Dodaj do ulubionych

KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) )

24.08.04, 09:44
Ja wolę piżamki: krótki rękaw + krótke spodenki.
Najlepiej jak są z dobrej gatunkowo bawełny. W żadnym razie satyna !
Ale bardzo trudno kupić jakieś nie infantylne wzory !
Zawsze mają jakieś owieczki, misie itp sad
Obserwuj wątek
    • wieczna-gosia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 09:47
      koszulka i szorty wszystko meza (co ja poradze ze mam slabosc do gaci w meska
      kratke...) czasami zamiast koszulki wkladam koszule nocna rozpinana do pepka w
      kwestii karmienia ale rownie dobrze moge spac w tiszercie podwinietym na
      glowe wink)
      Dzisiaj przez pol nocy snilo mi sie ze jakies dziecko placze a to przemo wyl mi
      w ucho wink)) wiec kwestia spania stala sie ostatnio kwestia prosta wink) w
      gosciach jeszcze nie zasypiam wink))
      • ewa2233 do Wiecznej_Gosi :) 24.08.04, 10:12
        Wiesz co?
        Jak pomyślałam o tym wątku, przyszło mi do głowy,
        że wpiszesz właśnie piżamy męża smile
        Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy!? smile
        Bo tak naprawdę o żadnej kobitce stąd, nie myślałam - jak wygląda w łóżku smile)))
    • mamaszyma Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 09:49
      Ja tak samo ja Ty Ewa, lubię piżamy z krórkimi spodenkami i krótkim rękawem.
      Ale ja lubie te infantylne wzory, mise owieczki i inne, bo jakos mi się miło
      śpi w takim towarzystwie. Mam tez kilka koszulek na specjalne okazje...., no
      ale teraz przy dziecku poszły w kąt, bo z nich nie ma jak wyciągnąć w nocy
      cyca...
      • ewa2233 do Mamyszyma - w kwestii wzorków na piżamce :) 24.08.04, 10:05
        No, ale Ty młodziutka jesteś!
        A ja, choć za wygląd w stosunku do wieku - PLUSA mogę sobie dać wink
        to z owieczką na biuście czuję się trochę dziwnie ...
        big_grin
    • jagusia7 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:01
      W lecie koszulka(uwielbiam takie krótkie, właśnie satynowe), a w zimie fajna
      piżamka. Albo w ogóle nic(ale to tylko jak z rzadka jesteśmy samismile)
    • koleandra Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:01
      Mam piżamę - krótki rękaw, spodnie 3/4. Lubię ją. Mam tez koszulkę satynową -
      to na "upalne" noce smile
      A najbardziej lubię spac w takiej zwykłej koszulce... tzw. "reklamówce" - chyba
      wiecie o co chodzi.
      • cysia.b Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:04
        Koszulka. Misie, owieczki jak najbardziej. Piżama tyko jak jest bardzo zimno
    • ania.silenter_exunruzanka Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:07
      Koszulka, a w lecie najczesciej nicsmile. U nas jest strasznie duszno w mieszkaniu:
      (((. Ostatnio na zewnatrz jest np. 17 st wieczorem, a w mieszkaniu 31 -33 st:
      (((. Koszmarsad.
      pozdrawiam
    • koleandra Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:16
      A jak byłam w ciąży to też spałam w piżamie mojego męża. Jest super wygodna i
      choc już trochę poddarta to i tak ją trzymam do następnej ciąży.
    • 18lipiec NAGO ! Od jakichś 24.08.04, 10:17

• 18lipiec Re: NAGO ! Od jakichś - ups! 24.08.04, 10:18
        od jakichś 3 lat śpię nago.
        • sakada Ja również nago:-)n/t 24.08.04, 10:57

• kolorko Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:20
      Bawełniana koszulka- chętnie długi i lużny tiszert- mile widzane
      wszelkie"infantylki" w stylu zajączki itp, jak jesteśmy sami- bez niczego, no i
      jeszcze satynowe koszulki -kusicielki( np czerwona),ale to tylko na początek
      wieczoru, raczej w nich na noc nie zostajęwink))
      --
      wyszłam za mąż, zaraz wracam
    • mamadwojga Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 10:21
      Często nic, często same majtki - łatwiej karmić nocą, a najczęściej moja
      ulubiona piżamka- która wcale nie jest piżamką. Jest to po prostu obcisła
      podkoszulka na szerokich ramiączkach i majtki- spodenki. To było zaprojektowane
      jako bielizna normalnie pod ubranie ale mi się podoba jako piżama. I wcale nie
      ma infantylnych wzorów bo jest w lekkie paseczki ze złotą i srebrną nitką.
      Polecam fimę KEY www.key.com.pl/ Są boscy i wcale nie tacy straaaasznie
      drodzy.
      • agaizosia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 11:13
        Pidżama na krótki rękaw może mieć infantylne wzory(co budzi ogromne
        zainteresowanie u moje pociechy),a na upojne lub gorące noce(wieczory)fikuśna
        koszulka...wink
        • 18lipiec Ciekawe co nastepne wymysli ewa? nt. 24.08.04, 11:38

• oluncia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 11:42
      Gora - im bardzie sprana, wynoszona tym lepiej,
      Dol - wygodne spodniachy bawelniane, takie co moglabym w nie zmiescic jeszcze
      kogossmile))
      No moga tez byc bokserki meskie - im bardziej kroliczkowo-swinkowo-owieczkowe
      tym lepiejsmile
      • ciezarowka1 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 11:51
        Sypiam nago, gdy ktoś zostaje u nas na noc zakładam bokserki męża i jakiś T-shirt.
        Spanie nago jest prawie tak fajowe, jak kąpiel w morzu bez tekstyliów.
        • kocianna Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 12:14
          Nienawidze piżamek, ciągle mi się wydaje, że spodnie natychmiast trzeba prac,
          więc jak spię w piżamie, to i w majtkach... a to już żadna przyjemność.
          Uwielbiam spac bez niczego, pod warunkiem, że maż też bez niczego, ale jemu
          jest ciągle zimno i ma grubasną piżamę, więc ja też coś zakładam - albo
          satynową haleczkę, albo koszulkę z owieczką, wszystko raczej krótkie, bo rano i
          tak jest pod szyją smile
          Jak mi ciążowy brzuch tak bardzo urosnie, to pewnie będę się go troszeczkę
          wstydzić i założę coś luźnego i długiego.
    • donatta Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 12:59
      Latem obcisłe bokserki i koszulka. Zimą piżama albo seksowna koszulka nocna,
      którą mi mąż przywiózł ze Stuttgartusmile
      Nie lubię dużych i luźnych rzeczy do spania. ginę w nich i nie mogę się
      odnaleźć. Zwłaszcza, że wiecznie karmię od iluś tam latsmile i potem się cała w
      taką podkasaną wielką kiereję zawijamsmile
      • aste Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 17:29
        nago od hm 7 lat czyli od poczatku studiów, przedtem najpierw długo mieszkałam
        w jednym pokoju z bratem, potem jak już mieliśmy oddzielne młody i tak wpadał
        bez pukania i zadne prośby i groźby nic nie pomogły. jak wyjechałam na studia i
        w końcu nikt mi do pokoju nie właził bez pukania zaczełam spać nago i bardzo mi
        sie spodobało. męża też nauczyłam i jest nam tak goło i wesoło. na wizyty mam
        piżamkę bo koszul nienawidzę zawsze mi się podwijały i mialam je skręcone w
        pasie więc wstawałam i odkręcałam-spać się nie dało. a piżamki służą mi też do
        łazenia po domku jak wcześniej się wykąpię. problem jest tylko jeden- tak już
        jesteśmy przyzwyczajeni do spania nago, że notorycznie wyjeżdzając do rodziców
        któreś z nas zapomina zabrać ciuchów do spania. ostatnio byliśmy u teściów i
        oboje bez sprzętu do spania wink
    • libra.alicja Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 17:55
      Pidżamy. Czasem latem cienka koszulka. Ale wtedy to prawie jak nago, bo budzę
      się z koszulką pod pachami (równie dobrze mogłabym spać w samym szaliku).

Zimą najchętniej też zasypiam w bawełanianych skarpetkach. Czyli zupełnie nie
      seksi. Ale wygodnie.
    • jagienkaa Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 18:30
      Kiedyś sypiałam w kusych i zachęcających koszulkach satynowych, ale na męża za
      bardzo nie działaływink a ramiączka zawsze mi się gdzieś plątały i ograniczały
      ruchy, budziłam się z kiecką wokół bioder...brrrwink
      Teraz od gdzieś dwóch lat sypiam w bawełnianych piżamach, spodnie długie (nie
      lubię swoich nóg a poza tym mi zawsze zimnowink) i krótki lub długi rękaw.
    • cody2 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 18:32
      a ja najbardziej lubie w stroju ewy smile
      • dyrgosia Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 18:38
        Koszulka, krótka , na ramiączkach, rozpięta do pasa.....,koniecznie bawełniana.
    • josik11 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 19:16
      ja tylko w pizamie bo jest dla mnie wygodniejsza
      pierwsza w zyciu koszule kupilam do szpitala jak szlam rodzic, nie lubie w niej
      spac bo zawsze sie rozkopie i jestem golym tylkiem na wierzchu hihihi
    • anita001 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 20:20
      koszula- krociutenka, taka za pupe, z bawelny, w infantylne wzorki- hitem sa
      owieczki i spiace pieski smile))
      • anna_maria Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 21:07
        Koszulka jedwabna, nieprzyzwoita.
    • agacz2905 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 22:00
      Zdecydowanie wolę koszulki nocne - mam ich sporo i zakładam w zależności od
      nastroju. Kiedyś myślałam sobie, że dla faceta ma to znaczenie w
      jakim "opakowaniu" kobieta idzie z nim do łoża. Ale przynajmniej dla mojego -
      nie ma to znaczenia, bo i tak bardzo szybko jestem bez jakiejkolwiek koszulki,
      choć wtedy zdecydowanie nie marznęsmile) Dlatego dałam sobie spokój z wszelkimi
      satynowymi, na ramiączkach, itp. - na rzecz mojej ukochanej bawełny.
      Aga
    • marta.prabucka Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 24.08.04, 23:19
      a ja uwielbiam bokserki mojego męza i koszulkę na ramiaczkach
    • evee1 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 25.08.04, 02:16
      Cokolwiek, byle z czystej bawelny. Nie moge spac w niczym z dodatkiem
      sztucznosci. W zamierzchlych czasach sypialismy nago, ale bylo nam za
      goraco smile). Koszul z koronkami maz nie trawi, i cale szczescie, bo
      musialabym sobie kupic jakas z jedwiabiu (zeby bylo wlokno naturalne),
      a te sa piekielnie drogie.
      • ewa2233 Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 25.08.04, 07:38
        cody2 napisała: a ja najbardziej lubie w stroju ewy smile

hmm ... znaczy się w mojej piżamce taaak ??? wink
        smile))))
    • mada_br Re: KOSZULKA czy PIŻAMA ? - "drążę" Was dalej ;) 25.08.04, 08:41
      Najchętniej luźny T-shirt męża lub po prostu nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka