Dodaj do ulubionych

Ranking dzieci...

20.12.13, 22:01
Urodowy. Watek lightowy plaski i moze byc chamowaty - kazdy wie ze i tak to moje dziecko jest najpiekniejsze na swiecie a inne to coz...

Ladne:
1. Dobrze mi sie wloskie dzieci kojarza - ciemne loki ciemne oczka, oliwkowe
2. Francuskie dzieci szykowne nawet jak niepiekne i dobrze wychowane

Brzydkie imho sa dzieci azjatyckie sle nic nie przebije w brzydocie dzieci angielskich (z ich naburmuszonym akcentem i chamstwem ogolnym)

Polskie ok ale brzydko ubrane.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:06
      Ładne są ciemnoskóre, słodkie, ciemne loczki.
      Mi osobiście azjatyckie też się podobają, są takie inne smile
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:08
        Akurat czarne tez mi sie nie podobaja. suspicious
        • gazeta_mi_placi Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:11
          Każdemu podoba się co innego, mi się podobają dzieci ciemnoskóre i czeczeńskie.
          • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:16
            Smutne. Tworzac watek googlalam sobie rozne dzieci. Jak wpisalam teraz czeczenia+dziecko to mi wyskoczyly same z karabinami i ofiary wojny uncertain
            Przypomnial mi sie ten projekt m.theatlantic.com/international/archive/2011/08/where-children-sleep-a-round-the-world-tour-of-bedrooms/243303/

Zawsze moze byc gorzej - mamy w sumie duzo szczescia ze zyjemy tu i teraz...
            • gazeta_mi_placi Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:31
              Biedne, a śliczni ci ludzie, i dzieci czeczeńskie i kobiety i mężczyźni, bardzo ładni ludzie sad
            • noname2002 Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 07:23
              Przypomnial mi sie ten projekt rel="nofollow">m.theatlantic.com/international/archive/2011/08/where-children-sleep-a-round-the-world-tour-of-bedrooms/243303/

Dziwnie tendencyjny projekt, wygląda na to, że w USA nie ma biedy i bezdomności.
              • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 07:56
                Moze jest na tych stronach ktorych nie opublikowano w sieci?
    • run_away83 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:16
      Mali azjaci - przychodzą na świat z bujnymi, gęstymi włoskami smile

Dzieci ciemniskóre, zwłaszcza dziewczynki - nie mogę się napatrzyć na niektóre wymyślne fryzury w stylu afro.

Maluchy o celtyckiej urodzie - rude i piegowate, najlepiej żeby jeszcze miały odstające uszy wink

A moje są śliczne bo są mieszanką zupełnie różnych cech i mają niewiarygodnie duże oczy - u średniaka okulistka nawet kiedyś wadę genetyczną podejrzewała, bo wyglądał jako niemowlę jak zwierzątko z filmów disneya wink
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:19
        Nieeee gingers have no souls!!! wink
        • run_away83 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 23:00
          Ja tam poganka jestem, mogą sobie nie mieć duszy tongue_out
    • edelstein Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:21

Ladne:
      tylko moje
      brzydkie:
      wszelkie z ciemniejsza karnacja.Turcy,murzyni,hindusi itd.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:25
        Tureckie moga byc niezle np to picc.it/c/general/pictures/album/eyes_22/sorted/position/id/1825/@_turkish_child___xpost_from_r
        Nic nie przebije kombinacji ciemnej cery z zielonym okiem smile
        • jematkajakichmalo Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:29
          Kobieto chyba CI cos urwe... teraz nie bede cala noc spala wink
        • edelstein Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:34
          Nie widze w tym dzieciaku nic ladnego.
          A juz szczegolnie mi sie nie podobaja male murzynki z farbowanymi wlosami.Ostatnio widzialam taka,miala brazowe buty,biale rajstopy,rozowy kiczowaty plaszczyk jeszcze bardziej kiczowata czapke i rozowo pofarbowane wlosy.Jej siostra miala moze Rok i wlosy pofarbowane na czerwono,blehhhhhh.
          • annajustyna Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 00:05
            Edel, a to nie Ty czasem zachwycalas sie pare lat temu kultura turecka?
            • edelstein Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 00:08

Najbardziej zachwycam sie egipska,tzn.ze musza mi sie podobac egipcjanie?

