Dodaj do ulubionych

a która z was wygląda na...

27.01.14, 16:01
starszą niż jest w rzeczywistości? Ja się zgłaszam na ochotnika. No jak dobrze się zrobię to ewentualnie mogę wyglądać na swój wiek. Bardzo sobie zapracowałam na wygląd twarzy, bo to o twarz mi chodzi. Tutaj jest tendencja "nie wyglądam na swój wiek"big_grin A wyglądać staro to co - wstyd? Znacie takie osoby? Nie chodzi mi o zaniedbanie się, ale po prostu przegrana z nieubłaganym czasem. Mam żal do losu - nigdy nie paliłam, nie piłam, nie imprezowałam. Zdrowo się odżywiałam, nie korzystałam z solarium. I co? I g.. Najpierw ciężki poród, w czasie którego o mało co nie zeszłam, potem moja choroba i choroba syna. Niekończące się pobyty w szpitalu, spanie na krześle albo wcale. Niekończące zmartwienia... Pogodę ducha staram się zachować. Z utrzymaniem młodości "na ciele" niestety przegrałam...
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:03
      a ile masz lat ?
      daj fotkę, ocenimy suspicious
      • cud_bogini_w_bikini Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:05
        Mam 35 lat. Fotki - a w życiubig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • guderianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:44
          A wyglądasz na ile ?
          Może jesteś ciemnoskóra i chuda- takie wyglądają starzej niż babeczki z podściółką z tłuszczyku ? suspicious
          • cud_bogini_w_bikini Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:44
            A wyglądasz na ile ?
            > Może jesteś ciemnoskóra i chuda- takie wyglądają starzej niż babeczki z podśció
            > łką z tłuszczyku ? suspicious

żałuję, ale niebig_grin Nie jestem ani ciemnoskóra ani chuda. 70 kg przy 175. Niestety mam napuchniętą twarz; taką "nalaną"sad, często opuchnięte powieki, co powoduje, że człowiek wydaje się starszy
            • majenkir Re: 27.01.14, 18:21
              cud_bogini_w_bikini napisał(a):
              > Niestety mam napuchniętą twarz; taką "nalaną"sad, często opuchnięte powieki, co powoduje, że człowiek wydaje się starszy

A nerki masz w porzadku?

A tarczyce? big_grin
              • cud_bogini_w_bikini Re: 27.01.14, 18:36
                majenkir napisała:

> cud_bogini_w_bikini napisał(a):
                > > Niestety mam napuchniętą twarz; taką "nalaną"sad, często opuchnięte powiek
                > i, co powoduje, że człowiek wydaje się starszy

>
                > A nerki masz w porzadku?
                >
                >
                >
                > A tarczyce? big_grin

Nerki tak. Problemy z tarczycąsad Miałam też problemy po pierwszym porodzie z przysadką mózgową:/, unormowało się, ale powiększyły mi się stopy i dłonie - niestety nie wrócą do poprzednich rozmiarów, a były cudnewink
                • majenkir Re: 27.01.14, 19:23
                  O sorry.... z ta tarczyca to mial byc zart uncertain
                  Mnie geba puchnie od sterydow, ale na szczescie potem przechodzi.
                • aandzia43 Re: 27.01.14, 19:45
                  Kurde, bo jak zdrowie siada, to uroda leci sad A u starszych od ciebie ludzi tę zasadę widać jeszcze wyraźniej.
                  Nalana buzia "obkurczy się" nieco, kiedy schudniesz. Worki pod oczami można zniwelować w mniejszym czy w większym stopniu u kosmetologa. Dużo zależy też od kolorytu skóry na twarzy - im bardziej jednolita (bez znamion, przebarwień, popękanych naczynek) i broń boże nie szara, tym młodziej. Zawsze coś da się zrobić, głowa do góry smile
            • guderianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:36
              to może problem z hormonami-czy po prostu "taka uroda " ?, może woda się zatrzymuje i magazynuje ?
    • antychreza Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:10
      Mój pan teść. Ma 51 lat, a wygląda na 5 więcej. Jak stanie obok mojej mamy, która ma 60 lat, to mama wygląda korzystniej. Co ciekawe, mój teść to wysportowany, dbający o siebie facet. Mój połówek, ma 26 lat, spokojnie dałabym ze 3 więcej, też o siebie dba, widać taka ich uroda.
      • rosapulchra-0 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:15
        Mój mąż ma 51 lat, ale ten to nie wiem, po kim to ma, nigdy nie wygląda na swoje lata, zawsze minimum 10 lat młodziej suspicious Kiedyś uczennica spytała go, ile ma lat, a wtedy miał 48, poprosił ją, aby go oceniła. Zęby masz białe, zmarszczek prawie w ogóle, no dzieci masz, to i pewnie po 30-ce jesteś.. No i taka jest sprawiedliwość losu, wamać suspicious
        A moje dzieci teraz wyglądają na więcej niż mają, ale wiem, że za kilka lat będą wyglądać na mniej. Taka uroda. Po mamusi suspicious big_grin
        No ja się pochwalić nie mogę, że dają mi więcej lat niż mam, bo jeszcze się tak nie zdarzyło.
        • antychreza Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:20
          eeeeee, a ile miał lat jak go brałaś?
          • rosapulchra-0 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:29
            30
            • antychreza Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:41
              ufffffffffffffffffffffffffff smile
    • hipinka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:11
      ja np. mam farta - mam już (niestety) czterdziestkę i nie mam ani jednej zmarszczki i ani jednego siwego włosa, ale zdaję sobie sprawę, że dostałam dobre geny w prezencie, moja mama pierwsze zmarszczki miała po 50, siwych włosów nie ma do dziś, tak więc żadna moja zasługa smile
      • morgen_stern Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:22
        Nie ma to jak odpowiedź w stylu "nie, ja tak nie mam, ale opowiem wam, że mam lepiej, niż wy" hehehe, klasyka na ematce tongue_out
        • sarah_black38 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:32
          Na e- matce wszystkie piękne, młode i bogate. I mężów mają cudnych Adonisów. He he ...
          A na prośbę wrzuć fotkę , ocenimy, to nie nie nigdy wżyciu ...
          • hipinka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:39
            Na e- matce wszystkie piękne, młode i bogate. I mężów mają cudnych Adonisów. He he ...
            A na prośbę wrzuć fotkę , ocenimy, to nie nie nigdy wżyciu ...

a ty tak na poważnie?
            zacytuj, gdzie tak napisałam
            jedyne co miałam na myśli to to, że często nie mamy wpływu na to, jak obchodzi się z nami czas a ty już dorabiasz całą teorię
          • edelstein Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:44

Wstawialam fotke.Ani nie mam siwych wlosow,ani zmarszczektongue_out w dodatku bylam na tym Foto saute.
            • larrisa Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:50
              No ale to ty zdaje się wyzywasz ematki od starych, sama jeszcze 30 nie masz, prawda? Dwudziestoparolatka bez siwych włosów i zmarszczek to chyba żadne mecyje?
              • edelstein Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:58

Twierdzenie bylo,ze ematka zdjec nie pokazuje.Przynajmniej pare pokazalo.
                spokrz na za 29latke z watku obok,wyglada na 40.Wiele mlodszych ode mnie wyglada duzo starzej.

"Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden."
                • guderianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:03
                  ja też pokazałam
                  i twarz i doopę suspicious
                  • rosapulchra-0 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 19:27
                    Ja również pokazałam swoją. I pamiętam ten wątek, był bardzo sympatyczny.
            • guderianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:56
              a miałaś blond włosy, różowy stanik i wywalone cycki, i pejczyk lateksowy ? suspicious
              wink
              • edelstein Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:01
                No podobno tak,i jeszcze kilo tapety na twarzy spalonej na skwarke i mega luziowy blyszczyktongue_out

• guderianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:02
                  oooo z ust mi wyjęłaś big_grin
                  • edelstein Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:12

I jeszcze dolepione rzesy i domalowane brwi.
                    Edel zawsze tak wyglada.Nie rozumiem twego zdziwieniatongue_out

"Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden."
          • nenia1 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:45
            sarah_black38 napisała:

> Na e- matce wszystkie piękne, młode i bogate. I mężów mają cudnych Adonisów. He
            > he ...

A dopiero co w wątku o Owsiaku udowadniałaś, że Owsiak ma wypasione mieszkanie bo z forum można wyczytać, że statystyczna e-matka mieszka na 30 metrach, albo kątem u teściów.
            Za chwilę wszystkie e-matki bogate i piękne. Jak mówiłam e-matka to prawdziwy kameleon big_grin
            • sarah_black38 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:59
              > A dopiero co w wątku o Owsiaku udowadniałaś, że Owsiak ma wypasione mieszkanie
              > bo z forum można wyczytać, że statystyczna e-matka mieszka na 30 metrach, albo
              > kątem u teściów.

Dlatego ja łykam jak pelikan żaby wszystko, co napisze e-matka big_grin . I też bym chciała tak jak e- matka mieć wszystko naj. A zwłaszcza tego cudownego Adonisa big_grin

A Owsiaku to nie zrozumiałaś! Cóż nie szkodzi.
              • wielkanocnaniespodzianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:28
                pamiętam tych Adonisów - z opisów wynikało ,że mąża poniżej przedziału 182-196 nie znajdziesz tu.
          • kkalipso Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:40
            Wyobraź sobie , że jest kilka b. ładnych i zgrabnych dziewczyn . Nickami nie będę rzucała ale sam się miło zaskoczyłam .

To może na pocztę poproś bo to chyba normalne , że to wielkie ryzyko tak się rzucić na pożarcie i może nie chodzi o to , że wyśmieją ale o ewentualne nieprzyjemności z tym związane . Np. wyobraź sobie , że mnie teściowa pozna , musiałbym się iść powiesić big_grin
        • atena12345 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:49
          morgen_stern napisała:

> Nie ma to jak odpowiedź w stylu "nie, ja tak nie mam, ale opowiem wam, że mam l
          > epiej, niż wy" hehehe, klasyka na ematce tongue_out

jak w wątku o wąskiej specjalizacji: "no ja nie jestem, ale jednak jestem, bo..."
          standard
        • rosapulchra-0 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 18:56
          Morgen, to może napisz o sobie i będzie kwita.
          • morgen_stern Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:08
            Ale po co, ja wyglądam dość młodo wink natomiast nie zdzierżyłam kolejnej przechwalanki w wątku, który jak widać delikwentki nie dotyczy.
            Jeszcze edel i lipcowa są mistrzyniami w "nie mam tak, u mnie jest idealnie, nie to co u was, prostaczki" smile po prostu się uduszą, ale muszą to wcisnąć.
            • guderianka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:38
              zapomniałaś o mnie wink
      • schere oto mistrzyni 27.01.14, 17:41
        czytania ze zrozumieniem
        • rosapulchra-0 Re: oto mistrzyni 27.01.14, 18:57
          schere napisała:

> czytania ze zrozumieniem

Tobie niewiele do niej brakuje.
      • kkalipso Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:30
        Ja też nie mam ani jednego siwego włosa , raczej nie będę miała ale wiesz jak na to nie spojrzysz to już nie te same piękne włosy jak za czasów "prawdziwej" młodości . Zmarszczki mam te mimiczne nie da rady nie mieć w wieku 38 lat i tak dziękuję Bogu , że niewiele i nawet uroku dodają smile To tak na pocieszenie , stwierdzam tongue_out
    • chocolatemonster Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:33
      Dziś na bank wyglądam na 45. Moja młoda ma 15 mcy i od jej urodzenia ani jednej nocy nie przespałam w całości. Śpię w blokach 3 godz, karmię piersią i mała budzi się w nocy z wrzaskiem. Niedospanie rzutuje na moją cerę i figurę. Mam nadzieję, że w końcu młoda zacznie spać. Ja twierdzę, że wyglądam na swój wiek; w momencie okrutnego niedospania o 10 lat starzej.
      • bi_scotti Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:40
        Jak sie ostatnio wyrazil jeden z moich podopiecznych "fajnie sie ze mna rozmawia mimo, ze juz w ogole mloda nie jestem, bo chyba tak pomiedzy 40 a 60 lat to mam" tongue_out A no mam i na swoje pomiedzy 40 a 60 wygladam big_grin Sama pamietam czasy gdy ktos po 30 roku zycia wydawal mi sie totalnym zgrzybielcem ... kiedy to bylo ... ah kiedy ... wink
        • nenia1 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:51
          30 latek? Pamiętam jak 22 latek wpadł w rozpacz, że jest dla mnie za stary. Byłam 3 lata młodsza.
      • hipinka Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:56
        nie martw się, na szczęście to jest odwracalne smile
        wystarczy się tylko porządnie wyspać wink
    • zolla78 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:36
      Ja podobno (opinia kilku osób) mam coś takiego w rysach, że długo wyglądałam na starszą niż byłam. Po 30-ce jakby trochę mój wiek dogonił mój wygląd i na razie nie rusza się zbyt mocno na szczęście.
      • bi_scotti Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:46
        zolla78 napisała:

> Ja podobno (opinia kilku osób) mam coś takiego w rysach, że długo wyglądałam na
        > starszą niż byłam.

Mialam taka kolezanke na studiach. Byla (i wciaz jest) piekna kobieta ale w wieku 19-20 lat wygladala spokojnie na 30tke. Z tym, ze w wieku prawie 50ciu dalej tak wygladala smile Teraz dobiega 60tki i wyglada na po 70tce, zapewne majac 90 dalej bedzie wygladac na max 75. Matka Natura raz dba, raz zapomina - kaprysna bywa, eh.
      • echtom Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:00
        To się nazywa "kobieta bez wieku". Też mam taką koleżankę - poznałam ją, gdy miała 19 lat i wyglądała dość poważnie na swój wiek, dziś ma 49 i wygląda tak samo.
    • aandzia43 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:45
      Jako dziecko i młoda dziewczyna wyglądałam poważniej niż moja metryka (wyraziste rysy twarzy?). Po czterdziestce dawali mi mniej, niż miałam i tak się czułam. Teraz podobno też młodziej wyglądam, ale ja tego nie czuję.
    • 18lipcowa3 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 16:53
      Wyglądam na tyle ile mam, nikt mi nigdy nie daje więcej ,ani mniej, nigdy nie wyglądałam na młodszą, nie mam dziewczęcej eterycznej urody. Mam raczej ''ciemną'' urodę, trochę południową.
      Staro też nie wyglądam -nie mam też zmarszczek , bruzd, przebarwień, mam piekną, zdrową i świetlistą cerę, zero zmarch, po prostu mam takie rysy twarzy, głos, mimikę , figurę że wyglądam na swój wiek.
    • echtom Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:02
      Ja zawsze wyglądałam dużo młodziej, ale teraz doganiam swój wiek i niewykluczone, że kiedyś przegonię wink
    • carramell Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:04
      kiedy miałam 20 lat, zaczęłam swoją pierwszą pracę. syn mojego szefa miał 15 lat i był mną bardzo zauroczony. pokazał mnie swojemu koledze, na co ten stwierdził, że "jestem stara, ale jara".
      to było niemal 20 lat temu. od tamtej pory kwestia mojego wieku i czy na tyle wyglądam przestała mnie szczególnie nurtować wink
    • kruche_ciacho cud bogini ... 27.01.14, 17:05
      tak abstrachujac od pytania ja jak czytam Twoj nick mam w myslach konkretna miesista blondyne z pupem i cycem i fiolkowymi oczami
      nie wiem dlaczego, no tak mi sie wizualizujesz big_grin
      • echtom Re: cud bogini ... 27.01.14, 17:15
        Wenus z Milo czy z Willendorfu? tongue_out
        • bi_scotti Re: cud bogini ... 27.01.14, 17:25
          echtom napisała:

> Wenus z Milo czy z Willendorfu? tongue_out
          >

A moze antyczna patrycjuszka z Villa Romana? smile
          https://www.historywiz.com/images/rome/gym.gif
    • dziennik-niecodziennik Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:21
      moja ciotka. młodsza od mojej mamy (swojej siostry) o szesc lat, wygląda jakby miala co najmniej tyle samo, albo ze dwa wiecej. zapracowała na to uczciwie latami palenia papierochów i życia prawie wyłacznie na kawie.
    • sanciasancia Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:32
      Ja wyglądam mniej więcej na swój wiek. Czasem starzej, czasem młodziej, zależy od dnia.
    • grave_digger Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:37
      Wiele czynników ma wpływ na tak zwany młody wygląd - ubranie, włosy, kolor włosów, w końcu sama twarz wink

Ja się dziś dowiedziałam od uczniów, że jeszcze botoksu nie potrzebuję big_grin
    • anorektycznazdzira Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 17:55
      Powiedzmy że miałam taką fazę, że wyglądałam- no nie wiem- z 8 czy 10 lat starzej, niż "zazwyczaj". Powiedzmy że zazwyczaj mam szczęście wyglądać młodziej, ale to nieważne, chciałam powiedzieć, że było spore podobieństwo do tego, co Ty napisałaś: miałam wtedy depresję i problemy ze zdrowiem. Przez 2-3 lata nie mogłam dojść do siebie. Cierpiałm na chroniczną bezsenność. Z powodu depresji z dnia na dzień przestałam uprawiać sport (jakikolwiek- bo ledwie łaziłam), po paru miesiącach ważyłam 8 kg więcej. Wyglądałam jak własna ciotkatongue_out
      Pozbierałam się, wróciłam na fitness, poprawiłam dietę, zaczęłam spać i ogólnie odżyłam. "Kalendarz" walnął do tyłu, na moje szczęście, ale w sumie to w moim tamtejszym stanie nie kiepski wygląd był największym problemem.
      • niutaki Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 18:16
        Ja. Wygladam zle, nie dosc ze jestem brzydka to jeszcze stara. Ale nigdy nie bylam ladna, wiec luziksmile
    • allatatevi1 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 18:54
      Myślę, że tak 2-3 dni przed miesiączką wyglądam na wiecej niż mam. Mam wtedy opuchniętą twarz itd.
    • saszanasza Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 18:58
      Ja póki co wyglądam na młodszą, a przynajmniej młodszą niż moja o 6 lat młodsza siostra. Nie zmienia to faktu, że mam kompleksy, wciąż przyjmuję "niewłaściwy materiał porównawczy"wink
    • neffi79 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 19:02
      wyglądam dokładnie na swój wiek a gdy ubiorę sie na sportowo o wiele młodziej.
      ale miałam okres, że wydawało mi się, że wyglądam starzej - po ostatnim porodzie i niespaniu przez pierwsze kilka miesięcy.
      • bei Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 19:26
        Bogini- bywa i to często tak, ze wpierw mlody czlowiek wygląda poważniej jak na swoj wiek, i ten wyglad na dluuugo zostaje.
        Mam znajomą, co w wieku dwudziestu lat wyglądala na trzydziesci parę, lata minęly, ona ma juz pięćdziesiąt pięć a wygląda wciąż na te trzydzieści coś.
        Albo inna, tez poważnie wyglądala w mlodości, a teraz juz nikt nie wie, ile ma lat, wszyscy znają panią, jej dzieci, wnuki, a ona ciagle w kwiecie wieku smile
    • inguszetia_2006 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:01
      Witam
      Kiedyś wyglądałam na starszą, bo nie umiałam się malować. Dorwałam się do kosmetyków jak małpa do brzytwy. W IV klasie liceum. I jak już pojechałam, to konkretnie;-P Trzydzieści lat mi wszyscy dawali, kręcili się koło mnie panowie grubo po dwudziestce. Zresztą jeden został moim pierwszym mężem. Same kłopoty przez te kosmetyki miałam;-D I jeszcze żeby było ciekawiej, mój brat starszy utwierdzał mnie w tym, że w takim makijażu wyglądam zje....iście i olśniewająco i normalnie "szapoba"!
      Pzdr.
      Ing
    • kkalipso Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:20
      A ja sobie ciebie zawsze wyobrażam jako cud_bogini_w_bikini smile

Może tak tylko ci się wydaje a nie jest tak "źle".
    • doral2 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:43
      toć żadna się nie przyzna.
      • makowapanienka2 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 20:59
        Ja się przyznam, ale ja to się rzadko na forum udzielam więc się chyba nie liczę smile Wyglądam raczej na więcej niż 42 lata, co prawda nikt mi tego nie powiedział a ja wolę nie pytać smile Przyczyną jest moja nadwaga (a właściwie już otyłość), mam na czole duże zmarszczki mimiczne i na twarzy porobiły mi się takie wypukłe pieprzyki w dużej ilości sad
        • jolunia01 Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 21:24
          Makowapanienko2, Skoro nikt Ci tego nie powiedział, to może sobie tylko wmawiasz. Jeśli chodzi o nadwagę (czy na pewno otyłość?) - wiele zależy od A/ ogólnej budowy, b/ sprawności fizycznej, c/ trybu życia. Spróbuj może poznać obiektywną, niezależną ocenę, zamiast sobie zakładać, że wyglądasz na więcej niż masz.
          Lat mam sporo, chyba jednak na nie nie wyglądam mimo jakichś 8 - 10 kg nadwagi, ale ja w każdy wolny dzień łażę po kilka godzin po lesie czy pagórkach, raczej szybkim krokiem. Do pracy chodzę piechotą, ćwiczę, nieregularnie co prawda, ale często. Kiedy nie pracuję i nie zajmuję się domem albo sobą - jestem instruktorem ZHP i mam co robić. "Dzieci" mnie odmładzają dodatkowo. Zmarszczek nie mam (tłuszczyk wypełnia smile), kilka siwych włosów na skroniach o niczym nie świadczy. Poważny mankament to cienie pod oczami, widoczne zwłaszcza po zarwanej nocy, ale ponieważ mam je "od zawsze", to wszyscy się przyzwyczaili.
    • mary_lu Re: a która z was wygląda na... 27.01.14, 21:52
      Zawsze wyglądałam "poważnie", na minimum kilka lat więcej niż miałam. Ale ładnie i kobieco, choć też nie żadna piękność.

Potem tarczyca urodę zeżarła. Po trzydziestce może przestałam wyglądać na dużo więcej lat niż miałam, raczej na nieurodziwe: swój wiek + 2/3 lata

Teraz robię akcję "uroda - reaktywacja", może coś z tego wyjdzie. Z pewnością wyglądam lepiej i młodziej niż dokładnie rok temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka