elle.hivernale 07.04.14, 09:48 HBO się wreszcie postarało i wypuściło nowy odcinek na Go, a byłam pewna, że przetrzymają nas do wieczora. Z tego co widzę dostępny jest dla wszystkich. Widziałyście już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 09:51 Nie, ale wieczorem na pewno obejrzymy. Ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 09:57 Nie mam pojęcia, właśnie moszczę gniazdo, żeby obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:04 Wymienili jednego aktora, jak w meksykańskiej telenoweli Ale nie przeszkadza mi to, bo mnie poprzedni odrzucał. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:05 O jaaaa którego?? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:12 Zabij mnie, ale kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:15 Ten przystojny wojownik, co przylaczyl sie do Daeneris, a wczesniej urznal glowy dwom innym...Bardzo widac roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:18 Na szczęście bardzo Komon, przecież ten blondas wyglądał jak z filmu Maska. Obojętne którego. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Morgen! jak mozesz.... 08.04.14, 08:28 Daario to nastepca Khala Pieknego Drogo zwanego Wspanialym i Moim Słońcem! z korzyscia dla serialu zmienili Daaria uwazam... i Oberyn! ojacie lubie takie ciemne... dobrze czujace sie w swojej skorze nonszalanckie typy... jak on mowil o swojej siostrze to chcialam wskoczyc do tiwizji i popocieszac go troche Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Morgen! jak mozesz.... 08.04.14, 10:00 no oberyn miodzio ale mogliby wiecej pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Morgen! jak mozesz.... 08.04.14, 10:20 moze sie kiedys jeszcze rozbierze Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 09:56 Nie, ja czekam do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:19 Czytam dopiero "Starcie królów", internet i tak zepsuł mi już najlepsze niespodzianki... chociaż, jestem tak niecierpliwa, że pewnie sama bym je sobie zepsuła, bo z masochistycznym zamiłowaniem szukam nowych screenów i ciągle sprawdzam, czy któraś z ulubionych postaci jeszcze żyje SPOILER Tumblr już mnie poinformował, że patrzenie na Sandora i Aryę to świetna zabawa jest Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 11:23 SPOILER CD Właśnie miałam napisać, że Arya&Ogar robią odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 15:08 Dlatego bardzo mi sie podoba, ze serial The Walking Dead rozni sie od pierwowzoru. Nawet najwieksi fani tego komiksu sa zaskakiwani . Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 15:29 Jak kiedyś będę miała córkę, to chcę, żeby była taka jak Arya Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 09:04 “What the fuck's a Lommy?” Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 10:21 dokladnie w ogole cala ta scena w "karczmie" ...mniodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
martha_marcy_may_marlene Re: GoT - jak cudownie być chorym 07.04.14, 15:19 Nie zamierzam oglądać, bo nie znoszę takiego cykania po odcinku, to imho żadna przyjemność. Dopiero co skończyłam 3. Serię, którą empik laskawie wydał jako edycję kolekcjonerska. Obejrzałam w dwie noce i to dopiero była przyjemność. Tak ze ten, dziękuję postoje, 10 tygodni przeleci jak z bicza strzelił, a ja przecież jutro nie umieram. I zamierzam być głucha na spoilery. Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 09:52 Oberyn jest doskonały. Właśnie taki, jak powinien być. I Ellaria też. Bardzo byłam ciekawa, jak przedstawią Dornijczyków... Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: GoT - jak cudownie być chorym 08.04.14, 10:46 Ellaria już w książce była super. A tu jeszcze gra ją aktorka, którą po Rzymie ubóstwiam wizualnie! Odpowiedz Link Zgłoś