Dodaj do ulubionych

Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty"

13.06.14, 10:44
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/484894_583379511738090_613363607_n.jpg

Kiedy bojówki gwałcące w celu podniesienia dzietności i odgłupienia gwałtów głupich?
Obserwuj wątek
    • wuika Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 10:53
      Co za kretyn uncertain
    • pieskuba Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 11:06
      To chyba niemożliwe, żeby być aż takim idiotą, więc na wszelki wypadek jeszcze przez chwilę nie będę wierzyć, że ten pan powiedział coś tak durnego.
      • sumire Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 11:16
        Niestety możliwe. Mam skłonności masochistyczne i czytam wpisy tego pana na Twitterze. Gdy Obama przyleciał do Warszawy, mądrala błysnął tekstem, że czarno to widzi. Poza tym chciał odkopywać Jaruzelskiego i wysyłać go do Moskwy. Po relacjach z przyjęcia kolędy lubi dla równowagi podlinkować fotkę piersiastej babeczki.
    • marychna31 Oksiutę powinien ktoś charytatywnie w celach 13.06.14, 11:29
      Oksiutę powinien ktoś charytatywnie w celach edukacyjnych zgwałcić, żeby biedaczek pojął istotę gwałtu i wiedział w jakiej kwestii się wypowiada. Obawiam się, w inny sposób nie jest w stanie pojąć jakim jest idiotą.
      • cosmetic.wipes Re: Oksiutę powinien ktoś charytatywnie w celach 13.06.14, 13:21
        > Oksiutę powinien ktoś charytatywnie w celach edukacyjnych zgwałcić,

Wątpię, żeby gdziekolwiek we wszechświecie znalazł się taki desperat, facet wyglada jak ściera do rzygów z szemranej mordownibig_grin
        • paskudek1 Re: Oksiutę powinien ktoś charytatywnie w celach 13.06.14, 13:24
          może jakiś stosownie wyposzczony obywatel krajów arabskich? tych bardziej rygorystycznych? gdzie ani panienki na telefon, ani tym bardziej zwyczajnej panny na seks nie poderwie? Oni podobno korzystają z meskich prostytutek, pod warunkiem że sa strona dominującą...
      • ciaste-czkowa demotywator 13.06.14, 13:41
        demotywatory.pl/1250079/Kobiety-gwalcicielki
        tylko kto chciałby obdarować własne dziecko genami takiego idioty, czy ten idiota na pewno chciałby żeby degeneraci jakimi są gwałciciele rozsiewali po świecie (oczywiście obowiązkowo także jego rodzinie) swoje geny w imię jego popi.... poglądów?

Swoją drogą coraz więcej osób/polityków zaczyna się wypowiadać o gwałtach (korwin chyba) relatywizując ich zło, zganiając winę za nie na kobiety, a jeszcze ten inteligentny inaczej dorabiając do tego ideologię o ratowaniu społeczeństwa przed niżem demograficznym....

dla mnie to podżeganie do popełnienia przestępstwa, dlaczego nie zajmują się tym feministki, rzecznik ds kobiet (czy jak jej tam) dlaczego nie ma zarzutów prokuratorskich? Tacy ludzie to dla mnie śmiecie, powinni siedzieć za podżeganie do popełnienia przestępstwa.
      • nangaparbat3 Re: Oksiutę powinien ktoś charytatywnie w celach 13.06.14, 14:43
        Przeczytałam "oksiuta" i pierwsza myśl, ze to takie nowe przekleństwo ) o'ksiuta.
    • triss_merigold6 Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 11:34
      Jest fascynującym dowodem na to, że również nie mając mózgu można czytać i pisać.
    • mdro Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 11:37
      O rany, to coś nawet posłem było...
    • atteilow Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 11:37
      Brak słów. Bo jak można komuś tłumaczyć oczywistą oczywistość? Patrząc na to wszystko co sie teraz dzieje, mam wrazenie, że jest przyzwolenie na uprzedmiotowienie kobiet, więc i bojówki tego typu wydaja się możliwe. Zaspokajanie własnej chuci w szczytnym celu zwiększania populacji i w zgodzie z prawem bozym.
    • antyk-acap Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 11:39
      Ciekawe czy popiera także gwałty na mężczyznach?
      • mid.week Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 13:26
        pewnie nie bo są bezproduktywne.
      • bessie_blount Kto pamięta "Skandale" 13.06.14, 13:47
        i gang gwałcicielek na Mazurach? :big_grin
    • paskudek1 Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 11:47
      proponuję tę wypowiedź cytować WSZYSTKIM panom wypowiadającym się w mediach, zwlaszcza tym obrońcom życia. taki "test Oksiuty". Mielibyśmy doskonały ogląd na ich poglądy smile
      Swoją drogą wyjątkowy du..pek i debil
    • premeda Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 13:19
      No ale czy przypadkiem publiczne nawoływanie dom popełniania przestępstw nie jest jakoś ścigane?
      • atteilow Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 13:26
        To i Korwin powinien być ścigany, tymczasem zaczął sobie beztrosko posłować
      • paskudek1 Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 13:26
        i własnie dlatego nie mozna dac ogłoszenia czy znajdzie sie chętny do zgwałcenia pana O. Bo to byłoby nakłanianie do przestępstwa. A żal.....
    • gazeta_mi_placi Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 13:44
      Facet bredzi, ale ile tutaj forumowiczek być może tych samych które krytykują tego Pana deliberowało nad brakiem wystarczającej ostrożności ze strony zgwałconej biegaczki z lasku kabackiego?
    • guderianka Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 14:07
      hmm
      czyli co-trzeba zwiększyć liczbę gwałtów! bo wtedy zwiększy się szansa na liczbę zapłodnionych a to wpłynie na przyrost naturalny!
      • ciaste-czkowa Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 14:22
        pan powinien ogłosić się jako wolontariusz do zapładniania wyjątkowo brzydkich i ułomnych kobiet których nikt inny zapłodnić nie chce. jego hasło "Zapłodnię, nie będę wybrzydzał, będę myślał o Polsce"
      • ixiq111 Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 14:40
        Należy zacząć do żony, córek, kuzynek itp. tego pana.

Chociaż nie,
        nie można karać nikogo za ojca, czy innego krewnego - kretyna.

Chyba że panie podzielają poglądy owego pana i wspierają go w jego chorej propagandzie.
    • aandzia43 Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 14:37
      Bojówki jak bojówki, ale świat z "Opowieści podręcznej" jak najbardziej już blisko.
    • nangaparbat3 Re: Gwałt reprodukcyjny i "z głupoty" 13.06.14, 14:46
      Nie natknełam się wczesniej na tę postac, teraz jak mi kto powie, że wysztalcenie leczy z głupoty, bedę miala piękny przyklad, że g.. prawda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka