Dodaj do ulubionych

Normalne e-mamy

17.04.14, 17:23
Jak jest taki wątek jak mój o dziwactwach to nagle okazuje się, że piszące tu kobiety są takie normalne, ludzkie, wyluzowane, zabawne.
Mają ulubione filiżanki, kubki, czegoś się boją, czegoś wstydzą, czytają w kiblu i drapią po tyłku.

A w innych wątkach z niejednej wychodzi sucz.
Niby to żadne odkrycie, ale..
Od czego to zależy?
Obserwuj wątek
    • atena12345 Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:27
      niecierpek_25 napisał(a):

> Od czego to zależy?
      >

od nicku wink
    • asia_i_p Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:28
      Ale jak dla mnie bycie suczą mieści się w normie.
    • elle.hivernale Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:28
      Od tego, że ludzie są wielowymiarowi? wink
      • jak_matrioszka Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:30
        A ekran plaski wink
    • noname2002 Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:30
      Czasem nie da się nie być suczą.
      • metro_2033 Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:35
        A odkąd to sucz nie może się drapać po tyłku albo mieć ulubionego kubka?
    • hipinka Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:34
      od tego, że tu są anonimowe, wprost takich rzeczy by ludziom nie powiedziały, albo rzadko, a tak hulaj dusza smile
    • 3livka Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:44
      Bycie suczą nie wyklucza posiadania sympatycznych dziwactw, czy nawet bycia miłą w niektórych okolicznościach wink
    • triss_merigold6 Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:45
      Dziwactwa i upodobania nijak nie są skorelowane z poziomem sukowatosci?
    • vilez Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 17:49
      Zdefiniuj sukowatość wink
    • niecierpek_25 Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 18:01
      Chodzi mi o to, ze w takim neutralnym wątku wszystkie laski wydają się takie "swoje"
      A w "kontrowersyjnych" wink wątkach pt "ile razy dziennie się myjecie" :jak często zmieniacie pościel" itp. to zaczyna się jatka od 3 posta.

JA nie mówię, że to te same nicki, ale jakoś tak się dzieje, że niektóre wątki są bardziej neutralne, a inne powodują wściekłość i ulewanie jadu
      • echtom Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 19:51
        > ale jakoś tak się dzieje, że niektóre wątki są bardziej neutralne, a inne powodują wściekłość i ulewanie jadu

To chyba sobie odpowiedziałaś smile
    • rosapulchra-0 Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 18:02
      W przypadku kobiet, to raczej mocno skomplikowana sprawa. Prawie wszystkie mają o sobie bardzo wysokie mniemanie i jeszcze lepszą opinię. Tak się im wydaje, ale w zderzeniu z rzeczywistością muszą się zmagać z niedoskonałościami swoich ciał, umysłów, emocji. Wiele z nich leczy depresję, niektóre się przyznają otwarcie na forum, inne gdzieś tam ukradkiem przemycają o tym informacje. Ich życia wcale nie należą do bajkowych, ale jakże lepiej się czują, gdy z poczuciem wyższości krytykują życie innych emam, ich decyzje, rozterki, którymi się dzielą na forum.
      Można by rzecz, że jako takich norm społecznych nie przekraczają, ale.. znamy się na tyle, na ile nas sprawdzono.
      Forum odzwierciedla spore zakłamanie emam (innych walą między oczy kilofem, a gdy same mają problem, to zmieniają nicka, bo się wstydzą przyznać, że jednak takie doskonałe nie są, na jakie się tu kreują), jednak jak napisałam wyżej - mieszczą się w normach społecznych.
      • neffi79 Re: Normalne e-mamy 17.04.14, 19:54
        Bardzo trafnie napisane z tym, że było by idealnie gdybyś zamiast słowa "kobiety" użyła JA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka