Dodaj do ulubionych

Pocieszałabym

14.06.14, 15:59
Czyli nadal cierpię po wczorajszym meczu...

https://english.ahram.org.eg/Media/News/2014/6/14/2014-635383020128674793-867.jpg
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Pocieszałabym 14.06.14, 22:57
      Wiesz - moze to palec Bozy. Hiszpanie mogą juz być troche znużeni, ponoć nie mają/nie mieli w sobie ducha walki - teraz może ambicja zagra i pokażą, co potrafią.
      • 7katipo Re: Pocieszałabym 14.06.14, 23:50
        o to dobry pomysł tongue_out Też bym popocieszała chętnie big_grin
        • bi_scotti Re: Pocieszałabym 15.06.14, 01:30
          7katipo napisała:

> Też bym popocieszała chętnie big_grin

Bedac nieco wybredna powiem, ze owszem, pocieszalabym ale po prysznicu wink
          • princy-mincy Re: Pocieszałabym 15.06.14, 07:31
            Jego i jeszcze Torresa bym pocieszyła wink
            • angazetka Re: Pocieszałabym 15.06.14, 13:05
              I Pique.
    • iziula1 Re: Pocieszałabym 15.06.14, 07:47
      Ja Ikera też bym przytuliła.
      I pocieszała ...wrrr....suspicious
    • zielona.limonka Re: Pocieszałabym 15.06.14, 13:12
      Na piłce się kompletnie nie znam, ale do pocieszania się ten pan baaaardzo nadaje smile
      Cokolwiek zrobił (czegokolwiek nie zrobił?), pocieszanie na pewno mu się należy.
    • aandzia43 Re: Pocieszałabym 15.06.14, 16:51
      Nie wiem kto to i dlaczego, ale tego pana pocieszyłabym. Bez prysznica.
      • bi_scotti Re: Pocieszałabym 15.06.14, 16:58
        Chorwackiego trenera tez bym mogla popocieszac, why not wink
        https://inspire-ipcmedia-com.s3-eu-west-1.amazonaws.com/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/4/2014/06/niko-kovac.jpg

Natomiast z tym panem chetnie poswietowalabym wczorajsze zwyciestwo Cote d'Ivoire nad Japonczykami:
        https://cdn.9worldcup.com/wp-content/uploads/2014/06/Sabri-Lamouchi-4.jpg
        • angazetka Re: Pocieszałabym 15.06.14, 18:34
          Chorwacki trener miał wprawdzie cały mecz minę w stylu "zaraz wsadzę ci nóż między żebra", ale tak, niczego sobie jest wink
          • bi_scotti Re: Pocieszałabym 15.06.14, 21:42
            angazetka napisała:

> Chorwacki trener miał wprawdzie cały mecz minę w stylu "zaraz wsadzę ci nóż mię
            > dzy żebra", ale tak, niczego sobie jest wink

Wedlug komentarzy naszych telewizyjnych "ekspertow" od World Cup, Kovac zostal uznany za najlepiej ubranego trenera tych mistrzostw wink Przyznam, ze rozbawilo mnie nieslychanie, ze ktos w ogole prowadzi tego typu ranking big_grin
            • angazetka Re: Pocieszałabym 15.06.14, 23:16
              Mnie raczej dziwi, że już go wybrali, w końcu to dopiero początek wink
              FYI za najlepiej ubranego trenera klubowego uchodzi Pep Guardiola.
      • antyideal Re: Pocieszałabym 15.06.14, 17:05
        aandzia43 napisała:

> Nie wiem kto to i dlaczego, ale tego pana pocieszyłabym. Bez prysznica.
        >

Ojjj ja również.... smile
    • inguszetia_2006 Re: Pocieszałabym 15.06.14, 19:43
      Witam
      Eeee tam. Zaraz pocieszać. Nie chciało się grać, tylko się biegało ot tak sobie po boisku, to i kara dotkliwa;-P Ale na pocieszenie - oni zawsze pierwszy mecz przegrywają,a potem wraca rozum i nogi tańczą same. Zasadniczo to ja Hiszpanom nie kibicuję, ale życzę sobie, by Holandia odpadła;-D
      Pzdr.
      Ing
      • angazetka Re: Pocieszałabym 15.06.14, 21:34
        > życzę sobie, by Holandia odpadła;-D

A czemu? wink
    • attiya Re: Pocieszałabym 15.06.14, 22:16
      nie pocieszam się bo jestem bardzo, no bardzo zadowolona z wyniku meczu
      dzisiejszy wynik tez mnie ucieszył - Szwajcaria wygrała big_grin
      smuci mnie wynik meczu z Anglią
      a trzymam kciuki za Niemcy
      • agni71 Re: Pocieszałabym 15.06.14, 23:20
        Niemcy? O nie, moi faworyci to Portugao smile
    • feel_good_inc Heh, gdyby zalinkować do męskiego wątku... 16.06.14, 08:26
      ...w którym faceci pisaliby, że ruch­nęli by jakąś sportsmenkę to byłby skandal i obraza moralności.
      A jak emamusia to napisze, to wszystkie lecą chwalić się swoimi fantazjami.
      • bi_scotti Re: Heh, gdyby zalinkować do męskiego wątku... 16.06.14, 13:41
        feel_good_inc napisał:

> ...w którym faceci pisaliby, że ruch­nęli by jakąś sportsmenkę to byłby skandal
        > i obraza moralności.

Masz wkodowane zrownanie pojec "pocieszac" i "ruchac"? Wow! tongue_out
        • feel_good_inc Re: Heh, gdyby zalinkować do męskiego wątku... 16.06.14, 13:45
          bi_scotti napisała:
          > Masz wkodowane zrownanie pojec "pocieszac" i "ruchac"? Wow! tongue_out

Taa, bo teksty o tym, czy lepszy przed czy po prysznicu dotyczyły czytania mu poezji big_grin
          • bi_scotti Re: Heh, gdyby zalinkować do męskiego wątku... 16.06.14, 13:50
            feel_good_inc napisał:

> Taa, bo teksty o tym, czy lepszy przed czy po prysznicu dotyczyły czytania mu p
            > oezji big_grin
            >

Najwyrazniej zadna kobieta Cie dotad nie pociaszala/nie pocieszyla - mozna Ci tylko wspolczuc, ze idziesz przez zycie taki opuszczony i niepocieszony. Ale to pewnie dlatego przyblakales sie na forum ematek. Biedny Pimpus ... ktory tak bardzo chcialby odczuc jak to jest ... feel_good ...
            • feel_good_inc Heh, domorosłe psycholożki z emamy :) 16.06.14, 14:14
              Choć przyznaję - i tak wybiłaś się ponad poziom, bo płci nie pomyliłaś.
              • morgen_stern Re: Heh, domorosłe psycholożki z emamy :) 16.06.14, 14:16
                Ciężko będzie ci zrozumieć różnicę, jeśli nie odróżniasz sympatycznego i subtelnego "pocieszałabym" do "ruchałbym".
                • feel_good_inc Re: Heh, domorosłe psycholożki z emamy :) 16.06.14, 14:26
                  morgen_stern napisała:
                  > Ciężko będzie ci zrozumieć różnicę, jeśli nie odróżniasz sympatycznego i subtel
                  > nego "pocieszałabym" do "ruchałbym".

No rzeczywiście, w innym wątku dziś wyszło, że nawet seks z własnym mężem to straszliwe poświęcenie, więc coś może w tym być.
                  • morgen_stern Re: Heh, domorosłe psycholożki z emamy :) 16.06.14, 14:36
                    Nie znam tego wątku, wypowiadam się tylko o tym, więc jaki ma to związek z tym, co napisałam?
    • karola1008 Re: Pocieszałabym 16.06.14, 14:43
      Słuchajcie, czy dzisiaj jest jakaś przerwa w rozgrywkach? I jak długo ten mundial będzie trwał? Bo ja już nie mogę - mój syn ogląda wszystkie mecze w godz. 18-22. W weekend chciał oglądać również te, co się zaczynają później, ale zasypiał. Odgłosy stadionowe zaczynają mi się śnić po nocach. A na moje uwagi, dzieciak patrzy na mnie błagalnie z szeroko otwartymi oczami i mówi: "Mamo, proszę cię, przecież to święto futbolu...". Ani ja, ani mój mąż nie jesteśmy kibicami piłkarskimi, jak rany, po kim on to ma? Zaczynam się zastanawiać, czy ja czasami te 12 lat temu nie zaszłam w ciążę w zatłoczonym autobusie z jakimś kibolem.
      • angazetka Re: Pocieszałabym 16.06.14, 15:55
        Nie ma dziś przerwy, mundial trwa do 13 lipca. Ale jest raz na cztery lata, nie marudź wink
        • sueellen Re: Pocieszałabym 16.06.14, 16:01
          jezu, aż do 13 lipca? To prawie miesiac! Nie wytrzymam.
          Taaa, a raz na dwa lata jest puchar europy, olimpiada letnia, zimowa, a ja nie lubię sportu i na dłuższą mete czuję sie terroryzowana.
    • edelstein Re: Pocieszałabym 16.06.14, 20:06
      Dzis mozesz pocieszac Ronaldobig_grin
      • agni71 Re: Pocieszałabym 16.06.14, 20:25
        Właśnie tak myślałam sobie, że dzisiaj Ronaldo potrzebuje pocieszenia smile
    • inguszetia_2006 Re: Pocieszałabym 16.06.14, 20:26
      Witam
      Kurdę, ale wj...ali;-P To o Portugalczykach. Widziałam tylko drugą połowę, bo nie zdążyłam z pracy. Cały czas im kibicuję, bo jak się wezmą w garść to ładną piłkę grają. Ale mój typ gazeciany - Chile, zaczyna o sobie przypominać;-D Już widzę, kto Niemców i Holendrów rozwali - ktoś z Ameryki Południowej. Normalnie, tak to czuję przez skórę, że aż widzę;-P Te małe szybkie nóżki. Oooo tak.
      Pzdr.
      Ing
      • myelegans Re: Pocieszałabym 16.06.14, 20:30
        Przeca podpisali przeciw pocieszeniowe cyrografy na czas trwania Copa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka