hiacynta333
18.01.14, 20:35
Wczoraj miałam próbę wyłudzenia hasła, a dziś dostałam taki list.
Ktoś uwziął się na mnie ?
Drogi uzytkowniku Allegro ,
W ramach naszych względów bezpieczeństwa regularnie ekran aktywność w systemie Allegro . Niedawno skontaktował się z tobą po zauważeniu problemu na koncie.
Poprosiliśmy o informacje od Ciebie z następującego powodu :
Niedawno otrzymał raport z nieuprawnionym użyciem karty kredytowej związanej z tym kontem . Na wszelki wypadek mamy ograniczony dostęp do kont Allegro w celu ochrony przed przyszłymi nieautoryzowanych transakcji.
Numer ID Case : AA- 503- 472 -569
Jest to przypomnienie , aby przywrócic swoje konto tak szybko jak to mozliwe.
Proszę pobrać formularz dołączony do tej wiadomości i otwórz go w przeglądarce internetowej . Po otwarciu, możesz korzystać z kroków, aby przywrócić dostep do konta . Dziękujemy za zrozumienie , jak pracujemy , aby zapewnić bezpieczeństwo konta.
Zgodnie z Umową Allegro użytkownika , dostęp do konta pozostanie ograniczony , ażproblem został rozwiązany . Niestety, jeśli dostęp do konta pozostaje ograniczona przez dłuższy okres czasu , może to doprowadzić do dalszych ograniczeń lub ostatecznego zamknięcia konta . Zachęcamy do przywrócenia Allegro konto tak szybko jak to możliwe , aby uniknąć tego .
Dziękujemy za szybkie zajęcie się tą sprawą. Proszę zrozumieć , że jest to środek bezpieczeństwa przeznaczone do ochrony Ciebie i Twojego konta. Przepraszamy za wszelkie niedogodności .
Z poważaniem,
Dział Allegro konto recenzję
Email Allegro ID AA6728
To wygląda jak tłumaczone translatorem.
A wczoraj dostałam coś takiego :
Szanowni Państwo,
Odebrano nową wiadomość w skrzynce odbiorczej Allegro.
Kliknij tutaj, aby wyświetlić wiadomość
Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zesp Konto Allegro.pl
Pozdrawiamy,
Zesp Allegro
Kontakt z obsługą Użytkownik
Pisałam do allegro, ale na razie nie odpisali.