Dodaj do ulubionych

GoT - jak cudownie być chorym

07.04.14, 09:48
HBO się wreszcie postarało i wypuściło nowy odcinek na Go, a byłam pewna, że przetrzymają nas do wieczora. Z tego co widzę dostępny jest dla wszystkich. Widziałyście już?
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 09:51
      Nie, ale wieczorem na pewno obejrzymy. Ciekawy? wink
      • elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 09:57
        Nie mam pojęcia, właśnie moszczę gniazdo, żeby obejrzeć wink
      • elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:04
        Wymienili jednego aktora, jak w meksykańskiej telenoweli wink Ale nie przeszkadza mi to, bo mnie poprzedni odrzucał.
        • morgen_stern Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:05
          O jaaaa którego??
          • elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:11
            Daario
            • morgen_stern Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:12
              Zabij mnie, ale kto to jest? big_grin
              • annajustyna Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:15
                Ten przystojny wojownik, co przylaczyl sie do Daeneris, a wczesniej urznal glowy dwom innym...Bardzo widac roznice?
                https://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130520135502/hieloyfuego/images/f/fc/Daario_Naharis_HBO.jpg
                • elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:18
                  Na szczęście bardzo smile
                  Komon, przecież ten blondas wyglądał jak z filmu Maska. Obojętne którego.
                  • morgen_stern Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:24
                    Aaaa jarzę.
              • pszczolaasia Morgen! jak mozesz.... 08.04.14, 08:28
                Daario to nastepca Khala Pieknego Drogo zwanego Wspanialym i Moim Słońcem!

z korzyscia dla serialu zmienili Daaria uwazam...
                i Oberyn! ojaciesuspicious lubie takie ciemne... dobrze czujace sie w swojej skorze nonszalanckie typy... jak on mowil o swojej siostrze to chcialam wskoczyc do tiwizji i popocieszac go trochesuspicious
                • rhaenyra Re: Morgen! jak mozesz.... 08.04.14, 10:00
                  no oberyn miodzio
                  ale mogliby wiecej pokazactongue_out
                  • pszczolaasia Re: Morgen! jak mozesz.... 08.04.14, 10:20
                    moze sie kiedys jeszcze rozbierzesuspiciousbig_grin
    • morgen_stern Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 09:56
      Nie, ja czekam do wieczora smile
    • marusia_ogoniok_102 Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:19
      Czytam dopiero "Starcie królów", internet i tak zepsuł mi już najlepsze niespodzianki... chociaż, jestem tak niecierpliwa, że pewnie sama bym je sobie zepsuła, bo z masochistycznym zamiłowaniem szukam nowych screenów i ciągle sprawdzam, czy któraś z ulubionych postaci jeszcze żyje big_grin

SPOILER

Tumblr już mnie poinformował, że patrzenie na Sandora i Aryę to świetna zabawa jest big_grin
      • elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:23
        SPOILER CD

Właśnie miałam napisać, że Arya&Ogar robią odcinek smile
        • annajustyna Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 15:08
          Dlatego bardzo mi sie podoba, ze serial The Walking Dead rozni sie od pierwowzoru. Nawet najwieksi fani tego komiksu sa zaskakiwani wink.
        • marusia_ogoniok_102 Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 15:29
          Jak kiedyś będę miała córkę, to chcę, żeby była taka jak Arya big_grin
        • pszczolaasia Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 08:29
          zdecydowaniesmile
          • elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 09:04
            “What the fuck's a Lommy?” big_grin
            • pszczolaasia Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 10:21
              dokladniebig_grin w ogole cala ta scena w "karczmie" ...mniodzio!smile
    • martha_marcy_may_marlene Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 15:19
      Nie zamierzam oglądać, bo nie znoszę takiego cykania po odcinku, to imho żadna przyjemność. Dopiero co skończyłam 3. Serię, którą empik laskawie wydał jako edycję kolekcjonerska. Obejrzałam w dwie noce i to dopiero była przyjemnośćwink. Tak ze ten, dziękuję postoje, 10 tygodni przeleci jak z bicza strzelił, a ja przecież jutro nie umieram. I zamierzam być głucha na spoilerywink.
    • katia.seitz Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 09:52
      Oberyn jest doskonały. Właśnie taki, jak powinien być. I Ellaria też. smile
      Bardzo byłam ciekawa, jak przedstawią Dornijczyków...
      • ola Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 10:46
        Ellaria już w książce była super. A tu jeszcze gra ją aktorka, którą po Rzymie ubóstwiam wizualnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka