18.06.14, 21:27
Zdumiała mnie dziś pewna sytuacja.
Koleżanka powiedziała mi ,że czuje się wytracona z równowagi,ponieważ dowiedziała się,że jej pierwsza wielka miłość spotyka się z taką laską,że hej (piękna). Ich związek był krótki,działo się to kilka lat temu.Ona ma męża i dziecko,jest szczęśliwa,ale ma Go gdzieś w sercu cały czas. I dziś na wieść o Jego związku załamała się.
Kurde,ale żeby aż tak?
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: Dziwne... 18.06.14, 21:30
      ja też ciężko znoszę związki moich ważniejszych lub mniej ważnych eks chlip chlip-przecież to mnie mieli kochac całe życie.. wink
    • dziennik-niecodziennik Re: Dziwne... 18.06.14, 21:58
      heh
      mój były tak miał
      opowiadał mi o takiej lasce ktora sie kiedys tam wokół niego kręciła, ale określał ją mianem "nachalnej wariatki" - ze poznał ją przez wspólną koleżankę, że mu sie narzucała, że on jej nie chciał a ona go podrywała itd. A jak ta wspólna koleżanka mu powiedziała że "nachalna wariatka" wychodzi za mąż to przez tydzien do mnie warczał big_grin przeszło mu dopiero jak sie gdzies tam doczytał że nie chodzi o ślub tylko o rejestracje związku partnerskiego (ponoć w Norwegii jest na to jakies osobne słowo? kto podpowie?).
    • jola-kotka Re: Dziwne... 19.06.14, 02:44
      Tak zareagowała ale to wcale nie musi znaczyć,że chciałaby z nim być.
      Ja zdradzalam męża,rozwód był z mojej inicjatywy,mieszkalam już z innym a jak się dowiedziałam,że mój były maz ma kobietę i to nie jakąś laske ale taka rozmiar około 40. Robiłam mu jazdy przez telefon a on się jeszcze tłumaczył. Głupio robił bo w sumie to już nie była moja sprawa. Robiłam to nie dlatego że był dla mnie kimś ważnym bo już nie był ale miałam poczucie że ktoś mi odbiera moja własność nie mogłam znieść że inna będzie spać w łóżku w którym ja spalam z facetem który był moim mężem. Zachowywalam się jak pies ogrodnika. Nadal są razem,to jest nawet fajna dziewczyna a mi przeszło.
      • misterni Re: Dziwne... 19.06.14, 03:34
        jola-kotka napisał(a):

że mój były maz ma kobietę i to nie jakąś laske ale taka rozmiar około 40.

Rozmiar około 40 jest bardziej laską niż wysuszona anorektyczka tongue_out
      • bi_scotti Re: Dziwne... 19.06.14, 03:38
        Mnie tam czasem milo lechce swiadomosc, ze jest taki jeden facet, ktory owszem byl w kilku zwiazkach przez ostatnich 30 lat z okladem, ale sie nie ozenil, wciaz jest sam i tak juz pewnie pozostanie. Mial szanse wiele lat temu i wtedy wybral zle a kiedy sie zorientowal, ze wybor byl nie taki, to ja juz bylam poza jego zasiegiem tongue_out Glupio sie przyznac ale jakas tam babska satysfakcje mam wink
        • cosmetic.wipes Re: Dziwne... 19.06.14, 11:07
          > Mnie tam czasem milo lechce swiadomosc, ze jest taki jeden facet, ktory owszem
          > byl w kilku zwiazkach przez ostatnich 30 lat z okladem, ale sie nie ozenil, wci
          > az jest sam i tak juz pewnie pozostanie. Mial szanse wiele lat temu i wtedy wyb
          > ral zle a kiedy sie zorientowal, ze wybor byl nie taki, to ja juz bylam poza je
          > go zasiegiem tongue_out Glupio sie przyznac ale jakas tam babska satysfakcje mam wink

Miałam to samo, jedyna różnica to 20 lat, nie 30.

Satysfakcja mi przeszła, kiedy facet znalazł do mnie kontakt (mail i telefon firmowy) i zaczął się naprzykrzać. To była jedyna sytuacja, w której załowałam, że nie przyjęłam nazwiska męża - nie znalazł by mnie tongue_out
          Zyczyłam sobie wtedy z całego serca, żeby pojawiła się jakaś kobieta, która go omami.

Nie wiem czy się znalazła, ale facet po kilku miesiącach odpuścił. No chyba, że zniechęcił go mój permanentny ignor smile
          • bi_scotti Re: Dziwne... 19.06.14, 14:53
            My sie przyjaznimy przez te wszystkie lata smile To jest naprawde bardzo fajny facet, ktory nie raz i nie dziesiec okazal sie byc swietnym przyjacielem mojej calej rodziny lacznie z mezem, dziecmi, moimi rodzicami i tesciami wiec to, ze "he's still carrying the torch for me" jest raczej urocze a nie meczace czy creepy wink
      • bei Re: Dziwne... 19.06.14, 16:22
        sentyment?smile
    • morgen_stern Re: Dziwne... 19.06.14, 14:55
      Czy facet zmarł? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka