Dodaj do ulubionych

Izabella Ch.

20.02.14, 21:34
Szlag mnie trafia jak czytam, że sąd tak się cacka z tą babą która wjechała do przejścia koło Rotundy. Baba jest wyjątkowo bezczelna, robi z sądu jakiś cyrk, wciska kity ze taka biedna i nie ma na poręczenie. Ludzie dobrze wiedzą że mieszka w apartamentowcu, do sadu przyszła w szpilkach z Laboutina i luksusową torbą, spóźniła się i jeszcze wgadywała bzdety. Wszyscy się z nią obchodzą jak z jajkiem, a ta gra każdemu na nosie. No masakra!
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:40
      W koncu ma skandaliczne warunki mieszkaniowe!
      • antyideal Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:42
        I problemy z zamówieniem taksówki smile
        • x.i.007 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:43
          może sobie dziabnęła przed telefonem i nie mogli się nią dogadać?
    • myfaith Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:42
      [url=http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15493972,Kolejny_sadowy__popis__kobiety__ktora_wjechala_do.html#BoxWiadTxt]Tekst linka[/url]

Strasznie trudno mi zrozumieć co kieruje takimi osobami - bo dla mnie to kompletne oderwanie od rzeczywistości a zwykle bogaci nie maja takich odjazdów ale tu to może dlatego ze pani ma pieniądze których sama nie zarobiła?
    • triss_merigold6 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:42
      Świetna jest, nie? Ciekawa jestem kto ją kryje (dwuznaczność zamierzona).
      • wegatka Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:47
        big_grin big_grin big_grin
      • iwoniaw Triss ;-D 20.02.14, 21:48
        big_grin
      • riki_i Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:54
        O tym samym pomyślałem big_grin
      • shumi-mi-las Re: Izabella Ch. 20.02.14, 22:16
        Cudnesmile
      • rhaenyra Re: Izabella Ch. 20.02.14, 23:24
        big_grin
    • myfaith Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:44
      Może dla takich osób najlepsze byłyby prace społeczne w hospicjum lub z osobami lezacymi coby trzeba im było (celowo będę wulgarna) tyłki podcierac?
      • maggi9 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:52
        I Ty myślisz, że osoby w typie tej babki by cokolwiek zrobiły? Albo by się nie stawiała na te prace albo by się migała chowając w kiblu i chlejąc.
      • lucadimontezemolo Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:54
        Nie pojmuję dlaczego jej nie skazano na pierwszej rozprawie. Panna ewidentnie lubi pić i jeździć po pijaku ( bo to jak się okazuje nie pierwszy raz), i tylko sąd czas marnuje i się z nią pie......rzy niepotrzebnie. Jak dla mnie skandal.
        -
        Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny
      • menodo Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:57
        Żartujesz, prawda?
        Ja bym takiej osobie nie pozwoliła, aby dotykała bliskiej mi osoby.

• morekac Re: Izabella Ch. 20.02.14, 22:51
          Ciekawe, że jak tylko ktoś zachowuje się nieakceptowalnie (czy to dotycz nastolatka czy dorosłej osoby), zawsze znajdzie się ktoś, kto wymyśli, że przydałyby im się prace społeczne czy wolontariat przy ludziach czy zwierzętach - tak, jakby zadaniem tych osób czy istot żywych było wychowywanie innych, swoim zresztą kosztem.
          Jedyna stosowna praca społeczna dla takiej damy to zamiatanie wzmiankowanego przejścia podziemnego z napisem typu "Jeździłam po pijaku" - bo szczerze mówiąc, nie wiem czy kobiecie dałabym kwiatek pod opiekę. Powinni wsadzać takie osoby do więzienia.
          • sandra1301 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 09:18
            Jedyna stosowna praca społeczna dla takiej damy to zamiatanie wzmiankowanego p
            > rzejścia podziemnego z napisem typu "Jeździłam po pijaku" - bo szczerze mówiąc,
            > nie wiem czy kobiecie dałabym kwiatek pod opiekę. Powinni wsadzać takie osoby
            > do więzienia.

O to, to! Niestety wygląda na to że ta osóbka to niezbyt rozgarnięta damulka do towarzystwa, taka praca fizyczna powinna ją nauczyć nieco moresu, skoro w domu nie była wychowana jak należy.
            Wczoraj na Polsacie był materiał z jej rodzinnej wsi gdzieś pod Radomiem, prawie nikt nie chiał o niej gadać, matka się wstydziła a sąsiad powiedział że się boi. Może ona jest uwikłana w jakieś ciemne sprawki?
            • riki_i Re: Izabella Ch. 21.02.14, 09:55
              sandra1301 napisała:

> Wczoraj na Polsacie był materiał z jej rodzinnej wsi gdzieś pod Radomiem,

Aha! Trafiłem! Wczoraj po obejrzeniu zdjęć tej Pani na pudlu, celowałem właśnie w tej rejony.
              • gretchen184 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 10:01
                riki_i napisał:

>
                > Aha! Trafiłem! Wczoraj po obejrzeniu zdjęć tej Pani na pudlu, celowałem właśnie
                > w tej rejony.

hmm..możesz wyjaśnić,dlaczego akurat te rejony przyszły ci do głowy? a nie np. rejony Siedlec, Białegostoku albo Gorzowa?
                • riki_i Re: Izabella Ch. 21.02.14, 14:49
                  Tak po prostu. Wiejska mazowiecka gęba i tyle.
                  • gretchen184 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 14:51
                    riki_i napisał:

> Tak po prostu. Wiejska mazowiecka gęba i tyle.

ciekawe co mówi twoja gęba, gdzie ty się wylęgłeś tongue_out
                    • riki_i Re: Izabella Ch. 21.02.14, 15:02
                      Na pewno nie na wiosce. Mam warszawski rodowód z dziada pradziada, po obu stronach rodziny i reprezentacyjne grobowce z XIX wieku.
                      • gretchen184 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 15:13
                        riki_i napisał:

> Na pewno nie na wiosce. Mam warszawski rodowód z dziada pradziada, po obu stron
                        > ach rodziny i reprezentacyjne grobowce z XIX wieku.

taa? a nie widać tongue_out pewien jesteś tych swoich korzeni?
                        • riki_i Re: Izabella Ch. 21.02.14, 15:17
                          pewien jestem jednego, a mianowicie tego, że nie mam o czym z Tobą rozmawiać

całuski, pa
                          • gretchen184 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 15:22
                            riki_i napisał:

> pewien jestem jednego, a mianowicie tego, że nie mam o czym z Tobą rozmawiać
                            >
                            > całuski, pa

och ach,załamałam sięsad
                            jak żyć?
                            • riki_i Re: Izabella Ch. 21.02.14, 15:30
                              Co prawda to było do młodych mężczyzn, ale może się przyda na Twoje męki egzystencjalne w stylu "paprykarza"

Młodzieńcze co wahasz się, jak żyć,
                              Nie namyślając się wzór ci podam bliski.
                              Pamiętaj i nie zapomnij o tym
                              Żyj, jak żył towarzysz Dzierżyński.

Włodzimierz Majakowski
                              • gretchen184 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 15:33
                                riki_i napisał:

> Co prawda to było do młodych mężczyzn, ale może się przyda na Twoje męki egzyst
                                > encjalne w stylu "paprykarza"
                                >
                                dziękuję.uratowałeś mnie dziś. ty i twoje herby, i grobowce też.
                  • aandzia43 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 16:29
                    > Tak po prostu. Wiejska mazowiecka gęba i tyle.

Niebrzydka dziewczyna. Ale oczywiście z dziką satysfakcją kobiety niepijącej i niepalącej oraz próżnej muszę zaznaczyć, że sytuację wokół ust ma analogiczną do mojej, chociaż ja mam dwadzieścia lat więcej wink A jakby się nie toksykowała i korzystała w salonach piękności z kasy, którą ma to byłaby piękna, bez bruzd i zmarszczek.

www.fakt.pl/syn-adwokata-jacek-t-bogata-pijaczka-izabela-ch-robia-cyrk-w-sadzie,artykuly,445835,1,1,1.html
                    • kota_marcowa Re: Izabella Ch. 22.02.14, 00:08
                      >
                      > Niebrzydka dziewczyna.

No sorry, ale osoba z twojego linku wygląda, na czterdziestoparoletnia, styraną życiem alkoholiczkę. Od osoby z familoków, odróżnia ją tylko drogie ubranie. Na pewno ta pomarszczona, zapuchnięta od alkoholu twarz nie wygląda na 30 lat.
                      • aandzia43 Re: Izabella Ch. 22.02.14, 23:31
                        Jesuuuuu! A co ja niby napisałam w dalszej częsci swojego posta? O jej wyglądzie i wieku? Według mnie jest niebrzydka, bo natura wyposażyła ją w ładną buzię i dobrą sylwetkę, a że ona marnuje dobry materiał i wygląda ja stara ździra to inna sprawa.
          • to_ja_tola Re: Izabella Ch. 21.02.14, 11:04
            morekac napisała:

> Jedyna stosowna praca społeczna dla takiej damy to zamiatanie wzmiankowanego p
            > rzejścia podziemnego z napisem typu "Jeździłam po pijaku" - bo szczerze mówiąc,
            > nie wiem czy kobiecie dałabym kwiatek pod opiekę. Powinni wsadzać takie osoby
            > do więzienia.

o tooooo,to tooo!

100/100smile
    • marychna31 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:47
      Wydaje mi się, że musi być zaburzona. Przecież działa na swoja szkodę i się ośmiesza.
      • antyideal Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:56
        Urocza jest, kobieta - dziecko. Gdy pierwszy raz ja zlapali, bo skrecila tam,
        gdzie nie powinna tlumaczyla, ze musiala, bo jechała po szarlotkę.... ;p
        • riki_i Re: Izabella Ch. 20.02.14, 22:09
          Chyba chodziło o taką szarlotkę jaką rano zamawiała Agnieszka Osiecka w barze Sax na Saskiej Kępie - żubrówka z sokiem jabłkowym.
          • triss_merigold6 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 22:14
            Na Francuskiej.
            • riki_i Re: Izabella Ch. 20.02.14, 22:29
              Ano.
      • triss_merigold6 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:57
        Nie, jest po prostu ustawioną rodzinnie alkoholiczką. Żadne zaburzenie, po prostu świadomość bezkarności.
    • anika772 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 21:54
      Ciekawa jestem, czyją kochanką jest ta pani.
      • czarny_dol Re: Izabella Ch. 21.02.14, 15:48
        NIe w te stronę koneksje. Chodzi o tatusia podobno. Na jakimś portalu w komentarzach pojawiło się info, że tatuś jest podsekretarzem w ministerstwie sprawiedliwości czy cuś w ten deseń.

A jej facjatę można w necie znaleźć bez romantycznego rozmazania bo była też karana w USA, a tam publikują bez wstydu zdjęcia wszystkich karanych.
        • kol.3 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 19:56
          ms.gov.pl/pl/o-ministerstwie/kierownictwo-ministerstwa-sprawiedliwosci/
          Ten ?
          • czarny_dol Re: Izabella Ch. 21.02.14, 21:36
            Chiba tak.Tak ludzie na internecie mówiom.smile
            • x.i.007 Re: Izabella Ch. 22.02.14, 00:17
              czarny_dol napisała:

> Chiba tak.Tak ludzie na internecie mówiom.smile

internety mówiły też że Izabella C. to Izabela C, radca prawny z Łodzi. Poszedł hejt, a później sie okazało że pudło. Nie ma sensu rozpowszechniać takich plot.
          • atteilow Re: Izabella Ch. 21.02.14, 22:37
            Niedorzeczne ploty jak moze byc jej ojcem skoro wypowiada sie tak: "Ta kobieta nie powinna mieć w ogóle prawa jazdy. U nas chyba zbyt rzadko orzeka się zakaz prowadzenia samochodów, nawet dożywotnio" - powiedział minister sprawiedliwości.

Szukajcie dalej wink
    • kkokos Re: Izabella Ch. 20.02.14, 22:55
      manresa86 napisał(a):

> niestety w praktyce najbezczelniejsi w stosowaniu prawa w Polsce są sami prawni
      > cy

no ale ona nie jest prawniczką, to już było tyle razy prostowane!
      • basia_400 Re: Izabella Ch. 20.02.14, 23:01
        Dokładnie. To bezczelne, chlejące babsko nie jest prawniczką! NIE JEST! Pora to do wiadomości przyjąć.
    • malgosiek2 Re: Izabella Ch. 21.02.14, 23:25
      To było fajne big_grin
      W tym momencie na salę weszła Izabella Ch.

- Dlaczego się pani spóźniła? - spytał sąd

- Od kilku tygodni mam duży problem z zamówieniem taksówki i wyjściem z domu - odpowiedziała.
      • antyideal Re: Izabella Ch. 22.02.14, 12:57
        Izabella ma potencjał, komediowy i nie tylko.
        Powinni nakrecic reality show z nią, a nie tą nudną Siwiec.
        • nolus Re: Izabella Ch. 22.02.14, 15:56
          Ona powinna chodzić z torbą na głowie.Ale rzeczywistość jest inna i oto mamy w sądzie dumną pieniaczkę w Laboutinach i torebusia na zakupy z Moliera 2.Babsztyl wygląda fatalnie - ma wręcz zniekształcone rysy twarzy i jakiś dziwnie powykrzywiany wyraz twarzy.To wszystko po alko?
          • nolus Re: Izabella Ch. 22.02.14, 16:03
            Ja też chcę Izę Ch. w "Tańcu z gwiazdami" - na pewno lepiej zatańczy dla Donatana niż inna Słowianka - Jola Pieńkowska.Patrząc na jej pieniactwo i butę wyczuwam w niej prawdziwą słowiańską krew !
          • riki_i Re: Izabella Ch. 22.02.14, 20:59
            Ano. Twarz mówi wszystko. Pani ma od baaaardzo dawna problem z alkoholem, a niewykluczone, że rozwija się już u niej jakaś psychoza poalkoholowa (o czym mogą świadczyć te wypowiedzi w stylu ni przypiął ni wypiął).

Natomiast ma też pieniądze, co w tym konkretnym przypadku sieje wielką destrukcję (wywinęła się kasą ze swoich wybryków w USA, w Polsce stać ją na skutecznego krętacza-adwokata), bo opóźnia nieunikniony odwyk.
            • olewka100procent Re: Izabella Ch. 23.02.14, 14:08
              a babcia ukradnie wafelka w supermarkecie i idzie siedzieć na rok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka