nusia271 21.03.14, 14:13 Ja raczej się tu nie udzielam ale może polecicie jakiś fajny i niedrogi nocleg w Ustce lub łebie. Może być kwatera prywatna/domki/tania kawalerka. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyldamoja Re: Pomocy - nocleg Łeba/Ustka 21.03.14, 14:26 W Ustce byłam kiedyś w "Azalii" i było bardzo fajnie, wszędzie blisko i cicho, jeszcze w Domu Rybaka ale tam średnio polecam- głośno jak diabli no i tanio nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: Pomocy - nocleg Łeba/Ustka 10.05.14, 14:09 W Łebie wynajmowaliśmy zawsze na Grabskiego. Trochę daleko od morza, ale za to można się wyspać, bo hałas z knajp nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
ajejijeji Re: Pomocy - nocleg Łeba/Ustka 15.06.14, 21:28 polecam vacation club widoczny na stronie www.hotelisko.pl/noclegi,Leba.html - dobra cena, blisko morza, duże pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
filihol Re: Pomocy - nocleg Łeba/Ustka 29.05.16, 19:11 Polecam www.nocowanie.pl/noclegi/ustka/apartamenty/154914/ Byłem z żoną w zeszłym roku - super miejsce. Do plaży i centrum 2-3 minuty. Jeśli z dzieciakami to to idealne miejsce na wakacje. Cena jest ok ok 60 zł od osoby a warunki jak w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
polskipodroznik83 Re: Pomocy - nocleg Łeba/Ustka 14.07.16, 18:55 Poszukaj na www.zaplanujwczasy.pl . Mają tam pełno fajnych ofert w dobrych cenach i wszystkie aktualne i podobno zweryfikowane przez administratorów. Załączam Ci link do Łeby i Ustki czyli tam gdzie szukasz: www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+%a3eba.html www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+ustka.html Odpowiedz Link Zgłoś