Uwaga! wątek z przymrużeniem oka!
nieczęsto się tu wypowiadam, ale trochę nicków kojarzę. jak wiadomo każdy tu w mniej lub bardziej świadomy sposób się kreuje. pytanie czy wiecie jak jesteście odbierani? zacznę od moich obserwacji. podaję tylko te nicki, które teraz mi przychodzą do głowy, pewnie jutro dopiszę jeszcze jakieś, a więc:
triss -bardzo pozytywnie kojarzę z mądrych zazwyczaj (tudzież zbieżnych z moimi) wypowiedzi, dodatkowo triss widzę jako ładną, zadbaną i sympatyczną, mającą powodzenie u mężczyzn.
morgen- jest w każdym wątku, ale nie drażni ludzi, raczej sensowna.
gazetka- kiedyś chyba bardziej trollowała, teraz o dziwo ma niektóre wypowiedzi całkiem sensowne, nie dopuszczam myśli, że może być facetem. może emerytowana nauczycielka w wełnianej spódnicy?
mamaemmy- jakaś nagonka na nią była, nie wiem o co dokładnie chodziło, ale ogólnie sprawia wrażenie ciepłej i pozytywnej kobiety, choć nie zawsze się z nią zgadzam. okrągła, uśmiechnięta, z bogatym mężem.
wyznawczyni czerwia- nie potrafię pałać do niej sympatią, kojarzy mi się z korpolem i niechcianym singielstwem.
edelstein- pierwszy chyba nick, który tu zapamiętałam, ojjjj... nie daje sobie w kaszę dmuchać i to mi się bardzo podoba. wiele wypowiedzi zalatuje fantastyką. kawał baby, nosi irokeza i skórę z ćwiekami

misterni- no kurde pojawia się w wielu wątkach, a nie potrafię nic o niej powiedzieć.
jolka- ze względu na wiadomo jakie zachowanie, wierzę że jest pryszczatym gimnazjalistą, który nudzi się wieczorami, bo nie wierzę, że dorośli ludzie potrafią się tak zachować.
rosa- wiele osób wypomina jej przeszłość (nie wiem o co dokładnie chodzi), ale w gruncie rzeczy czuję do niej dziwną sympatię. ma córki, koty i depresję.
podkocem- siedzi na północy w szarym swetrze w renifery i jest zadowolona z życia.
w Wy jak kojarzycie forumowe koleżanki/kolegów?