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
              • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 00:09
                Wygooglalam. Nieszczegolne.
    • jematkajakichmalo Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:21
      Mnie tez sie podobaja ciemnoskore, ale najbardziej male mulatki. W ogole wszystkie dzieci co maja ciemne loczki i duze brazowe oczy sa sliczne. Nie przepadam za typem aniolkow... (w przedszkolu to wszystkie niemieckie dzieci takie sa big_grin)
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:30
        Moje jest dokladnie typem duzego slonio aniolka smile jak go kapie to sie smieje ze mu tylko skrzydelek brak big_grin to z przodu to mogloby byc moje dziecko m.alibaba.com/product/107798244/Child_Angel_oil_painting.html#module-big-image

Tylko ze na nim to jakos pieknie wyjatkowo wyglada smile ogolnie zgadzam sie ze przecietne.
      • edelstein Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:36

Moj syn nie wyglada na aniolka,blondyn z duzymi niebieskimi oczyma.
        • gazeta_mi_placi Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:57
          Typ aryjski.
    • nangaparbat3 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:38
      Chyba chcesz pobic rekord bzdurwątku.
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:55
        O ten zaszczytny tytul bija sie imho watek o zanieczyszczonym polskim powietrzu i watek na 900 postow o Joli Kubku i duchu swiat.
        • gretchen184 Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 10:38
          ichi51e napisała:

> O ten zaszczytny tytul bija sie imho watek o zanieczyszczonym polskim powietrzu
          > i watek na 900 postow o Joli Kubku i duchu swiat.

o nie nie- wątek o joli i kubku jest żenujący.
          twój jest zdecydowanie najgłupszy
          • marychna31 Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 12:24
            > o nie nie- wątek o joli i kubku jest żenujący.
            > twój jest zdecydowanie najgłupszy

o, no właśnie! Cieszę się, że jeszcze dwie inne osoby to zauważyły.
    • mala_truskawka Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:46
      Mnie się większość dzieci podoba. Tak jest nasz gatunek skonstruowany, żeby nas rozczulały te małe pokraki z dużymi oczami i nieproporcjonalnie wielkimi głowami w stosunku do rączek. Najbardziej mi się podobają dziecięce stopy - takie są fajne, mało zużyte smile

Lubię blondynków z niebieskimi oczami - zwłaszcza chłopców.
      A sama mam mulatka o bardzo jasnej cerze - po mamusi. Oczywiście, uważam, że jest śliczny.
      • gazeta_mi_placi Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:47
        Wczasy w Egipcie były udane?
        • mala_truskawka Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:57
          Gazeta, daj żyć. Akurat w Egipcie nigdy nie byłam. Syna mam z mężem, urodzony 6 lat po ślubie. Ehh, po co ja się tłumaczę... Przez takich jak ty łatwiej mi podjąć decyzję, że moje dziecko nie będzie mówiło po polsku. Lepiej, żeby nie rozumiał, co o nim myślą rodacy. Wesołych Świąt!
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:51
        O stopy rzadza! Myslalam ze dorosly nie moze miec takiej stopy - a tu moja przyjaciolka przy mnie zciaga skarpetke - a tam dziecieca stopka. Serio okragla miekka no dziecieca! Wydra nie chciala sie przyznac co robi niestety...
        • run_away83 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 23:02
          Ja mam stopy jak niemowlę i jak ładnie poprosisz to ci powiem jak takie wyhodować big_grin
          • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 23:12
            Cholera jasna. Caly czas mialam skryta nadzieje ze to jednak genetyka... :p
            • run_away83 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 23:27
              Nie, nie genetyka. Idealnie dobrane obuwie, powinno leżeć na stopie jak przyklejone lub namalowane. Wkładka koniecznie wyprofilowana i nie może być śliska.

Plus zabiegi pielęgnacyjne raz w miesiącu - raz w tygodniu. Ale to już sprawa drugorzędna. Największe znaczenie mają buty.
              • kozica111 Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 07:35
                Miałam takie stopy póki chodziłam tylko w adidasach.
    • beataj1 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:50
      Ja mam trochę niepoprawna polityczne teorie na ten temat.
      Wszystkie dzieci mieszanki ras (jakie by nie były konfiguracje) są piękne. Nie spotkałam jeszcze nieładnego "mieszańca" wszystkie cudne.
      • run_away83 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:58
        To teoria, która ma potwierdzebie w genetyce wink W populacjach o wąskiej puli genowej pewne cechy wyglądu są z pokolenia na pokolenie coraz mocniej zarysowane, przez co czasem bardzo mocno odróżniają przedstawicieli takiej polulacji od uniwersalnego kanonu piękna (regularne i proporcjonalne rysy mam na myśli).

A dzieci rodziców, którzy bardzo się od siebie różnią, mają te cechy w pewien sposób "uśrednione".

Ostatnio poznałam dziewczynę, której ojciec jest hindusem a matka brytyjką - prawdziwa piękność. Jej dzieci też śliczne smile
        • edelstein Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 09:33

To zobacz corke Borisa Beckeratongue_out
          • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 10:33
            Skorka zdarta z taty!!
            • edelstein Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 12:54

No popatrz,a boris zarzekal sie na poczatku,ze to nie jegobig_grin
              Ogolnie to zenujacy jest.
              • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 12:59
                To chyba ma brata blizniaka ktory na boku mu panne stuka big_grin no identyczna!
          • run_away83 Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 10:39
            Z ciekawości wyguglałam. I powiem tak - jako mały brzdąc była w najlepszym razie... urocza wink Ale jako podlotek już całkiem całkiem. Bardzo nietypowa uroda (afrykańskie rysy i skręt włosa a cera i oczy jasne, włosy rudy blond). Ciekawe co z niej wyrośnie wink
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 07:59
        Czasem prawda (jak noami c) a czasem nie. Mam przyjaciolke Japonko-Hinduske i brzydka raczej jako dziecko byla. Jej dzieci (z Holendrem) jedno sliczne drugie brzydkie (potwornie) trzecie przecietne.
    • lily-evans01 Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 22:58
      Nie gadaj, codziennie rano podziwiam w szkolnej szatni dwóch 7-letnich Japończyków. Włosy gęste, puszyste, błyszczące. Szczupli, drobni, z ładnymi rysami twarzy, a co najważniejsze - zawsze przepięknie i zaraźliwie uśmiechnięci.
      A jak podobają Ci się dzieci włoskie, to i hiszpańskie też są przepiękne.
      U nas małe Cyganki, pardon, Romki, też bywają prześliczne.
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 23:04
        No wlosy faktycznie maja niezle smile a wiesz ze jak sie ich dotknie to sa twarde i szorstkie jak konska grzywa? To mnie bardzo zaskoczylo w azjatyckich wlosach... Ach te dziewuszki na pazia...
    • mvszka Re: Ranking dzieci... 20.12.13, 23:46
      dla mnie wszystkie są śliczne - serio, brzydkie się robią dopiero jak się brzydko specjalnie zachowują
      • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 00:01
        Czulosc budza wszystkie to jasne. Ale niektore sa brzdkie. Niektore nawet bardzo. To sie mie wyklucza.
    • kkalipso Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 00:19
      ichi51e napisała:

> Polskie ok ale brzydko ubrane.

Wypraszam sobie .

A co do tematu , lubię nasze dzieci , czarnoskóre , skośnookie itd. nie podobają mi się .
      • kwiat_w_kratke Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 00:26
        Ładne - szczupaczki, ale nie chudzielce.
        Brzydkie - wszystkie pulchne.

Wyjątek - moja najstarsza córka. Chuda, ale bardzo ładna (moim subiektywnym zdaniem oczywiście smile)
        Reszta mojej dziatwy to szczupaki - oczywiście urocze szczupaki.
    • paul_ina Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 01:56
      Mi się podobają tylko moje dzieci, a wszystkie pozostałe mi się nie podobają, znaczy: wszystkie pozostałe są brzydkie.
      Moje za to obiektywnie ładne, cały świat się zachwyca.
    • franczii Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 07:17
      Najpiekniejsze dzieci jakie widzialam to ma pewna romska (chyba) kobieta. 4 dziewuszki i chlopczyk. Najsliczniejsza chodzi z moim mlodszym do przedszkola. Ciemne wlosy smagla cera i ogromne niebieskie oczy z dlugasnymi rzesami. Ale nie wiem czy to rasa czy tez tylko ta rodzina tsk ma.
    • franczii Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 07:20
      W szkole moich synow jest tez kilkoro dzieci azjatyckichz adopcji zagranicznych: wietnamskich i filipinskich. Wszystkie sliczne.
      • kozica111 Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 07:37
        Mnie natomiast zawsze bawi to ze dzieci zazwyczaj ładne a rodzice mało ciekawi fizjonomicznie.
        • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 08:01
          Stara prawda z ladnych dzieci wyrastaja przecietni dorosli. Za to potwirne angielskie dzieci (chlopcy) czesto ladnie wyrastaja...
          • koza_w_rajtuzach Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 08:04
            Za to potwirne angi
            > elskie dzieci (chlopcy) czesto ladnie wyrastaja...

zwłaszcza chłopcy.
    • koza_w_rajtuzach Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 08:02
      Wg mnie każde dziecko może być śliczne, każdej rasy.
      W przedszkolu (polskim) u syna prawie wszystkie dzieci są śliczne, brzydali nie widuję. Mi osobiście bardzo podobają się dzieci egzotyczne, czyli ciemnoskóre, skośnookie itp., ale też i nasze są fajne, również te z blond włosami wink. Niestety większość naszych chłopców wyrasta na niezbyt urodziwych mężczyzn, wystarczy się rozejrzeć, żeby dojść do takich wniosków..
      • hugo43 Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 08:18
        gdy moj maz pierwszy raz byl w pl,to jego pierwsze spostrzezenie bylo:kraj pieknych,zadbanych kobiet i zapyzialych facetowsmile
        • saszanasza Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 09:03
          Moim zdaniem uroda to "dobro" niezależne od rasy. mnie bardzo się podoba ta dziewczynka:

twilightguide.com/tg/twilight-graphics/mackenzie-foy/mackenzie-foy-288/

no i oczywiście własne dzieckotongue_out
          • ichi51e Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 09:08
            Cere ma niesamowita (ale to chyba make up?)
            • saszanasza Re: Ranking dzieci... 21.12.13, 09:14
              ichi51e napisała:

> Cere ma niesamowita (ale to chyba make up?)

pewnie zdjęcia podkoloryzowane, ale ona właściwie na wszystkich wygląda śliczniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka