Dodaj do ulubionych

Agent Tomek- pytanie

16.12.13, 19:44
Możecie mi wyjaśnić, CO w tym panu może się podobać? Kurczę, dla mnie zajmuje on wysokie miejsce na pozycji "oblech oblechowaty"- nie wiem, to połączenie prowincjonalnego "maczo", prymitywnych gadek, poczucia własnej dzikiej niby seksualności- no odrzuca mnie okropnie.
A może ja czegoś nie widzę? big_grin
Agent Tomek
Obserwuj wątek
    • przystanek_tramwajowy Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:47
      No obrzydliwy, to fakt. Nawet kijem bym go nie dotknęła. Ale jakiś target babski na niego leci.

---
      Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.
      • marzeka1 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:49
        Nie, ja rozumiem, że ma swój target, patrz: pani "biznesłomen" z Olsztyna, której męża pouczał big_grin - ale ja się pytam: CO w nim może niektóre kobiety tak pociągać, że głowę tracą, jak ta nieszczęsna eks posłanka Sawicka?
        • esr-esr Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:58
          a dla mnie jest odwrotnie - posłanka, jako kobieta koło 40stki (chyba?) miała taki zryw serca, ale co w nim widzi młoda, ładna, dobrze sytuowana kobieta to nie wiem.
          • marzeka1 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:59
            Ja też nie smile, dlatego pytam: może zwyczajnie nie widzę czegoś, co dostrzec powinnam?
      • joa66 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:49
        Jaki na litośc boską ? big_grin
    • heca7 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:49
      Jak to mówią... każda potwora znajdzie swego amatora. Zobacz Kalisza ani piękny ani młody a dziecko spłodził wink
      • marzeka1 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:51
        Dobra, Kalisz obleśny z wyglądu, ale ma swój wdzięk , jest inteligentny itp.- dla mnie to cechy, które mogą przezwyciężyć fizyczność; ale w agencie Tomku: odrzuca mnie fizyczność, a na dodatek jak się odezwie, to także jest dramat.
      • aqua48 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:30
        heca7 napisała:

> Jak to mówią... każda potwora znajdzie swego amatora. Zobacz Kalisza ani piękny
        > ani młody a dziecko spłodził wink

Kalisz jest inteligentny, elokwentny, dowcipny i ciepły, a poza tym nieźle wychowany. Myślę, że miło z nim być.
        U agenta ani wymowa, ani sympatyczność, ani dyskrecja w zachowaniu nie wchodzi w grę, nie mówiąc o jakiejkolwiek kindersztubie..
      • mid.week Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 19:53
        Zobacz Kalisza ani piękny
        > ani młody a dziecko spłodził wink

No weź nie bluźnij porównywaniem go z tym młotem. Kalisz ma mózg!
        • heca7 Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 20:01
          Ok. Ale wygląd mało zachęcający wink Poza tym gdzie mam znaleźć przykład jednocześnie brzydkiego i głupiego skoro nikt z nim (Tomkiem) w szranki stanąć nie może? big_grin
          • mid.week Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 20:17
            Agent jest jeden jedyny. Wszak nie bez przyczyny to on jest agentem a inni nie, prawda? wink
    • ichi51e Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:50
      Oblech i wiejski lovelas. Ale Tulipan tez adonis nie byl...
      • ichi51e Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 19:52
        Tu fotka i story m.se.pl/wydarzenia/kraj/jerzy-kalibabka-mialem-200-kobiet-a-teraz-sprzedaje-pomidory-prawdziwa-historia-kalibabki_115914.html
        • heca7 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:00
          Bleee, teraz będzie mi się jeszcze gorzej kojarzył. Stary satyr.
    • sumire Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:07
      forsa.
      i wiele kobiet leci na nimb lokalnego Dżemsa Bonda, co to wszystkich zna i wszystko może.
    • kajak75 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:08
      Na zywo wyglada lepiej.
      • tezee Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:11
        tez nie wiem, natomiast zaskakujące jest to że zadziwiająco wiele kobiet ktore miało z nim stycznośc tzn on prowadził gdzies jakies warsztaty czy wykłady twierdzi że wizerunek medialny nijak sie ma do tego co na zywo że jest fajny i bardzo przystojny,doprawdy niebywałe i zagadkowe to dla mnie.
        • marzeka1 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:13
          Czyli byłby to ten "zwierzęcy magnetyzm"? big_grin Bo s mediach jako żywo tego nie widać, widzę pretensjonalnego - jak ktoś wyżej napisał- Dżejmsa Bonda.
          • przystanek_tramwajowy Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:19
            U mnie facet z długimi przytłustawymi kłakami i zarośniętą gębą nie ma szans.

---
            Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.
            • sumire Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:24
              ja tam lubię zarośniętych i kudłatych, ale problem w tym, że u niego to nie jest naturalne. to słaba stylizacja na osiedlowego Tarzana. poza tym jest w nim coś cholernie śliskiego. no i drzemie w nim krzesełkowy morderca, jak ktoś to dziś ładnie w internecie ujął tongue_out
              • marzeka1 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:28
                sumire napisała:

> ja tam lubię zarośniętych i kudłatych, ale problem w tym, że u niego to nie jes
                > t naturalne. to słaba stylizacja na osiedlowego Tarzana. poza tym jest w nim co
                > ś cholernie śliskiego
                . no i drzemie w nim krzesełkowy morderca, jak ktoś to dzi
                > ś ładnie w internecie ujął tongue_out
                - o, matko! Mam IDENTYCZNY odbiór big_grin -a też podobają mi się zarośnięci, długowłosi itp.- ale tu to jak przebranie z tandetnego filmu.
              • lech.boleslaw.w Zarost postarza. 16.12.13, 20:56
                Nie wiem skąd ma ta moda na zarastanie, większości facetom to dodaje lat.
                • sumire Re: Zarost postarza. 16.12.13, 21:09
                  cóż, niektóre lubią podstarzałych.
          • ardzuna Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:47
            marzeka1 napisała:

> Czyli byłby to ten "zwierzęcy magnetyzm"? big_grin Bo s mediach jako żywo tego nie wi
            > dać, widzę pretensjonalnego - jak ktoś wyżej napisał- Dżejmsa Bonda.

Mijałam go kiedyś z odległości pół metra - mógłby się podobać gdyby nie wizja tego przytlustawego brzucha wyginającego się do słitfoci.
            • tanebo Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:51
              Czy brałaś może jakieś leki tego dnia? Zakraplałaś oczy? Piłaś?
              • ardzuna Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:54
                Nie, to on wyjątkowo dobrze wyglądał tego dnia. I nie miał przetłuszczonych włosów.
                Choć prawdę mówiąc nie przyglądałam się za bardzo bo musiałam bardzo uważać żeby mnie nie zemdliło na wspomnienie o tym brzucholcu.
          • tezee Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:43
            dl mnie to zagadka ale wygląda na to że coś w tym może być, skoro facet o wyglądzie osiedlowego tarzana robi na kobietach wrazenie gdy mają z nim stycznosc na zywo.
      • redheadfreaq Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 16:06
        Też go widziałam w jednej z galerii handlowych. Kompletnie nie mój typ, u mnie nie miałby szans, ale... przestałam się jego "zdobyczom" dziwić. Aura absolutnej pewności siebie, nienaganny ubiór. Na babeczkach mniej skomplikowanych może robić piorunujące wrażenie.
        • tanebo Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 16:22
          redheadfreaq napisała:
          Aura absolutne
          > j pewności siebie, (...).
          Rozwiń proszę...
          • redheadfreaq Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 16:29
            A co tu rozwijać? Są osoby, które roztaczają wokół siebie atmosferę "jestem samcem alfa, mogę wszystko" - mnie to nie pociąga, ale widać pewne kobiety owszem.
            • lech.boleslaw.w Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 18:09
              I właśnie tacy wygrywają. Niejeden byznesman mejd in Polant też jest burakiem i chamem do kwadratu, a jakoś żonie ( i kochankom) takiego cwaniaka to nie przeszkadza. Pracownikom (przynajmniej tym, którym dobrze płaci) i partnerom biznesowym też nie.
        • lech.boleslaw.w Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 18:10
          Na tych "skomplikowanych" wrażenia też często nie zrobi intelektualista, ale bez grosza przy duszy i w rozklekotanych butach.
    • asia_i_p Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:21
      Też go tak odbieram jak ty, czasem to wrażenie łagodzi nieodparty komizm tej postaci. Taka kwintesencja chłopaka z miasta z "Chłopaki nie płaczą" - co w sumie definiuje, komu się będzie podobał.
    • tanebo Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:27
      Taaa... żadnej nie nawilża. Tylko skąd ma takie tłumy wielbicielek? Czyżby autoreklama?
      • marzeka1 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:28
        No właśnie usiłuję zrozumieć, CZYM przyciąga te tłumy fanek?
      • cherry.coke Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:41
        tanebo napisał:

> Taaa... żadnej nie nawilża. Tylko skąd ma takie tłumy wielbicielek? Czyżby auto
        > reklama?

No raczej nie na ematce te tlumy wielbicielek, wszystko sie zgadza. Tlumy mial tez zreszta Bob z hotelu Roma i jemu pokrewni, i tez nie na ematce. Ten sam target moim zdaniem, tylko agent Tomek ma wiecej kasy.
    • angazetka Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:27
      Łączę się z tobą w niewidzeniu smile
      Wyjątkowy oblech, typ żigolaka.
    • aniani7 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:36
      Nie wyjaśnię Ci, co w tym panu może się podobać, bo też uważam, że delikatnie pisząc jest obleśny. Mooooże jeszcze jakby się nie odzywał, to myślałabym o nim trochę lepiej, ale wystarczy, że buźkę otworzy i od razu słychać, że to bardzo mało lotny typ, ale w niewytłumaczalnie śmieszny sposób przekonany o swojej atrakcyjności. Podobno Casanowa zyskał sławę najlepszego kochanka, tylko dlatego, że startował do niezbyt rozgarniętych kobiet. Może w przypadku agenta Tomka ma miejsce podobna prawidłowość. Za to rozumiem, że dla p. Sawickiej mógł być adonisem (na bezrybiu i rak się nada).
    • kadfael Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:38
      Może po prostu jest niefotogeniczny? wink
    • attiya Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:40
      jezus maria, on jest tak łobrzydliwie obleśny, ze jakby był jedynym facetem na świecie, to wolałabym żyć bez seksu, niż z nim zgrzeszyć big_grin
      • kropkaa Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 20:54
        Podzielam Waszą ciekawość - co ten obleśny typ w sobie ma, że lecą do niego jak ćma do światła? Dla mnie późna zawodówka na wiejskiej zabawie.
    • lech.boleslaw.w Wioskowy żigolak niskich lotów. 16.12.13, 20:45
      Widocznie lecą na niego panie gustujące w agresywnych, zwierzęcych samcach, ew. desperatki jak posłanka Sawicka. To już lepiej pinokia ostrzyć, niż pukać Sawicką, nawet jak się jest owej Sawickiej rówieśnikiem. Brzyyyduuuulaaaaa, do tego o brzydkim, nieuczciwym wnętrzu.
      • lucadimontezemolo Re: Wioskowy żigolak niskich lotów. 16.12.13, 20:55
        A co widzą w Rutkowskim? Też oblech, w dodatku prymityw.
        Kaczmarek (moja opinia na podstawie zdjęć) wygląda jak marna podróbka macho z argentyńskiej telenoweli, w dodatku zdaje się , że jest mocno przekonany o swojej atrakcyjności i seksowności, co powoduje że raczej jest komiczny niż seksi.
        • lech.boleslaw.w Przystojny może i jest. 16.12.13, 20:59
          Ale tandetny. Nie zapominajmy, że to były policjant, a psy to często proste cepy o mentalności komunistycznych dygnitarzy, ze skłonnościami do nadmiernego obcowania z kieliszkiem.
    • tanebo A ja wiem 16.12.13, 20:50
      Na drodze w pobliżu miejsca mojego zamieszkania stały tirówki. Ot typowa fauna polskich dróg. Wiecie jaka miała największe wzięcie? Gruba, bezzęba, stara. Dlaczego? Bo była odmianą. Podobnie jest z tym Dżejmsem Bądem. Na normalnych facetów jest powiewem świeżości...
      • angazetka Re: A ja wiem 16.12.13, 20:56
        Bardzo przekonujące big_grin
      • kropkaa Re: A ja wiem 16.12.13, 21:00
        Powiewem nieświeżości chybawink
    • edelstein Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:18

Nie wiem,nie za bardzo tez pana kojarze,dla mnie,jest brzydki.
      • aqua48 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:24
        Niektórym kobietom może się podobać tupet tego pana i jego pewna hm, uroda? No, wygląda na zdrowego, tyle, że ograniczonego umysłowo... Mnie bardziej dziwi, że ktokolwiek na niego głosował w wyborach, to jest porażające.
        • eryk2601 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:30
          Mało błyskotliwy oblech.
          Najbardziej pociagająca była pewnie jego kasa.
          • jolunia01 Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 17:21
            Bingo!
    • triss_merigold6 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:34
      Nie wiem co się w nim może podobać, ale faktycznie na żywo wygląda nieco lepiej.
    • kol.3 Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:41
      Mówiąc językiem mojego kolegi, panie, które na niego lecą muszą być bardzo potrzebowskie.
    • an_ni Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:45
      poza tym ze osobiscie mdlo mi jak na niego patrze , bleee
      to mozna uznac ze facet ma bajer, ktory w wydaniu telewizyjnym jest wyrwany z kontekstu i nie na miejscu
      to nie jest dyplomata przeciez, chociaz dyplomaci nie bywaja lepsi...
      ma ten bajer do kobiet i do facetow wrodzony i nabyty - wyuczony
      nie slyszalyscie jak urabial tego pijanego goscia ze on ceni jego zone politycznie a nie prywatnie?
      to jest malusi wierzcholek tego co on robil i jak robil
      myslicie ze mlode grono polityczne jest znacznie inteligentniejsze? mniej wuglarne? mniej pijackie? mniej plotkarskie? hahaha
      gdyby wszedl do SLD albo nawet i PO, gdyby byl mniej narowisty, byliby z niego ludzie, gdyby byl na topie w sluzbach specjalnych nie za PiSu, tez by sie lepiej wyrobil i tak szybko nie wpadl
      PiSowcy nie wiedzieli jak go ugryzc jako posla, to nie ich bajka
    • lady-z-gaga Re: Agent Tomek- pytanie 16.12.13, 21:59
      Gdybym znalazła się z nim na bezludnej wyspie, nauczyłabym się pływac big_grin
      słowo honoru, nie wiem, co może się w nim podobac - ja widzę wyłącznie to, co odrzuca
      • marzeka1 Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 15:06
        Podoba mi się odpowiedź Terlikowskiego dana "obrońcom" Tomaszka, który żony cudze uwodzi, a którzy winę w mężu pani widzą, bo "się czepia":
        odpowiedź obrońcom Tomka
        • lech.boleslaw.w Terlikowski - ciapowaty intelektualista 17.12.13, 17:58
          Do tego niezbyt męski. Pulchny, kluskowaty ministrant, który całe życie klęczy. Agent Tomek przynajmniej jest wulgarnym, testosteronowym macho, do tego sprawnym fizycznie, pracującym w policji i służbach specjalnych.
    • heca7 Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 15:46
      A widziałyście nowe memy z agentem ?
      deser.pl/deser/51,111858,15148420.html?i=8
      9-tka jest super big_grin
      • tanebo Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 15:49
        Mi bardziej podoba się 6. To znaczy rzygnąłem dalej na jej widok.
        • heca7 Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 15:51
          big_grin Ósemka też niezła. Taka refleksyjna wink
    • lelija05 Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 16:11
      Kasa i założę się, że bajer, co to on nie może.
      Mało to oblechów z babą u boku? Niektóre są w stanie się poświęcić.
    • gazeta_mi_placi Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 17:23
      Czy ja wiem, dla jakiejś fajnej młodej atrakcyjnej babeczki może i przeciętny czy nawet mało atrakcyjny, ale dla podstarzałej brzydulki w stylu Sawickiej i podobnego targetu to niezłe ciacho.
    • gretchen184 Re: Agent Tomek- pytanie 17.12.13, 17:34
      jego wygląd to rzecz względna,uznajmy,że komuś może się podobać.
      ale z tego co czytam to on z charakteru jest miętki siurek a z zachowania zwykły burak. nie wiem jak te dwie rzeczy mogą kogoś do niego przyciągnąć tongue_out
    • lech.boleslaw.w Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 17.12.13, 17:59
      bi.gazeta.pl/im/8e/25/e7/z15148430Q,Wczorajsza-publikacja-tygodnika--Wprost--wpedzila-.jpg
      Jakby nie patrzeć, to twardy przystojniak z fajnym zarostem z niego jest.
      • mid.week Re: Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 17.12.13, 20:19
        Nie, nie jest.
        • lech.boleslaw.w Re: Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 17.12.13, 20:33
          Dla mnie wygląda twardo. Ten facet uprawiał kiedyś czynnie sport i pewnie niejednego dresika by przekopał na ulicy, jakby do niego podskoczył, bo ma pewnie za sobą profesjonalne szkolenia dla funkcjonariuszy służb specjalnych. Tacy faceci muszą mieć refleks, szybką reakcję, silną psychikę, bardzo dużą szybkość i sprawność fizyczną.
          • asia_i_p Re: Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 17.12.13, 22:20
            No ale nie ma mózgu.
            Związek z kimś tak kompletnie pozbawionym procesów myślowych to praktycznie nekrofilia.
            • lech.boleslaw.w Re: Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 17.12.13, 22:31
              Jakby nie potrafił myśleć, to by nie był oficerem służb specjalnych. Łeb na karku trzeba mieć. Oraz silną psychikę. A jak już zresztą pisałem, oficer służby specjalnej to nie jest aniołek i grzeczny chłopiec. W dzisiejszym świecie niestety coraz bardziej liczy się gra pozorów i kreacja, a nie prawdziwy intelekt. Udając rzekomo lotnego i sypiącego ciętymi ripostami hipstera można zbałamucić sporo niezłych jałóweczek. wink
              • asia_i_p Re: Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 17.12.13, 22:39
                Jakby ten łeb rzeczywiście miał, to by nadal był agentem, a nie wątpliwym celebrytą.
                • lech.boleslaw.w Re: Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 17.12.13, 22:50
                  To ryzykowna zabawa, nie robi się tego wiecznie. Tak samo do wieku emerytalnego nie jeździ się na misje (jak dla mnie nasi żołnierze w Afganistanie to akurat zwykli najemnicy, ale nie róbmy offtopu), czy nie służy się w Legii Cudzoziemskiej. Agenci służb specjalnych szybko dostają dość wysokie emerytury - vide poseł Kaczmarek. Ponarażał wystarczająco swoje życie tropiąc gangi narkotykowe, starczy mu tego. Z polityki pewnie wyleci, ale może zostać medialnym celebrytą i karierę dalej robić, np. grać playboya z wiejskich dyskotek w komediach. big_grin
                  Facet ma pieniądze, odlotowe samochody, dobre ciuchy (pewnie zegarków nie ma lepszych od Nowaka, ale nadrabia w stosunku do niego brakiem twarzy młodego dziadka), do tego wygląda lepiej od przeciętnego rówieśnika z Polski, nawet kosztem wyglądania jak playboy z brazylijskiej telenoweli. Zresztą lepiej wyglądać jak latynoski żigolak, niż jak łysiejący, chudy okularnik o ziemistej cerze lub przaśny grubasek.
            • peggy_su Re: Tutaj nieźle wyszedł - męsko. 18.12.13, 00:44
              > Związek z kimś tak kompletnie pozbawionym procesów myślowych to praktycznie nek
              > rofilia.

big_grin big_grin big_grin
    • lech.boleslaw.w Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 18:05
      Chłopcy ze służb specjalnych to nie są aniołki. Tak samo grzecznymi chłopcami nie są bokserzy, którzy nie raz komuś podczas awantury w papę przylali, a wielu adeptów sportów walki udziela się w chuligankach piłkarskich i jeździ na ustawki. Artur Szpilka, Pudzian to przykłady sportowców, którzy niejedną awanturę pod dyskoteką zaliczyli jak byli młodsi. Trudno oczekiwać od kogoś, kto był policjantem i oficerem służb specjalnych, żeby był grzecznym chłopcem. Zresztą prawie każdy jak się napije, to bluzga.
      • mid.week Re: Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 20:21
        Tylko co on robi w sejmie...?
        • lech.boleslaw.w Re: Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 20:31
          Teoretycznie jest magistrem, ma też cenną wiedzę praktyczną dot. policji i służb specjalnych (teorie żadnego jajogłowego profesorka tego nie zastąpią). Policjant/funkcjonariusz służb specjalnych na emeryturze może być posłem. Nie można jedynie dublować funkcji posła z czynną służbą.
          Tak na poważnie - mało to cepów (często bez matury) już się do sejmu dostało? W każdej partii jest paru posłów-chamów. Polityka to brudna gra. Interesy się załatwia przy wódce i cygarach.
          Ludzie głosują na różnych krętaczy, dziwolągów, celebrytów, to i agentowi T. się udało. Nawet brzydkiej Sawickiej udało się zostać posłanką.
          • mid.week Re: Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 20:40
            Pytanie było retoryczne wink

Co to p.Sawickiej - ona na mandat poselski pracowała kilkanaście lat. Była związana z polityką jeszcze za czasów UW. Uroda posłów mnie nie interesuje.
            • lech.boleslaw.w Re: Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 20:53
              Niczym szczególnym, poza podatnością na pokusy korupcyjne Pani Sawicka się nie zasłużyła. A Tomek wszedł do sejmu jako celebryta. U Palikota jest więcej dziwolągów, którzy nie tylko nie stronią od alkoholu, ale też od narkotyków. Może Tomek politycznie się nie sprawdził, ale jako oficer policji i służb specjalnych był na pewno dobrym specem od brudnej roboty. Narażał życie walcząc z gangami narkotykowymi. Taki ktoś nie musi być grzecznym chłopcem, który nigdy nikomu nie dał w dziób i nie przywalił z prawego sierpowego pyskującemu szwagrowi podczas awantury na imprezie rodzinnej. Panowie w mundurach to nie są grzeczni chłopcy i z założeniami nimi nie powinni być. Na wojnę byś wysłała faceta, który ma za dobre serce żeby strzelać i spuszczać z nieba bomby? wink
              • mid.week Re: Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 21:13
                Jeśłi jest specem od brudnej roboty to niech zarabia jako hydraulik.
                • lech.boleslaw.w Re: Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 21:26
                  Musisz tak ironizować? Są policjanci i żołnierze od zadań specjalnych, którzy muszą wykonywać nie zawsze grzeczne operacyjne.
                  • mid.week Re: Ale Hofman ma jednak rację. 17.12.13, 21:38
                    A czy ja im bronię?
                    Dziwi mnie tylko pajac w roli posła. Każdy pajac. Tyle.
                    Odnośnie twoich porównań do p.Sawickiej - po zszarganiu swojej reputacji nie pełni funkcji publicznej (przynajmnniej nie na tyle widocznej aby pojawiac się w mediach). Pajac jest posłem nadal. Mierzi mnie to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka