naomi19 21.01.14, 19:25 tylko dla chłopów? czy można razem używać tzn podczas stosunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: tenga egg 21.01.14, 20:18 Eeeee, znalazłam info o rzekomej możliwości wywinięcia na lewą stronę, założenia jak kondom i używania tak podczas penetracji - ale nie testowałam Może wypowie się ktoś, kto testował, u mnie jajko wciąż na etapie "chciałabym kupić", ale jakoś nie było okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: tenga egg 21.01.14, 20:32 ok ale to się nie zsunie i zostanie we mnie? to jest ... luźne no właśnie brzmi nieźle jeśli tak by się dało... na allegro kosztuje 15zł plus 10ł paczkomat tak w razie gdybys się zdecydowała nie polecam przez zwykla paczkę, bo niestety na opakowaniu pisze sklep eros Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: tenga egg 21.01.14, 20:38 naomi19 napisała: > nie polecam przez zwykla paczkę, bo niestety na opakowaniu pisze sklep eros Napis napisem, zwykła szara paczka też jest groźna tinyurl.com/puxry2n Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: tenga egg 21.01.14, 20:46 naomi19 napisała: > ok ale to się nie zsunie i zostanie we mnie? to jest ... luźne > Juz tu kiedys podobno byl zbiorowo jakis tampon (z Gdanska) wyciagany, jakby co, to i toto przy wsparciu forum wyciagniesz Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: tenga egg 21.01.14, 21:00 naomi19 napisała: > Dziękuję Koleżanki pomogą wyciągnąć, ja ewentualnie mogę pomóc zaaplikować Odpowiedz Link Zgłoś