Dodaj do ulubionych

Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz)

• aneta-skarpeta prośba 04.01.14, 02:23
      a czy ja mogłabym być- przynajmniej forumką jednego miesiąca? przypominam, że kiedys wymyśliłam fajny wątek- mały, ale wariattongue_out

może być marzecwink
      • chocolatemonster Re: prośba 04.01.14, 02:37
        Daj pani linkasmilebo ja nietutejsza
    • king_of_rats Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 07:54
      gazeta- za jej spojrzenie na wiele spraw i za to,że nigdy nie traci panowania nad sobą
      edel-za wyjątkowe chamstwo i agresję
      rosa- mistrzyni przemian i zmian leków
      wwc- za jej irytujące i bardzo naiwne podejście do spraw damsko-męskich
      dosia i lola-w kategorii beton roku
      nangaparbat- za mądrość (szkoda,ze nie bywa tu ostatnio)
      ichi-za ilość głupawych wątków
      olena i kocianna- za propagowanie wiedzy o swoich nowych ojczyznach
      morgen- za czepialstwo i upierdliwość zupełnie do niej niepodobne
      bella maruda-urocza jest no ! big_grin
      • ponis1990 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 09:16
        Negatywnie - ta mamuśka, co to do szkoły dzieci nie pośle i karmi cycem do śmierci albo tylko jabłkami - za innowatorskie świeże metody wychowawczebig_grin
        Pozytywnie zaś Inguszetia_2006. Nigdy nie wdaje się w pyskówki, zawsze powie coś mądrego i na temat.
      • edelstein Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 14:30

Nominuje te forumki,ktore najpierw chca sie kopac z koniem,a potem skamla,ze dostaly i uderzaja w tony o chamstwie i agresjibig_grin
        Juz powyzej podalam przyklad jednej niewinnej lilijiibig_grin

"Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden."
        • edelstein Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 14:31

Tylko nie wiem do jakiej kategorii je przylaczycbig_grin
          Idiotki roku to bylby zaszczytbig_grin

"Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden."
    • latarnia_umarlych Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 09:22
      Głosuję na Morgen, Krejzi i Bi_scotti
      Jednak większość waszych kandydatur mnie bardzo dziwi. Nie wiem, czy robicie sobie jaja, czy naprawdę ja mam aż tak odstający gust.
      Zastanawiam się np., o co chodzi z kandydaturą rosy - albo jestem ślepa i przegapiłam wielką przemianę, albo nie wiem. Ktokolwiek w jakimkolwiek wątku nie zgadza się z rosą, ten zostaję nazwany "następną psychofanką", nudne to i świadczące o zaburzeniach imho.
      A tu czytam, jaka to mądra babka i w ogóle.
      Tak samo dziwi mnie nominacja (pozytywna niby) gazety. Trolling ma już tak słaby (w porównaniu do tego sprzed paru lat), nudny i przewidywalny, że zieeew.

No, ale mogę się nie znać.
      • yenna_m Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 09:42
        lepiej psychofanką niz suką wink
        bo to drugie to kiedys byl standardzik tongue_out
      • king_of_rats Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 11:46
        latarnia_umarlych napisał(a):

>
        > Zastanawiam się np., o co chodzi z kandydaturą rosy - albo jestem ślepa i przeg
        > apiłam wielką przemianę, albo nie wiem. Ktokolwiek w jakimkolwiek wątku
        > nie zgadza się z rosą, ten zostaję nazwany "następną psychofanką", nudne to i ś
        > wiadczące o zaburzeniach imho.
        >
        to kolejna wielka przemiana rosy. minie równie szybko jak poprzednie a i tak ciągle ktoś daje się nabrać.
        • bloopsar Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 12:43
          Jeśli ktoś dłużej mrugnął, to przemianę przegapił tongue_out
    • ichi51e Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 10:01
      A po co banowac jak i tak moze wrocic pod innym? A tak przynajmniej widac kto gdzie stoi...
    • neffi79 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 11:41
      Tak całkiem bez emocji, na spokojnie bardzo pozytyvnie to Gazeta - za poczucie humoru i nieszkodliwość społecznąwink
      Negatywnie hmmm - raczej nie mam ''faworytów'', owszem czasami ktoś tam chwilowo podziałał mi na nerwy (np. Rosa - osoba nieobliczalna, jeden post do rany przyłóż, następny obrażanie personalne) ale pomimo to i tak ją lubię.
      Ja w ogóle podchodzę z dystansem do światka on-line dlatego nie jestem w stanie mieć jakiś większych aversji.
      Jola-kotka - raczej śmieszna niż negatywna.

p.s. Oficjalnie oświadczam, że nie jestem żadną szelerką, shelerką czy jakos tam.
    • lelija05 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 12:15
      Ciebie za złośliwe i celne wpisy, pośmiałam się nie raz.
      Ichi za intensywny wkład w forum.
    • gazeta_mi_placi Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 13:09
      Zapraszam do konkurencyjnego wątku:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,148816650,148816650,Antyforumowicz_2013_roku_.html
      • ichi51e Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 13:35
        Warek zdechnie - przeciez wwc nie ma praktycznie zadnej konkurencji...
        • gazeta_mi_placi Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 17:40
          Gorzej sad Został skasowany sad
    • marychna31 kategoria: bohater forum, nigdy na nim nie goszczą 04.01.14, 13:11
      nie goszczący:

moje nominacje:
      - Pan Pirania
      -siostra triss
      -Putin
      • antyideal Re: kategoria: bohater forum, nigdy na nim nie go 04.01.14, 13:36
        Szwagier Chipsi i ten kurier od Jolki do Zalamanej, ktory nadal jedzie, jedzie, jedzie.......
        • bloopsar Re: kategoria: bohater forum, nigdy na nim nie go 04.01.14, 14:02
          > ten kurier od Jolki do Zalamanej

Ten z firmy Godot i spółka? Cóż, można czekać... wink
          • antyideal Re: kategoria: bohater forum, nigdy na nim nie go 04.01.14, 14:10
            wink))
          • ichi51e Re: kategoria: bohater forum, nigdy na nim nie go 04.01.14, 14:56
            big_grin
      • cherry.coke Re: kategoria: bohater forum, nigdy na nim nie go 04.01.14, 15:51
        marychna31 napisała:

> nie goszczący:
        >
        > moje nominacje:
        > - Pan Pirania
        > -siostra triss
        > -Putin

A takze: legendarny MIS ("to jest mis na miare naszych mozliwosci!")
        Wlasciwie zbiorowo, misie
        • totorotot Re: kategoria: bohater forum, nigdy na nim nie go 04.01.14, 16:19
          Jeszcze sąsiad Loli smile
    • 18lipcowa3 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 13:55
      Cały dzien o tym myslałam i chyba jednak stawiam na Edelstein.
    • morgen_stern Re: podział na kategorie 04.01.14, 16:41
      Czyli po prostu kłamiesz.
    • antyideal Re: podział na kategorie 04.01.14, 16:49
      Jesli do mnie pijesz to nie wiem skad te wnioski, nie mam problemu z relacjami
      forumowymi a takze pozaforumowymi heh smile
      Chyba, ze mam zazdroscic picia z dzióbkow z Adel.,? to akurat byloby proste,
      wystarczyloby mu pare razy przyklasnąć w stylu "misiu jakis ty duzy i mądry" big_grin
    • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 16:56
      Pozytywnie: Inguszetia, Marzeka, Edelstein.
      Negatywnie: Guderianka, twierdząca, że kobiety prowokują strojem do gwałtów, co oczywiście nie przeszkadzało jej wpuścić w obieg internetowych zdjęcia swojego tyłka w stringach.
      Troll roku: nominuję Siebie. big_grin Zawsze piszę prawdę i tylko prawdę, ale przy okazji wbijam szpile, żeby się pośmiać, rzadko napiszę coś na poważnie. I wszystkie ematki, jak leci, podobno inteligentne big_grin, się łapią zawsze i wszędzie.
      W kategorii desperatek roku prawie wszystkie ematki z Triss (wyższość konkubiny alkoholika budowlańca w stosunku do starych panien z chłopem, lat dwadzieścia parę big_grin) i Tępą Dzidą na czele (żeby tak trzymać się rękami i nogami niewiernego, wydzielającego funciaki misia- to już musi być niezła desperacja).
      Do zobaczenia, będę za parę dni. smile
      • d.d.00 do Guderianki 04.01.14, 22:20
        wyznawczyni_wielkiego_czerwia napisał(a):

> Pozytywnie: Inguszetia, Marzeka, Edelstein.
        > Negatywnie: Guderianka, twierdząca, że kobiety prowokują strojem do gwałtów, co
        > oczywiście nie przeszkadzało jej wpuścić w obieg internetowych zdjęcia swojego
        > tyłka w stringach.

Poka fotkę wink
        Tyle się działo zanim tu się rozgościłam! tongue_out
        • baltycki Re: do Guderianki 04.01.14, 22:50
          d.d.00 napisała:

> Poka fotkę wink

>https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/s403x403/1506928_571544199588975_692731843_n.jpg
          • d.d.00 Re: do Guderianki 04.01.14, 22:51
            smakowite dupeczki smile
          • ichi51e Re: do Guderianki 04.01.14, 22:53
            Sliczne. Myslicie ze to forma sercowa z obcietym koncem?
            • d.d.00 Re: do Guderianki 04.01.14, 22:55
              tam są jeszcze cycuszki!
              Cóż za widok, w sam raz na godz 23 w sobotę smile
              • guderianka Re: do Guderianki 05.01.14, 07:11
                moja na pewno nie jest taka smacznawink
      • sanciasancia Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 01:33
        > Troll roku: nominuję Siebie. big_grin Zawsze piszę prawdę i tylko prawdę, ale przy ok
        > azji wbijam szpile, żeby się pośmiać, rzadko napiszę coś na poważnie. I wszystk
        > ie ematki, jak leci, podobno inteligentne big_grin, się łapią zawsze i wszędzie.
        Niestety statuetkę otrzymać możesz wyłącznie w kategorii "chodzący dowód na nieomylność triss w kwestii popie*lonych singielek.
        Troll roku: andaba, niby prosta baba ze wsi pod Krakowem (który jak wiadomo rozciąga się aż po Kielce), a wzbudza dzikie emocje i kontrowersje.
        Taka mała wskazówka, może i wzbudzasz emocje i politowanie, wwc, ale kontrowersji żadnych.
        • ichi51e Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 10:50
          True
        • misterni Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 10:52
          Andaba nie jest trollem.
        • vilez Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 13:14
          Sancia, kocham Cię smile
          • sanciasancia Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 15:25
            Masz moją wzajemność.
    • demonii.larua Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 17:51
      "Rozczarowanie" (w cudzysłowiu bo ciąć się nie będę): gazeta... "zdeklasował" się chamstwem i to naprawdę niskich lotów, zapominając ze wyszedł z waginy, poziomem wypowiedzi przypomina abdulahacostamcośtam
      Krejzi z jej dżihadem big_grin nie wiem gdzie przypisać
      Debiut: Wyznawczyni, trochę kojarzy mi się z Bubą (formacja Ch. sorry nie wiem dlaczego:F) oraz Ichi.
      Oraz trzem panom i jednej pani nagrodę specjalną bym przyznała: Bałtyckiemu za pocieszanie doroczne, chociaż nie wiem czy w tym roku brał na kolana, Tanebo za płodność big_grin oraz Liściastemu za urodziwą córeczkę i troskę o cycki żony, a co big_grin i Chipsi za szwagra big_grin
      • ledzeppelin3 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 04.01.14, 18:09
        Przystanek Tramwajowy, Mecenasi: Pirania i K. Rokodyl.
      • 7katipo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 00:53
        Bałtyckiemu za
        > pocieszanie doroczne, chociaż nie wiem czy w tym roku brał na kolana,
        brał brał big_grin
    • ichi51e Re: podział na kategorie 04.01.14, 19:59
      A ty w ktorej kategorii jestes?
      • edelstein Re: podział na kategorie 04.01.14, 20:06

Na pewno nie w tych 75%zlozonych z szpiegow z krainy deszczowcow i go...jadow.
        • anulka.p Re: podział na kategorie 04.01.14, 20:51
          edelstein napisała:

>
          > Na pewno nie w tych 75%zlozonych z szpiegow z krainy deszczowcow i go...jadow.

Edelstein jesteś masochistką. Jak piszesz - na palcach jednej ręki, można wymienić osoby, które ci nie ubliżają, 75 % forum to g... jady, a ty tu przesiadujesz z lubością od rana do nocy. Zastanawiające.
          • yenna_m Re: podział na kategorie 04.01.14, 21:01
            dość trafne
    • laquinta Bardzo cenie Cherry.coke 04.01.14, 20:36
      Inteligencja, wiedza i kultura oraz skromnosc, czego sobie i innym zycze. smile
      • vilez Re: Bardzo cenie Cherry.coke 05.01.14, 13:15
        Dopisuję się smile
    • d.d.00 nie da się wstawić ankiety? 04.01.14, 22:24
      Chyba, że chodzi o samą dyskusję.
    • paul_ina Gazeta jest facetem. 05.01.14, 01:31
      Pamiętam gazetę jeszcze sprzed paru lat z innych forów, przynajmniej wtedy była chłopem; w dzisiejszym świecie tempo zmian jest nie do ogarnięcia smile
      • yenna_m Re: Gazeta jest facetem. 05.01.14, 01:45
        na dżęder i nowoczesność rady nie ma big_grin
      • d.d.00 Re: Gazeta jest facetem. 05.01.14, 10:43
        Teraz jest dzender i można wszystko smile
    • misterni Pozwól M_incubo, że Ci podziękuję za dawkę 05.01.14, 10:56
      radości, którą mi ofiarowałaś big_grin
      Buhahahahhahahhahahaha

m_incubo napisała:

Oczywiście Gazeta - teraz i na wieki wieków amen.
      (......................)nie wdaje się w żenujące pyskówki(,..............)nie jest ograniczony i durnowaty, odróżnia forum od zewnętrznego świata
      • yenna_m Re: Pozwól M_incubo, że Ci podziękuję za dawkę 05.01.14, 11:43
        > m_incubo napisała:
        >
        > Oczywiście Gazeta - teraz i na wieki wieków amen.
        > (......................)nie wdaje się w żenujące pyskówki(,..............)nie j
        > est ograniczony i durnowaty, odróżnia forum od zewnętrznego świata

>
        zdechłam e śmiechu big_grin
        • yenna_m Re: Pozwól M_incubo, że Ci podziękuję za dawkę 05.01.14, 11:43
          ze
      • baltycki Re: Pozwól M_incubo, że Ci podziękuję za dawkę 05.01.14, 12:32
        odróżnia forum od zewnętrznego świata

Forum-Alma

Zewnętrzny świat-Biedronka?
        • m_incubo Re: Pozwól M_incubo, że Ci podziękuję za dawkę 05.01.14, 17:32
          To jakieś pytania pomocnicze służące do interpretacji tego, co autor, czyli ja, miał na myśli? Na to był czas w podstawówce, przegapiłeś go wink
    • ichi51e Re: Edel 05.01.14, 12:40
      Ze tez ludzie taki osobisty stosunek do tego forum maja...
      • m_incubo Re: Edel 05.01.14, 18:13
        A zwłaszcza do niektórych nicków, cuda i dziwy, nieprawdaż?
    • gazeta_mi_placi Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 13:01
      serce serce serce
    • gazeta_mi_placi Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 13:13
      O feriach pisałam, weekendy nie bo w prywatnych firmach też weekendy bywają wolne.
      Tak czy siak tytuł społecznego pasożyta roku ma raczej w garści.
      • totorotot Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 13:29
        A jak dzieciom podyktuje zadanie to one liczą a ona siedzi na tylku, za nasze pieniądze tak sobie siedzi!!!!!
        • gazeta_mi_placi Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 13:40
          Na naszym krześle.
    • vilez No dobra, złamałyście mnie 05.01.14, 13:33
      .... bo nie lubię wyróżniania i sekowania.

Zatem nominacje będą tylko pozytywne- i ex equo: Bi Scotii, Verdana, Olena, Cherry Cooke, Laquinta, Sancia, Totorotot, Asia P. Marzeka, Triss (za szczerość smile ), Rosa (także za szczerość, i odwagę), Krejzi (moja specjalna miłość- za prowokacje, lubię smile ), Fituq, Med Week, Misterni. Madzioreck, E_on, Bella Maruda (extra ; ), Angazetka, Yenna, Z_ Lasu, Kropka, Konwalka, Memphis90, Burina, Marychna (ale nie ta 72 czy jakoś tam), Aneta Skarpeta (super smile ), Lilly Evans, Naomi19.

Dużo fajnego luda smile Tam, wiem, nie na temat, bo miała być jedna . Ale to zadanie z serii: Niedasię. (I tak zapomniałam o wielu super ludkach sad )
    • mindtriper Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 14:19
      Wątek z założenia wredny i jadorodny.
      Mam trzy osoby, które, moim zdaniem, mają zaburzenia osobowości i w każdej niemal dyskusji dają tego dowód.
      Jedną mam wygaszoną, bo jest wybitnie rozszczepiona, zaburzona, a przez to destrukcyjna, dwie pozostałe omijam wzrokiem, bo są zwyczajnie nudne.
      Ale nie podam nicków, bo to strasznie słabe by było.
      • mindtriper Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 14:21
        Aha!
        Jest też mnóstwo fajnych osób - mądrych, dowcipnych, błyskotliwych!
        Nawet jeśli nie pod drodze nam światopoglądowo - z przyjemnością je czytam i biorę ich zdanie pod rozwagę.
        • naomi19 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 14:39
          Ja proponuję Shellerkę. To ostatni rok, kiedy ma na to szansę <ociera łezkę>.
          • antyideal Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 14:46
            No masz, czyli trzeba odejsc z hukiem, zeby czlowieka docenili...

Odchodzę!!
            • raczek47 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 16:20
              Verdana i Andaba za rzeczowość, konkretyzm, nie wdawanie się w pyskówki, nie podżeganie, jątrzenie i dolewanie przysłowiowej oliwy do ognia tylko spokojne i merytoryczne odnoszenie się do poruszanych spraw.
    • lech.boleslaw.w woman_in_love to facet? 05.01.14, 16:27
      Tez mam takie przeczucia...
    • m_incubo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 17:35
      Czyli najkrócej mówiąc nie kumasz forum, na którym się udzielasz. Gazeta jest przeciwieństwem stereotypowej ematki. A stereotypowa ematka jest... no cóż, niestety... wink
      • rosapulchra-0 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 17:49
        Gazeciarz, kochana, jest pospolitym trollem i to jest jego główne zajęcie na forum. Niestety, ale muszę się zgodzić z dziewczynami, które twierdzą, że gazeciarz schamiał mocno, jest powtarzalny i nudny. Kiedyś jego wypowiedzi były zdecydowanie bardziej błyskotliwe, dziś to jakieś lelum polelum.
        • m_incubo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 18:11
          rosapulchra-0 napisała:
          >bla bla bla...

Powiedziała Rosa big_grin
          • rosapulchra-0 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 18:57
            Spodziewałam się, że nie zrozumiesz tongue_out
      • yenna_m Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 18:01
        tak jak i józinek, który, jak gazeciarz, jest facetem wink
      • kosheen4 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 18:41
        m_incubo napisała:

> Czyli najkrócej mówiąc

najkrócej mówiąc, to ty nie kumasz pojęcia butthurt. jeśli je przyswoisz, to pojmiesz o czym mówię, oraz że bycie "przeciwieństwem stereotypowej ematki" owszem, mieści się w tej definicji.

pierwsza z brzegu definicja
        • m_incubo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 21:28
          Poważnie? big_grin
          Dzięki bogu kumam więcej niż ty, rzadko też muszę podpierać się wyszukiwaniem definicji opisujących to, co się wokół mnie dzieje na forum czy poza forum, co oszczędza mi nie tylko bólu doopy, ale też głowy.
          Jak masz problem z gazetą, to podejrzewam, że to jest tylko wierzchołek góry lodowej twoich problemów wink
          • kosheen4 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 21:42
            m_incubo napisała:

> Dzięki bogu kumam więcej niż ty

ależ na zdrowie.

> Jak masz problem z gazetą, to podejrzewam, że to jest tylko wierzchołek góry lodowej twoich problemów

zastanawiam się, skąd u ciebie potrzeba przemawiania jak absolwentka kierunku psychoanaliza ukończonego w Wyższej Szkole Gotowania Na Gazie?
            • m_incubo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 21:49
              Bo mogę. I akurat teraz mam na to czas i ochotę. Jak sama znajdziesz czas i ochotę możesz poszukać na to jakiejś definicji w necie wink
              • kosheen4 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 22:19
                m_incubo napisała:

> Bo mogę. I akurat teraz mam na to czas i ochotę.

a to się cieszę, gratuluję rozluźnionej doopki i życzę dalszych owocnych psychoanaliz, okraszonych, rzecz jasna, emotikonkami.
                • m_incubo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 22:44
                  Gratulacje przyjmuję, zaś za tę tłustą doopkę przepraszam, powinnam wiedzieć że bardziej światowo byłoby "butt".

> całkiem serio uważam za to tą kreację za klasyczną mąciwodę, częstokroć przekra
                  > czającą w swoich prowokacjach granice dobrego smaku i taktu.

Z tym odkryciem Ameryki jesteś wręcz druga po Kolumbie. Thank you captain obvious!
                  Pozwoliłam sobie tak napisać, bo widzę, że znasz inglisz, a i w różnistych mechanizmach w internetach jesteś oblatana. Już bez emotek, wzorem ciebie wsadziłam stick w mój butt i poczekam, aż mi się twój butthurt udzieli.
                  • kosheen4 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 23:07
                    m_incubo napisała:

> Gratulacje

eee... przepraszam, ale tego emocjonalnego bełkotu nie da się zrozumieć.
                    • m_incubo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 23:59
                      Język był prosty, ale jak najbardziej rozumiem, że przerosło.
          • lady-z-gaga Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 21:59
            > Jak masz problem z gazetą, to podejrzewam, że to jest tylko wierzchołek góry lo
            > dowej twoich problemów wink

Ha ha, jeden z najpowszechniejszych problemów na ematce - odczytywanie postów Gazeta_mi_placi dosłownie i na serio. Ileż emocji i pary w gwizdek przy tym idzie, toż to przyczynek do globalnego ocieplenia klimatu big_grin
            • kosheen4 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 22:14
              lady-z-gaga napisała:

> > Jak masz problem z gazetą, to podejrzewam, że to jest tylko wierzchołek g
              > óry lo
              > > dowej twoich problemów wink
              >
              > Ha ha, jeden z najpowszechniejszych problemów na ematce - odczytywanie postów G
              > azeta_mi_placi dosłownie i na serio.

to chyba jakieś nieporozumienie. nie biorę wypowiedzi gmp ani na serio, ani tym bardziej dosłownie.
              całkiem serio uważam za to tą kreację za klasyczną mąciwodę, częstokroć przekraczającą w swoich prowokacjach granice dobrego smaku i taktu.
              • varna771 wyniki już są ? 05.01.14, 22:16
                Wątek długi... oficjalne wyniki już są ?smile
                • menodo Re: wyniki już są ? 05.01.14, 22:29
                  No właśnie, bo też jestem ciekawa. Ale tak na oko, to chyba - mam nadzieję - Gazetka?
              • lady-z-gaga Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 22:29
                > uważam za to tą kreację za klasyczną mąciwodę, częstokroć przekraczającą w swoich prowokacjach granice dobrego smaku i taktu.

To prawda, masz rację. Tyle, że jak widzę odzew na te prowokacje, to większe zażenowanie budzi we mnie widok odpowiedzi, niż sama prowokacja.
                • kosheen4 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 23:13
                  lady-z-gaga napisała:

> > uważam za to tą kreację za klasyczną mąciwodę, częstokroć przekraczającą
                  > w swoich prowokacjach granice dobrego smaku i taktu.
                  >
                  > To prawda, masz rację. Tyle, że jak widzę odzew na te prowokacje, to większe
                  > zażenowanie budzi we mnie widok odpowiedzi, niż sama prowokacja.

mój niesmak jest wielopoziomowy:
                  jeśli to faktycznie twór agorowy - za żenujące uważam hodowanie bytu tego rodzaju, w celu kreowania ruchu na forach. w takiej sytuacji ktoś jest zatrudniony po to, by wyszukiwać słabe punkty forumowiczów (narodowość, zawód, waga, poglądy polityczne, etc.) i wyciągać to bardziej lub mniej "dowcipnie". często-gęsto mniej lub bardziej dyskretnie szczując na siebie forumowiczów. a wszystko w zgodzie z zasadami działania for - forum, na którym nie ma przepychanek i kłótni - zdycha. jeśli wszyscy są słodkopierdzący, dyskusje umierają.

żenujące wydaje mi się wdawanie w dłuższe dyskusje jakiekolwiek ze wspomnianą kreacją. właśnie ze względu na jej sztuczność, oraz na marketingowe wykorzystywanie dość niskich instynktów użytkowników forum. nie odpowiada mi fakt utrzymywania i animowania społeczności internetowej za pomocą takich środków. chociaż równocześnie, przyznaję, że są mocno skuteczne.
                  • menodo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 23:26
                    mój niesmak jest wielopoziomowy:
                    jeśli to faktycznie twór agorowy - za żenujące uważam hodowanie bytu tego rodzaju, w celu kreowania ruchu na forach. w takiej sytuacji ktoś jest zatrudniony po to, by wyszukiwać słabe punkty forumowiczów (narodowość, zawód, waga, poglądy polityczne, etc.) "

ubeckie wręcz zagrania Gazety szczególnie ujawniają się w tym wątku big_grin

forum.gazeta.pl/forum/w,567,148833329,148833329,Czy_mloda_baba_moze_nosic_takie_cos_.html
                    • kosheen4 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 23:57
                      przez chwilę wisiała tu wypowiedź o asi_i_p, nominowanej przez gmp za pasożytowanie na społeczeństwie
                      przez chwilę wisiał również wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,567,148806590,148816747,Re_Forumowiczka_roku_2013_albo_forumowicz_.html
                      takich zagrań jest sporo. uważam je za obrzydliwe. zwłaszcza, jeśli jest to kreacja, która odgórnie dostała zamówienie generowania ruchu.
                      jeśli jest to inicjatywa prywatna... no cóż, różni lokatorzy po garbie matki ziemi depczą.
                  • baltycki Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 23:35
                    kosheen4 napisała:kosheen4 napisała:

> jeśli to faktycznie twór agorowy - za żenujące uważam hodowanie bytu teg
                    > o rodzaju, w celu kreowania ruchu na forach.

Nieskuteczne próbki tego "kreowania" (wulgarne!)

Na każdy temat

Grzybica pochwy.
                    • m_incubo Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 05.01.14, 23:57
                      Zdaje się, że gazeta ma więcej psychofanów niż Rosa. I to wielopoziomowych.
                    • claudel6 Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 06.01.14, 01:34
                      ja pierdzielę! this is real?
                      niech ktoś mnie oświeci - jaki jest cel tego? testowanie adminów?
                      • wioskowy_glupek Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 06.01.14, 09:34
                        Pozytywnie - Gazeciarz, WWC za trzeźwe spojrzenie na wiele spraw
                        Negatywnie - Lipcowa, Jameson, Jolka, Kubek, Edel choć z Edel zgadzam się w wielu sprawach to jednak poziom prowadzenia dyskusji jest wielokrotnie nieakceptowalny.
                        • anyaa Re: Forumowiczka roku 2013 (albo forumowicz) 08.01.14, 13:44
                          asia_i_p
                          aneta-skarpeta
                          Zawsze z klasą i na temat, bez magla, za to przeważnie trafiają w sedno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka