Dodaj do ulubionych

wiecie co?

24.03.14, 08:32
Przełączyłam ( skacząc po kanałach) natrafiam na DDTvn i...kopara mi opadła.
Dla kogo jest ten program?
Siedza dwie niby nie wiem polskie celebrytki(?) i nabijaja sie z okladki Vouge ze ktos tam jest kto byc nie powinien i ze niby na swiecie afera z tego powodu
WTF?!
Dla kogo ten program? Jestem daleka od ogladania tvn ale...no maja ludzi za kretynow?!
"Kopara " jak mi opadla tak lezy nadal.
Obserwuj wątek
    • neffi79 Re: wiecie co? 24.03.14, 08:44
      mam podobne spostrzeżenia. "cały świat o tym mówi" - i ten śmiech.
      Dno bez dna.
      • paul_ina Re: wiecie co? 24.03.14, 09:13
        U mnie leci Pytanie na śniadanie, bardzo lubię Anię Popek i jej współprowadzącego.
        Aczkolwiek w programach śniadaniowych potrafią być takie tematy, że musisz przełączyć, nie ma siły. W ubiegłym tygodniu to było dla mnie "Kim naprawdę jest Władimir Putin" - WTF? Taki temat od porannej kawy? Zbrodniarzem jest, jak Stalin i Hitler, po co - dla kogo - ładować go do telewizji śniadaniowej?
        • petuniasta Re: wiecie co? 25.03.14, 00:06
          paul_ina napisała:

W ubiegłym tygodniu to było dla mnie "Kim naprawdę jest Wł
          > adimir Putin" - WTF? Taki temat od porannej kawy? Zbrodniarzem jest, jak Stalin
          > i Hitler, po co - dla kogo - ładować go do telewizji śniadaniowej?
          >
          Ty tak na poważnie?
    • feel_good_inc Telewizja śniadaniowa *jest* dla kretynów 24.03.14, 10:01
      to_ja_tola napisała:
      > Dla kogo ten program? Jestem daleka od ogladania tvn ale...no maja ludzi za kre
      > tynow?!

Owszem. Zastanów się, kto w godzinach od 8 do 11 ogląda telewizję? Pracujący ludzie z wyższym wykształceniem?
      Ten program jest po prostu idealnie dopasowany do poziomu intelektualnego oglądających.
      • tryggia Re: Telewizja śniadaniowa *jest* dla kretynów 24.03.14, 10:14
        Zaraz się komuś narazisz... smile
        • feel_good_inc Re: Telewizja śniadaniowa *jest* dla kretynów 24.03.14, 10:19
          tryggia napisała:
          > Zaraz się komuś narazisz... smile

Oglądającym telewizję śniadaniową? big_grin
    • peggy_su Re: wiecie co? 24.03.14, 14:39
      Telewizja śniadaniowa to jest program o niczym, takie plotki do porannej kawy. Nie wymagam od niego niczego więcej. Jest prognoza pogody, plotki z showbiznesu, coś o modzie, kuchni, porady, czasem krótka wstawka na temat czegoś ambitniejszego i tyle. Czasem oglądam jak prowadzą Wellman i Prokop bo ich lubię.
    • gaskama Re: wiecie co? 24.03.14, 14:51
      No, robią te programy, bo na pewno ich nikt nie ogląda wink Na coś takiego, to sobie może pozwolić tylko telewizja państwowa. TVN robi to, co ludzie chcą oglądać. Widocznie w godzinach porannych w tygodniu właśnie na takie programy jest popyt. Nie na publicystykę ani na "Lot nad kukułczym gniazdem".
      • paul_ina Re: wiecie co? 24.03.14, 21:46
        Jak kręcisz się w szlafroku między dzieckiem, które jeszcze nie jest głodne, ale za chwilę będzie, a swoim śniadaniem i wyciąganiem naczyń ze zmywarki/nastawianiem zupy, to można na coś rzucić okiem. Cokolwiek. Lot nas kukułczym gniazdem zbyt wciągający jest i za długi. Publicystyka w polskiej tv budzi odruch wymiotny.
        A co do wyższego wykształcenia - studiowałam 5 lat, dodatkowe uprawnienia zdobywałam dalsze 3 lata, przeszłam egzamin państwowy trwający łącznie 5 dni, mam licencję na uprawianie zawodu pod nadzorem samorządu. Co nie zmienia faktu, iż aktualnie radośnie korzystam z urlopu rodzicielskiego i z przyjemnością dbam o rodzinę i o siebie. Zapracowałam sobie na to.
        • obrus_w_paski Re: wiecie co? 24.03.14, 23:46
          I przy tylu zajęciach i takiej bazie intelektualnej, o 8 rano czy kiedy tam dają ten program, nie masz nic innego do roboty jak mieć włączony tv?

Serio pytam, bo jak bozie kocham nigdy nie zdarzyło mi sie włączyć telewizji o takiej porze, nawet jak nie pracowałam. Ale pamietam, jak pojechałam kiedyś ze współpracownicą na delegacje, dzielilysmy pokój i padłam jak pierwsze co zrobiła po pobudce to włączenie telewizora.

• paul_ina Re: wiecie co? 24.03.14, 23:54
            Każdy lubi coś innego. Zapewne są kobiety, które bezwzrokowo kroją włoszczyznę na rosół, jednym okiem pilnują dziecięcia a drugim delektują się W poszukiwaniu straconego czasu w oryginale. Ja zerkam na telewizor.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka