to_ja_tola 14.02.14, 21:03 na 60 ur dla teścia? Zainteresowania?prawie żadne,tylko ryby,ryby i ryby... Wędkuje,ale...do tego to już wszystko ma. Ale coś poza tym .Co można jeszcze dac w prezencie facetowi ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capa_negra Re: co na prezent 14.02.14, 21:11 E tam ..nie znam wędkarza, który by "wszystko miał" i wypasionego kołowrotka nie przyjął, albo jakiejś fajnej kurtki. Popytaj w sklepie wędkarskim. A jak nie to pozostaje sweter i dobra flaszka Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: co na prezent 14.02.14, 21:13 prenumeratę pisma wędkarskiego sprzęt wędkarski na wymianę (jeżeli coś z istniejącego kompletu się psuje) garderobę odpowiednią do chodzenia "na ryby" inną garderobę nalewke/kawe/herbate termos Odpowiedz Link Zgłoś
lesely męskie rajstopy 14.02.14, 21:19 możesz kupić męskie rajstopy, bo obecnie nie jest za ciepło i łatwo się niepotrzebnie schłodzić Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: męskie rajstopy 14.02.14, 21:37 60-latek na pewno chętnei załozy i pochwali się kolegom;D Odpowiedz Link Zgłoś
lesely Re: męskie rajstopy 14.02.14, 21:46 a po co ma się od razu chwalić, ważne żeby mu było ciepło, przecież teraz jest wietrznie, tym bardziej rano jak się chodzi na ryby Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: męskie rajstopy 14.02.14, 22:11 Jasne- rozumiem, ze ty lubisz dostawać na urodziny ciepłe majtki i kapcie na futerku? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: męskie rajstopy 14.02.14, 21:46 Scyzoryk? przydaje się na ryby i nie na ryby Odpowiedz Link Zgłoś
adziam_78 Re: co na prezent 14.02.14, 21:57 na pewno nie ma wszystkiego. To podobnie jak z dzieckiem i zabawkami - nigdy dosyć. Wiem co piszę, bo mam męża wędkarza. Wybór wędkarskich gadżetów jest przeogromny - wędki, kołowrotki, przynęty, odzież, echosondy, torby na ten cały majdan, łódki, silniki. Ceny od kilkudziesięciu zł. do kilkunastu tysięcy Możesz kupić bon do sklepu wędkarskiego a najlepiej podpytać co by go interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: co na prezent 15.02.14, 07:09 No maaa Ma scyzoryk, mąz sie smieje ze kose ma Ma termos, ma wedku,kolowrotki no wszystko,wszystko... Łódke ma,calkiem nowa(zresztá ten pomysł padł ale jestem daleka od jego realizacji) Rajty? Moze ale w tym roku juz z nuch nie skorzysta,termos tez ma.O prenumeacie myslałam,ale... Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: co na prezent 15.02.14, 11:58 Jak to wędkarz, to jednak poszłabym w tym kierunku: wypasiona kurtka lub kalosze, fajne składane krzesełko, a może piersiówka? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: co na prezent 15.02.14, 12:40 prezent dla wędkarza jak talala... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: co na prezent 15.02.14, 13:58 Maaa to juz..Piesiowke nie bardzo.Nie chciałabym poleciec alko. Odpowiedz Link Zgłoś