie cierpie. Odpowiedz Link
ciaew Re: Kurczę flak... 24.07.08, 11:34 wstawanie przed 8 to zbrodnia... ja od dwóch lat nie mogę się przyzwyczaić, że mam na 8 do pracy (a 55km do niej dojeżdżam) i ciągle zasypiam :) a najgorsze, że nie umiem się przestawić z trybu nocnego i zamiast grzecznie wcześniej zasnąć, to kładę się jakoś w okolicach 1-2, bo przecież tyle wtedy fajnych rzeczy można zrobić :) Odpowiedz Link
mini_kks Re: Kurczę flak... 24.07.08, 16:10 Wracam podchmielona, pogryziona przez trzy pszczoły i na dodatek widzę, że Jan mnie wyciął. Nie lubię go już chyba. Odpowiedz Link
mini_kks Re: Kurczę flak... 24.07.08, 16:20 A, już widzę, jestem na Oślej i na Forum o Moderacji. Nie ukrywam, że chodziło mi o to, tzn. o wybiórcze kasowanie wątków. Mój bzdurny, jak widac, usunęli dopiero po zamieszczeniu. Żenujące. Odpowiedz Link