ichi51e 01.01.14, 22:08 Jak to jest z ich stanikami. Czy laska z 65j cos kupo czy raczej odpada? Dawno u nich nie kupowalam a mam sentyment... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:10 65 J ? Wątpię... Oni prawie w ogóle 65 -tek nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:15 Oj tam, wymyśliłaś sobie nieistniejący rozmiar. Kup 80G, przecież to to samo. Nawet od niedawna G mają w triumfie, na wszelki wypadek zabudowany pod szyję, taki kamuflaż dla mutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:17 Nie, to samo to 75B, inne nie będą pasować, poza tym nie ma rozmiaru 65J. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:22 75B mają normalne kobiety. Kaszalot i mutant może mieć 80G, już boski sklep na T takie biedaczki uwzględnia w rozmiarówce, ale na wszelki wypadek tylko w nieatrakcyjnych modelach, żeby chłopów nie wabiły i się tfu! nie rozmnażały. A 65J oczywiście nie istnieje, fakt potwierdzony przez lata szkoleń ichnich ekspedientek. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Staniki triumph 01.01.14, 23:10 nie oslabiajcie mnie. Jeszcze lepsze sa stany pod tym wzgledem - 4 rozmiary na krzyz... Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:21 Jak ostatnio bylam w triumphie w poszukiwaniu koszulek do spania to z ciekawosci rzuciłam okiem na staniki i niedtety kicha - obwodów poniżej 70 niet, a 70 tylko z miseczkami A i B. Miseczki kończą się na E, z obwodem 80 i 85 oczywiscie, jak zapytałam o 65 albo chociaż 70 E ti pani zrobiła wielkie oczy. A do karmienia mieli aż... dwa modele. Oba szkaradne jak skrzyżowanie miednicy z workiem na kartofle. Jak chcesz kupić porząfny stanik to szukaj panache albo la senza. A do karmienia polecam bravado, są cudne Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:35 Ależ mają miseczki nawet H, przy obwodzie 65. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:39 Ale mają, w sensie że są fizycznie dostępne w sklepach stacjonarnych do przymierzenia? Czy tylko na stronie internetowej? Bo nigdy, przenigdy mi się nie udało w sklepach triumpha trafić na rozmiar choćby zbliżony do tego, który potrzebuję. Zawsze panie próbowały mi z uśmiechem wcisnąć 75B albo 80C. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Staniki triumph 02.01.14, 00:34 Na pewno miewaja 70F stacjonarnie, bo dostałam kiedys w prezencie od osoby, która raczej nie kupiła online. Natomiast powyżej F, przy mniejszych obwodach, chyba rzeczywiście krucho. Ja w każdym razie teraz nosze 70G i już z Triumphem sie pożegnałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:27 ależ triumph ma w ofercie 65 (klik) Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:35 Ale w sklepach stacjonarnych ich nie uświadczysz. A ekspedientki w takowych nie wiedzą nawet o istnieniu takich egzotycznych rozmiarów jak 65 E albo 60 F. A spróbuj zapytać o miseczkę H, J lub K to będziesz musiała pomóc sprzedawczyni pozbierać szczękę z podłogi Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:43 U mnie już wiedzą, że takie rozmiary prowadzą tandetne, zdesperowane firmy, ale ekspedientki w eleganckim sklepie, jakim jest T. obrażają się śmiertelnie za pytanie ich o dziwaczne rozmiary i potem półgębkiem udzielają informacji nawet na pytania o majtki i szlafroki. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Staniki triumph 01.01.14, 22:51 Wyrosłam już z Triumpha Kiedyś myślałam, że są fajne, wygodne i ładne. potem mi przeszło. Są takie sobie. Najlepsze jak dla mnie to Chantelle , ewentualnie Palmers. Czy mają wielkie rozmiary? Nie sądzę Na pewno mają co najmniej E jeśli chodzi o miseczkę bo jeden taki mam. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Staniki triumph 01.01.14, 23:22 jakie wielkie rozmiary, 65J to nie jest jakieś WIELKI rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
maanki Re: Staniki triumph 01.01.14, 23:29 - Dzień dobry. Szukam rozmiaru 65G. - yyyyyyy??? takich dziwnych rozmiarów to my nie mamy.... Tyle w temacie rozmiarówki w Triumphie. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Staniki triumph 01.01.14, 23:33 Triumf jak triumf. Spróbuj zapytać o TAKI rozmiar w Intimissini. Tam to dopiero szok wywołasz ) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Staniki triumph 01.01.14, 23:39 W intimissimi zaczęli współpracować z zakładami krawieckimi, teraz standardowo proponują branie największego obwodu i zwężanie. Ekspedientki mają szkolenia z brafittingu, latem musiały wypełniać jakieś sprawozdania z dobierania modeli klientkom, przy mnie maltretowały jakąś sprowadzoną specjalnie na tę okazję koleżankę Ciekawe, kiedy się poddadzą i stwierdzą, że jednak włoska rozmiarówka - 1, 2, 3, 4, 5 nie ma szans przy coraz powszechniejszej 60-100 A-K. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Staniki triumph 01.01.14, 23:42 Gam nawet nie probuje dawajcie lepiej cirmy ktore maja takie rozmiary... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Staniki triumph 01.01.14, 23:49 Wejdź, dobra kobieto, na Lobby Biuściastych, szukaj tam sklepów stacjonarnych na Stanikowej Mapie Świata, wszystkie probiuściaste firmy też w mig tam znajdziesz, polskie i zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Staniki triumph 02.01.14, 00:40 Wyżej ci już pisałam. Z karmników jeszcze hot milk są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Staniki triumph 02.01.14, 00:47 Alles też ma fajne karmniki. I nawet ładne koszule do karmienia widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw karmniki miałam melissa 02.01.14, 09:42 Z karmników to sobie na melissa.com.pl zamawiałam, na stronie mają tabelkę z rozmiarami i modele do wyboru. Z zagranicznych to kompatybilna jestem z panache (freya mi za to wybitnie nie podpasowała, sądzę, że to kwestia osobnicza, dopasowanie do konkretnego modelu). O stanikach triumpha to ja nawet nie myślę - nie mieszczę się w żadne ich miski dostępne stacjonarnie, no chyba że obwodem bym się dwa razy owinęła - a nie należę ani do chudzin, ani nie mam specjalnie wielkiego biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Staniki triumph 02.01.14, 08:44 Ja mam z Triumpha 70 E ale byly tez 65-w necie kupowalam. ja wciaz kupuje tylko te, bo za te cene nie dostane lepszej jakosci. Sklepy z lobby mają staniki po minimum 200 zl-nie zaplace tyle.W Triumphie za te cene mam 3 biustonosze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Staniki triumph 02.01.14, 09:51 Tyle że 70E to można już dostać w stacjonarnych sklepach bez większych problemów, a autorka wątku ma 65J i to jednak bardzo utrudnia sprawę. Sama mam obwód z "popularniejszych", bo 75, a i tak w stacjonarnych "nielobbiastych" sklepach największa miska to bywa F, czasem G, więc niby co ma zrobić ktoś z biustem, który mu w taką ofertę się nie mieści? Pozostaje albo net, albo sklepy z droższą, ale pełną ofertą, taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Staniki triumph 02.01.14, 09:55 No - nie jest latwo. Ja mam do tego wasko osadzone piersi a angielskie marki maja (jak dla mnie) bardzo szeroki karczek - od razu mi tak piersi na bok rozwala zamiast unosic... Karmnik to juz w ogole masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Staniki triumph 02.01.14, 10:44 To szukaj sklepu ze stanikami Ewy Michalak. U mnie szerokie karczki też odpadają, jak na razie najlepsze staniki mam od Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś