shumi-mi-las 13.02.14, 17:41 Robilyscie? Jak? I czy dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: mapa marzen 13.02.14, 17:47 Mapy nie robiłam, ale kiedyś na jakimś kursie zrobiłam sobie listę celów - niektóre wydawały mi się wtedy osiągalne dopiero w bardzo odległej przyszłości (np. własne mieszkanie). Po trzech latach się na nią natknęłam i okazało się, że dokładnie wszystkie się ziściły. Mam przyjaciółkę, która sobie te mapy marzeń robi co i raz, ale tego na czym jej najbardziej zależy czyli dobrego związku i rodziny nie udaje się jej osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: mapa marzen 13.02.14, 17:52 Robiłam. Działa W ciągu 5 lat wszystko się spełniło! (a to były duże cele - ostatni, akurat taki drobiazg, na te wakacje zaplanowany). A najlepsze, że o niej zapomnieliśmy. I dopiero, jak przypadkiem nam wpadła w ręce, okazało się, że działa. Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: mapa marzen 13.02.14, 18:31 Ja robiłam taką mapę przez kilka dni Nie minęło jeszcze 5 lat od jej wykonania, więc nie neguję jej mocy sprawczej Fakt, że jakość mojego życia się nie pogarsza, ale poprawiła się tylko jedna sfera w niej ujęta. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: mapa marzen 13.02.14, 22:22 Znajdziesz w necie bez problemu. My robiliśmy w pierwszy wiosenny nów - ponoć lepiej działa Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: mapa marzen 13.02.14, 22:26 Nosz kurde, a nie możesz napisać po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: mapa marzen 13.02.14, 22:31 To pięć lat temu było... To się nakłada na siatkę feng shui - zgodnie ze sferami życia i rysuje czy pisze co się w tych sferach chce osiągnąć. Ale bij zabij nie powiem Ci z głowy, jak ta siatka wygląda. Jak pole do gry w kółko i krzyżyk, ale co jest w któęść€ Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: mapa marzen 13.02.14, 22:33 sorry, w którym miejscu... Nie pamiętam. Nie robię takich rzeczy codziennie, ani nawet co tydzień Odpowiedz Link Zgłoś