Dodaj do ulubionych

Spokojne wakacje 2014

28.03.14, 19:38
Mamy z moim małżonkiem plany, aby miesiąc lipiec spędzić tylko we dwoje. Od ślubu (to już 10 lat) nie udało nam się spotkać razem na urlopie. Nasze dziecię (syn, lat sześć) zostanie z babcią oraz ciocią i jej dorosłym już potomstwem. Chcemy wyjechać najlepiej gdzieś w Polskę, ja optuję za moimi ukochanymi Mazurami. Sęk w tym, że szukamy miejsca spokojnego, zacisznego, wolnego zwłaszcza od wrzeszczących po nocach dzieci (pisałam o tym w lecie u.b roku) Ciężko coś znaleźć - wszędzie "wczasy rodzinne". Wielkie dzięki - my chcemy spędzić czas w towarzystwie osób dorosłych, wolnych, mogących popić i pobawić się. Gdzie szukać takich miejsc??
Obserwuj wątek
    • run_away83 Re: Spokojne wakacje 2014 28.03.14, 19:45
      Hmmm... wpisz w google "romantyczne wakacje dla dwojga" albo coś w tym stylu smile Może coś znajdziesz.

Miejscówki konkretnej nie polecę, ale ja przez wujka googla znalazłam fajne oferty turystyczne, sprofilowane pod dość konkretne wymagania (na wieczór panieński/dla rodzin z maluchami/dla seniorów).
    • aankaa Re: Spokojne wakacje 2014 28.03.14, 20:58
      zleć wujciowi googlowi znalezienie miejsca "bez dzieci, powyżej 18 lat" - takie oferty też bywają
    • ga-ti Re: Spokojne wakacje 2014 28.03.14, 21:18
      My w zeszłym roku wybraliśmy się na urlop tylko we dwoje i bez żadnych dzieci w okolicy - padło na Ciechocinek big_grin
      Więc jeśli emeryci Wam nie przeszkadzają to polecam wink
      • feleedia Re: Spokojne wakacje 2014 29.03.14, 00:13
        Zayebista propozycja....wczasy w lipcu w Ciechocinku....
        • jakw Re: Spokojne wakacje 2014 29.03.14, 01:05
          feleedia napisał(a):

> Zayebista propozycja....wczasy w lipcu w Ciechocinku....
          Ale te dancingi...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka