moje.m
16.03.14, 17:37
poszłam sobie z koleżanką na kawę do tego sklepu.
Miałyśmy iśc na kawkę do jakiejś kawiarenki, ale oglądając artykuły przysiadłyśmy.
Zamówiłyśmy sobie cafe latte i po ciastku. Cena nie jest jakaś kosmiczna ale też nie tanio.
Pani nalegała zamiast latte jakąs inną kawę, nie pamiętam nazwy z syropem czekoladowym i bita smietaną. Nie wiedziałam co to za kawa, ale sądziłam ze tlyko bita śmietana jest dodatkiem i nic więcej.
Ja niestety nie załapałam że syrop ma smak lukru i kawa wyszła taka słodka że nie dało rady wypić. Poza tym ja nie lubię słodzonej kawy.Niestety nie tknęłyśmy tych kaw, poza ciastkami które był zjadliwe po dwóch kawałkach, to samo - jeden wielki lukier.
Ale ciasta były do wyboru akurat dwa i jeden smak zamowiłam ja inny koleżnka, próbowałysmy te ciasta. Poprostu żenada. Tyle kasy za takie badziewie.
Dałam się namówić na taką ohydę. Pewnie latte była wiele lepsza, ale pani koniecznie musiała sprzedać inną, a my głupie zgodziłyśmy się.
Myślałam ze kawa za 15 zł to jest trochę lepsza
A druga rzecz taka, ze święto kawy to było może kiedyś opłacalne.
Teraz w tesco - kawa ta sama co w Tchibo 500g kosztuje w promocji 14,99.
Kpując 2 sztuki trzecia gratis.
Ale kupując w tesco bez gratisa 3 sztuki wychodzi 45 zł. Jedna kawa w tchibo kosztuje 29,90.
Ten sklep już się zepsuł. Dodam ze Tesco nie lubię, ale przypadkiem byłam i wszystkie kawy ze sklepu tchibo kosztują połowę ceny, data wazności długa.
Nie polecam, udają że sklep daje promocje, a tam jest najdrożej.