mamaemmy 23.03.14, 14:02 Nigdy w życiu nie myślałam,że będę w stanie to zrobić Biegam od lutego,najpierw biegalam po 1-2 km.. Dziś zajęło mi to 1,5 godziny dokładnie. Tak się tylko pochwalić chciałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretchen184 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 14:05 gratuluję i zazdroszczę ja nie jestem w stanie biegać, za to przejechanie na rowerze 70 km nie stanowi dla mnie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 16:38 o tak, mogłabym się pod tym podpisać, bieganie zawsze było moim marzeniem, ale rower to mój najlepszy przyjaciel, zaraz po psie Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 14:07 Gratulacje. Skądś znam to uczucie satysfakcji i zwycięstwa nad samym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 21:41 Taak ! Pokonalam siebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dydaki Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 14:24 Ja też. W myślach i zamiarach. Bo faktycznie to jeszcze w szlafroku chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Brawo! 23.03.14, 15:17 Jak przebiegłam dychę to sama sobie nie wierzyłam Postaw sobie jakiś nowy cel, bo ja jak przeleciałam dychę na Biegnij Warszawo, to zaprzestalam latania (z jesienią się zbiegło) i zaczynam znów od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Brawo! 23.03.14, 21:30 Spokojnie ,mój cel to odzyskanie mojej figury a w sumie to lepszej niż miałam,mam dość galarety Daję sobie rok czasu czyli jeszcze 10 m-cy ,muszę wyglądać jak milion dolarów jeszcze 5 kg Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 14:45 Ja wczoraj też byłam w euforii po przebiegnięciu trzech Biegam od tygodnia z hakiem. Również serdecznie gratuluję i dążę do tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 21:34 Pamiętam jak cieszyłam się z pierwszych 3 km W tydzień? To bardzo szybko-super !!! KAZDY zaczął kiedyś od tego pierwszego km zzawsze to sobie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 22:42 Mnie trochę przybiły komentarze pod filmikiem o jakieś aplikacji pomagającej liczyć kilometry - że wszystko, co jest poniżej 3 km, to powód do wstydu, a nie do dumy, a o jakimkolwiek treningu można mówić dopiero powyżej 10 właśnie Ale potem sobie przypomniałam, że piszą tak głównie ci, którzy nigdy nie przebiegli nawet pół kilometra ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 24.03.14, 07:23 E tam. Miałam Endomondo i masa moich znajomych wystawiała treningi po 1 km nawet - a ja sama wstawiłam każde 300 m, bo te km liczyły sie jako pomoc dla chorych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 15:30 O kurcze, ambitnie Swoje świńskie truchciki uprawiam ponad pół roku, czasem zdarza mi się wytruchtać ok. 8 kilometrów, ale zwykle 6. Też miałam dzisiaj sukces, ale z innej kategorii - wyciągnęłam na bieganie mojego ojca. Ma chłop szczęście, że trafił na mnie Gdyby próbował w czasie swojego pierwszego od 20 lat biegania prześcigać któregoś z moich braci, to źle by to się dla niego skończyło. A tak to mnie trochę pomusztrował i jeszcze przeżył Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 21:43 No to nieźle-dalas mu ileś dodatkowych minut życia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 19:03 Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa !!! Jesteście kochane Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 19:50 OMG podziwiam i zazdroszczę. Od kilku dni próbuję biegać i kilometr non stop to wyzwanie, płuca mi siadają. A jestem szczupła i ogólnie wysportowana, w sensie rozciągnięta i giętka. Ale to, co odstawiają moje płuca przy biegu, to się w głowie nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 20:17 Ja jakoś nie moge sie zmobilizować do biegania, za to dużo chodzę, ponad 120 km miesięcznie. A jak ostatnio byłam u kardiologa profilaktycznie i pani dr zapytałam mnie, jaki sport uprawiam, a ja odpowiedziałam, ze chodzę - to sie zaśmiala, ze pyta o sport. Biedny Korzeniowski ))) myślała pewnie, ze do samochodu i z powrotem, przestała sie śmiać, jak powiedziałam, ze codziennie ponad 5 km. Czasem 8, i to dość szybkim tempem, taki marszobieg. I tez do daje kondycje niezła, bo podbiegniecie do autobusu to żaden problem, czy tez zdazenie na pociąg, jak sie o 5 minut za późno z domu wyszło - a mysle, ze przejść 1,5 km w 11 minut to dość trudne, zwłaszcza jak sie ma 160 cm i nie za długie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 21:25 Bo na początku biegniesz i maszerujesz na przemian-z przewagą na maszerujesz.Minutę biegniesz a dwie maszerujesz...pomału wszystko.Ja tak zaczynałam a i tak wupluwałam płuca! Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 24.03.14, 07:27 A, to ja w sumie podobnie chodzę 50 kroków biegne, 100 idę ale w sumie tylko 3 km z tych moich calodziennych, reszta marszem, bo to juz w centrum miasta, a baba biegnąca z torebka, nawet sportowa i na skos to jakoś głupio wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 24.03.14, 08:28 Serio? To super, bo dotychczas jak musiałam zrobić sobie przerwę w tym biegu i kawałek iść to potem sobie wypominałam, że dałam ciała i się nie liczy. Przepraszam więc szanowne płuca i od dziś biego-chodzę Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 22:34 Zazdroszczę przeogromnie! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 23.03.14, 22:39 Dzięki -skoro ja potrafiłam to ,uwierz mi,każda potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
rudamarta4 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 24.03.14, 00:02 Gratuluję W pracy robię około 10km chodząc, przez 8h. Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 24.03.14, 08:30 A ja kiedyś policzyłam, że wszystkie galeriowe zakupoholiczki spokojnie robią 5 km podczas jednego wypadu do centrum handlowego. Raz po poszukiwaniach butów w krakowskiej Bonarce policzyłam sobie długość wszystkich ciągów które przemierzyłam i wyszło mi właśnie 5 km, nie licząc kręcenia się po samych sklepach Zakupy to sport Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 24.03.14, 14:47 Super, gratuluję! Ehh kiedy ja dojdę do tego etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 A gdzie Ci się tak spieszyło? 24.03.14, 16:02 Nie cierpię bicia rekordów, nie widzę w tym żadnego sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: A gdzie Ci się tak spieszyło? 24.03.14, 16:04 Cale szczescie, ze inni tak nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: A gdzie Ci się tak spieszyło? 24.03.14, 18:45 Nie bije rekordów,po prostu 4 razy w tyg muszę mieć aktywność przez ok godzinę.Rower,Chodakowska,basen i bieganie.To ostatnie najbardziej kocha mój pies,a las mamy km od domu A Biegam z aplikacją,stąd wiem ile przebiegłam I jestem z tego dumna-ja dostawałam zadyszki dobiegając do autobusu Odpowiedz Link Zgłoś
mysza.82 Re: A gdzie Ci się tak spieszyło? 24.03.14, 18:57 mamoemmy, a jakiej aplikacji uzywasz? bo wlasnie chcialam cos znalezc dla siebie. zaczynam trenowac bieganie, docelowo wlasnie 10 km mam przebiec za miesiac w 20km de Lausanne.. z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy mysza.82 27.03.14, 18:26 ja uzywam Run-log.com życzę powodzenia w bieganiu Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Przebiegłam dziś 10 km !! 24.03.14, 16:07 Gratulacje, to spory krok! Pamiętam tę radość, kiedy przebiegłam pierwszą dyszkę, nie tak dawno, a wczoraj skończyłam pierwszy półmaraton i to z nienajgorszym czasem Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Ira.... 24.03.14, 17:30 Opowiadaj, opowiadaj o 1/2 maratonie. Pretty please Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Ira.... 24.03.14, 18:52 Ira, byłas na wczorajszym maratonie Marzanny- Krakow? OPOWIADAJ Mój A wczoraj biegł, poprawil tylko tycio wynik z poprzedniego roku, bo nie zdążył rozgrzać się i tętno mu skakało do góry, w sumie na 170 przebiegl cały. Ale i tak fajnie, bo koledzy o 12 lat młodsi a wyniki wcale nie lepsze Ja nie umiem zdobyć się, by biec w zawodach, stres działa na mnie fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś