ewa2233 24.08.04, 09:44 Ja wolę piżamki: krótki rękaw + krótke spodenki. Najlepiej jak są z dobrej gatunkowo bawełny. W żadnym razie satyna ! Ale bardzo trudno kupić jakieś nie infantylne wzory ! Zawsze mają jakieś owieczki, misie itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 09:47 koszulka i szorty wszystko meza (co ja poradze ze mam slabosc do gaci w meska kratke...) czasami zamiast koszulki wkladam koszule nocna rozpinana do pepka w kwestii karmienia ale rownie dobrze moge spac w tiszercie podwinietym na glowe ) Dzisiaj przez pol nocy snilo mi sie ze jakies dziecko placze a to przemo wyl mi w ucho )) wiec kwestia spania stala sie ostatnio kwestia prosta ) w gosciach jeszcze nie zasypiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 do Wiecznej_Gosi :) 24.08.04, 10:12 Wiesz co? Jak pomyślałam o tym wątku, przyszło mi do głowy, że wpiszesz właśnie piżamy męża Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy!? Bo tak naprawdę o żadnej kobitce stąd, nie myślałam - jak wygląda w łóżku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 09:49 Ja tak samo ja Ty Ewa, lubię piżamy z krórkimi spodenkami i krótkim rękawem. Ale ja lubie te infantylne wzory, mise owieczki i inne, bo jakos mi się miło śpi w takim towarzystwie. Mam tez kilka koszulek na specjalne okazje...., no ale teraz przy dziecku poszły w kąt, bo z nich nie ma jak wyciągnąć w nocy cyca... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 do Mamyszyma - w kwestii wzorków na piżamce :) 24.08.04, 10:05 No, ale Ty młodziutka jesteś! A ja, choć za wygląd w stosunku do wieku - PLUSA mogę sobie dać to z owieczką na biuście czuję się trochę dziwnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:01 W lecie koszulka(uwielbiam takie krótkie, właśnie satynowe), a w zimie fajna piżamka. Albo w ogóle nic(ale to tylko jak z rzadka jesteśmy sami) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:01 Mam piżamę - krótki rękaw, spodnie 3/4. Lubię ją. Mam tez koszulkę satynową - to na "upalne" noce A najbardziej lubię spac w takiej zwykłej koszulce... tzw. "reklamówce" - chyba wiecie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:04 Koszulka. Misie, owieczki jak najbardziej. Piżama tyko jak jest bardzo zimno Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:07 Koszulka, a w lecie najczesciej nic. U nas jest strasznie duszno w mieszkaniu: (((. Ostatnio na zewnatrz jest np. 17 st wieczorem, a w mieszkaniu 31 -33 st: (((. Koszmar. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:16 A jak byłam w ciąży to też spałam w piżamie mojego męża. Jest super wygodna i choc już trochę poddarta to i tak ją trzymam do następnej ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: NAGO ! Od jakichś - ups! 24.08.04, 10:18 od jakichś 3 lat śpię nago. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:20 Bawełniana koszulka- chętnie długi i lużny tiszert- mile widzane wszelkie"infantylki" w stylu zajączki itp, jak jesteśmy sami- bez niczego, no i jeszcze satynowe koszulki -kusicielki( np czerwona),ale to tylko na początek wieczoru, raczej w nich na noc nie zostaję)) -- wyszłam za mąż, zaraz wracam Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:21 Często nic, często same majtki - łatwiej karmić nocą, a najczęściej moja ulubiona piżamka- która wcale nie jest piżamką. Jest to po prostu obcisła podkoszulka na szerokich ramiączkach i majtki- spodenki. To było zaprojektowane jako bielizna normalnie pod ubranie ale mi się podoba jako piżama. I wcale nie ma infantylnych wzorów bo jest w lekkie paseczki ze złotą i srebrną nitką. Polecam fimę KEY www.key.com.pl/ Są boscy i wcale nie tacy straaaasznie drodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agaizosia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 11:13 Pidżama na krótki rękaw może mieć infantylne wzory(co budzi ogromne zainteresowanie u moje pociechy),a na upojne lub gorące noce(wieczory)fikuśna koszulka... Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 11:42 Gora - im bardzie sprana, wynoszona tym lepiej, Dol - wygodne spodniachy bawelniane, takie co moglabym w nie zmiescic jeszcze kogos)) No moga tez byc bokserki meskie - im bardziej kroliczkowo-swinkowo-owieczkowe tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarowka1 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 11:51 Sypiam nago, gdy ktoś zostaje u nas na noc zakładam bokserki męża i jakiś T-shirt. Spanie nago jest prawie tak fajowe, jak kąpiel w morzu bez tekstyliów. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 12:14 Nienawidze piżamek, ciągle mi się wydaje, że spodnie natychmiast trzeba prac, więc jak spię w piżamie, to i w majtkach... a to już żadna przyjemność. Uwielbiam spac bez niczego, pod warunkiem, że maż też bez niczego, ale jemu jest ciągle zimno i ma grubasną piżamę, więc ja też coś zakładam - albo satynową haleczkę, albo koszulkę z owieczką, wszystko raczej krótkie, bo rano i tak jest pod szyją Jak mi ciążowy brzuch tak bardzo urosnie, to pewnie będę się go troszeczkę wstydzić i założę coś luźnego i długiego. Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 12:59 Latem obcisłe bokserki i koszulka. Zimą piżama albo seksowna koszulka nocna, którą mi mąż przywiózł ze Stuttgartu Nie lubię dużych i luźnych rzeczy do spania. ginę w nich i nie mogę się odnaleźć. Zwłaszcza, że wiecznie karmię od iluś tam lat i potem się cała w taką podkasaną wielką kiereję zawijam Odpowiedz Link Zgłoś
aste Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 17:29 nago od hm 7 lat czyli od poczatku studiów, przedtem najpierw długo mieszkałam w jednym pokoju z bratem, potem jak już mieliśmy oddzielne młody i tak wpadał bez pukania i zadne prośby i groźby nic nie pomogły. jak wyjechałam na studia i w końcu nikt mi do pokoju nie właził bez pukania zaczełam spać nago i bardzo mi sie spodobało. męża też nauczyłam i jest nam tak goło i wesoło. na wizyty mam piżamkę bo koszul nienawidzę zawsze mi się podwijały i mialam je skręcone w pasie więc wstawałam i odkręcałam-spać się nie dało. a piżamki służą mi też do łazenia po domku jak wcześniej się wykąpię. problem jest tylko jeden- tak już jesteśmy przyzwyczajeni do spania nago, że notorycznie wyjeżdzając do rodziców któreś z nas zapomina zabrać ciuchów do spania. ostatnio byliśmy u teściów i oboje bez sprzętu do spania Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 17:55 Pidżamy. Czasem latem cienka koszulka. Ale wtedy to prawie jak nago, bo budzę się z koszulką pod pachami (równie dobrze mogłabym spać w samym szaliku). Zimą najchętniej też zasypiam w bawełanianych skarpetkach. Czyli zupełnie nie seksi. Ale wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 18:30 Kiedyś sypiałam w kusych i zachęcających koszulkach satynowych, ale na męża za bardzo nie działały a ramiączka zawsze mi się gdzieś plątały i ograniczały ruchy, budziłam się z kiecką wokół bioder...brrr Teraz od gdzieś dwóch lat sypiam w bawełnianych piżamach, spodnie długie (nie lubię swoich nóg a poza tym mi zawsze zimno) i krótki lub długi rękaw. Odpowiedz Link Zgłoś
cody2 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 18:32 a ja najbardziej lubie w stroju ewy Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 18:38 Koszulka, krótka , na ramiączkach, rozpięta do pasa.....,koniecznie bawełniana. Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 19:16 ja tylko w pizamie bo jest dla mnie wygodniejsza pierwsza w zyciu koszule kupilam do szpitala jak szlam rodzic, nie lubie w niej spac bo zawsze sie rozkopie i jestem golym tylkiem na wierzchu hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anita001 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 20:20 koszula- krociutenka, taka za pupe, z bawelny, w infantylne wzorki- hitem sa owieczki i spiace pieski )) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 21:07 Koszulka jedwabna, nieprzyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 22:00 Zdecydowanie wolę koszulki nocne - mam ich sporo i zakładam w zależności od nastroju. Kiedyś myślałam sobie, że dla faceta ma to znaczenie w jakim "opakowaniu" kobieta idzie z nim do łoża. Ale przynajmniej dla mojego - nie ma to znaczenia, bo i tak bardzo szybko jestem bez jakiejkolwiek koszulki, choć wtedy zdecydowanie nie marznę) Dlatego dałam sobie spokój z wszelkimi satynowymi, na ramiączkach, itp. - na rzecz mojej ukochanej bawełny. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
marta.prabucka Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 23:19 a ja uwielbiam bokserki mojego męza i koszulkę na ramiaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 25.08.04, 02:16 Cokolwiek, byle z czystej bawelny. Nie moge spac w niczym z dodatkiem sztucznosci. W zamierzchlych czasach sypialismy nago, ale bylo nam za goraco ). Koszul z koronkami maz nie trawi, i cale szczescie, bo musialabym sobie kupic jakas z jedwiabiu (zeby bylo wlokno naturalne), a te sa piekielnie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 25.08.04, 07:38 cody2 napisała: a ja najbardziej lubie w stroju ewy hmm ... znaczy się w mojej piżamce taaak ??? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mada_br Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 25.08.04, 08:41 Najchętniej luźny T-shirt męża lub po prostu nic. Odpowiedz Link Zgłoś