rosapulchra-0 Misterni! 04.07.14, 20:19 Mam nadzieję, że przeczytasz tego posta i przemyślisz moje słowa. Jak sama pewnie zauważyłaś, nawet w tym wątku są osoby, które dążą do awantury bez względu na temat wątku. Osobiste przytyki, obrażania intelokutora są tu na porządku dziennym, vide elle.hivernale, czy nefti. Osobiście dam Ci radę, którą sama często stosuję - te kilka lat na forum nauczyło mnie naprawdę nie przejmować się chamskimi i prymitywnymi uwagami na mój temat. Owszem, odpowiadam, ale już nie tak agresywnie jak kiedyś. I Tobie też to radzę. Olewaj, po prostu olewaj szerokim sikiem kłamliwe i chamskie komentarze pod Twoim adresem i pamiętaj o najważniejszym - one (te komentarze) świadczą przede wszystkim o kulturze osoby wyzywającej. Nikt nie będzie silniejszy od Ciebie, jeśli zaczniesz te osoby lekceważyć. Sama po sobie wiem, jakie to jest trudne, ale wiem, że jest to wykonalne. Przemyśl, proszę, moje słowa i zmień zdanie. I wróć na forum. Bo to jest też Twoje forum, współtworzyłaś je przez lata, szkoda tyle zachodu przekreślić ot tak - jednym postem, prawda? Po prostu wróć. Proszę. Pozdr., A. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Misterni! 04.07.14, 21:13 rosapulchra-0 napisała: > Przemyśl, proszę, moje słowa i zmień zdanie. I wróć na forum. Bo to jest też Tw > oje forum, współtworzyłaś je przez lata, szkoda tyle zachodu przekreślić ot tak > - jednym postem, prawda? > Po prostu wróć. > Proszę. Rosa....to jest TYLKO forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Misterni! 04.07.14, 21:21 > > Rosa....to jest TYLKO forum. Forum nie forum, jedna z niewielu obrończyń się wykruszyła Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 04.07.14, 23:44 Oj, kota, kota, ty jak czasem coś palniesz, to nie wiadomo czy śmiać się ciebie, czy płakać nad tobą. Z Miterni darłyśmy koty (nomen omen) przez długi czas, potem obie spasowałyśmy, ale żeby misterni była moją obrończynią? Chyba cię ostro pogięło. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Misterni! 04.07.14, 21:19 rosapulchra-0 napisała: > Jak sama pewnie zauważyłaś, nawet w tym wątku są osoby, które dążą do awantury > bez względu na temat wątku. Osobiste przytyki, obrażania intelokutora są tu na > porządku dziennym, vide elle.hivernale, czy nefti albo rosapulchra-0 > Osobiście dam Ci radę, którą sama często stosuję - te kilka lat na forum nauczy > ło mnie naprawdę nie przejmować się chamskimi i prymitywnymi uwagami na mój tem > at. Owszem, odpowiadam, ale już nie tak agresywnie jak kiedyś. Nos ci rośnie rosapulchra. Mama nie uczyła, ze nieładnie kłamać? Olewaj, po prostu olewaj szerokim sikiem kłamliwe i chamskie komentarze p > od Twoim adresem i pamiętaj o najważniejszym - one (te komentarze) świadczą prz > ede wszystkim o kulturze osoby wyzywającej. To było piękne Nikt nie będzie silniejszy od Ciebi > e, jeśli zaczniesz te osoby lekceważyć. Sama po sobie wiem, jakie to jest trudn > e, ale wiem, że jest to wykonalne. > Przemyśl, proszę, moje słowa i zmień zdanie. I wróć na forum. Bo to jest też Tw > oje forum, współtworzyłaś je przez lata, szkoda tyle zachodu przekreślić ot tak > - jednym postem, prawda? > Po prostu wróć. Lassie wróć sory Misterni wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Misterni! 04.07.14, 22:50 neffi79 napisał(a): > Lassie wróć sory Misterni wróć! Ty nie powinnaś się szykować na te swoje zakupy? Wątek nie o tobie a najbardziej cudzym kosztem się w nim produkujesz, uciekaj bo ci jeszcze wykupią najcenniejsze przecenione szmaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Koniec z tym 04.07.14, 22:27 Wracaj do nas - obiecuję, że będziemy grzeczne Odpowiedz Link Zgłoś
cilantre Re: Koniec z tym 05.07.14, 00:01 Niech nie wraca - krzyżyk na drogę. Sama niejednokrotnie obrażała i to w bardzo chamskim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Koniec z tym 05.07.14, 01:30 Chamstwo, które mnie na jematce zalało, wylało sie z nicka misterni, wiec jakby ten tego... Mowicie, ze to umasumak czy cos w ten wzor? Chyba zacYnam rozumiec skad ten jad strzyka w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Koniec z tym 05.07.14, 07:24 Proszę, nie rób tego!!! Bardzo lubię czytać Twoje posty, bo widać, że jesteś bardzo inteligentną, sensownie patrzącą na świat osobą i brak Ciebie bardzo zuboży to forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Misterni! 05.07.14, 07:35 Rosa, k..wa, daj spokój, to po pierwsze nie jest wątek o Tobie, po drugie, nie nakręcaj spirali- niestety sama robisz to, z czym podobno walczysz naucz się wreszcie, że jak nie chcesz być hejtowana, to ataki masz olewać- hejt niekarmiony umiera jeśli ktoś zaczyna wchodzic w takie dyskusje i dowalanki, bo ona mi napisała, to ja jej napiszę- to znaczy, że to KOCHA Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 07:47 Jasne. Jej wolno mnie obrażać, a ja nie mogę odpowiedzieć, bo nakręcam dyskusję. Bardzo podoba mi się twoja subiektywna logika. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Misterni! 05.07.14, 08:33 rosapulchra-0 napisała: > Jasne. Jej wolno mnie obrażać, a ja nie mogę odpowiedzieć, bo nakręcam dyskusję > . Bardzo podoba mi się twoja subiektywna logika. tak, własnie tak to działa ktos do mnie mówi, że jestem głupia, ja to olewam i dyskusja umiera a jak odpowiadam- nie, to ty jestes głupi to dyskusja się nakręca i sama biorę udział w hejcie, choc nie ja zaczęłam skoro nie lubię hejtu ( tak jak Ty) to go nie nakręcam) a przecież każdy nawet średnio rozgarnięty człowiek wie, że takie odbijanie piłeczki niczego nie załatwi, neffi nie zmieni o tobie zdania, ty o neffi itd Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Misterni! 05.07.14, 08:39 I na pewno ma poczucie dużej krzywdy, że jej pieniędzy (nawet wirtualnych) nikt nie zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Misterni! 05.07.14, 15:16 z tego co zauważyłam, to neffi nie robi z siebie męczennicy, jak Rosa Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Misterni! 05.07.14, 15:24 Ojejku, Rosa po prostu za wszelką cenę chce zaistnieć na forum i jak widać jej się udaje, bo większość forumek angażuje się w jej sprawy bardzo osobiście, a wątki zbierają po kilkaset wpisów Dla mnie "problem Rosy" nie istnieje, bo nie wdaję się z nią w pyskówki, w ogóle nie wchodzę w jej wątki autotematyczne, chyba że napisze czasem coś o kotach albo wyspiarskich ciekawostkach Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 21:36 Jassne! Rosa jest wszystkiemu winna. No bo któż inny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 21:35 Ale nie zauważyłaś oczywiście, że to nefti zaczęła kłótnie, nie ja Gratuluję nastawienia Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Misterni! 05.07.14, 08:22 @ aneta. Rosa po prostu musi miec zawsze ostatnie slowo Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Misterni! 05.07.14, 08:27 To jest nie fair stwierdzenie. Bardzo długo na tym forum biegało za mną kilka bytów robiących uwagi personalne i kiedy się do nich odnosiłam zawsze ktoś napisał, że muszę mieć ostanie słowo. Do siebie tego jakoś nie odnosili. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 10:56 ichi51e napisała: > @ aneta. Rosa po prostu musi miec zawsze ostatnie slowo ichi, za to ty pierwsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Misterni! 05.07.14, 11:51 No nie mowilam? To jest silniejsze od niej rosa wplace 10zeta na sie pomaga jak sie powstrzymasz od komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 11:58 Pisz po polsku, bo nic nie zrozumiałam. I nie, nie muszę mieć ostatniego zdania, jak mi to próbujesz złośliwie wmówić, co mnie trochę dziwi, bo do tej pory byłaś całkiem sympatyczną osobą. Czyżby się coś zmieniło, o czym nie wiem? Zresztą nie chcę wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga lament akt II 05.07.14, 08:43 witamy nowy dzień i nowych gości księga kondolencyjna po prawej stronie od wejścia, proszę się wpisywać nie deptać po Rosie, ktora leży w drzwiach, jak Rejtan, przysnęła biedaczka i zachrypła od wołania i szlochów casting do Chóru Płaczek ciągle otwarty, przyjmujemy nowe zgłoszenia, stanowisko w głębi sali osoby nietaktownie okazujące radość proszone są o umiar, bo inaczej na zbity pysk.... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Koniec z tym 05.07.14, 22:13 Misterni to infantylne:/. Ale bądź co bądź, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Misterni! 05.07.14, 22:36 rosapulchra-0 napisała: > nefti, ileż ty musisz mieć kompleksów, żeby je leczyć tu na forum? Wydały się t > e twoje bajeczki o bogatym mężu, wypasionym domu i samochodzie, więc teraz szuk > asz worka treningowego, żeby się wyżyć? Na miłość boską Rosa! Wygląda na to , że to Ty masz kompleksy wobec niej. Nigdy nie odważyłabym się w tak ohydny sposób podważać czyjeś istnienie czy majętność. Nie obejmuję takich zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 06.07.14, 14:21 Podważać? Przecież została zdemaskowana przez inne forumki, które o tym tu napisały, więc o jakim podważaniu mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Misterni! 06.07.14, 15:11 gdzie? bo chyba nie doczytałam, daj linka Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Misterni! 06.07.14, 16:01 nie widzę, poza wpisem jakiegoś oszołoma z piątku, czy to to? Dla mnie słabe. Rosa daj już spokój, czuję niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Misterni! 06.07.14, 16:07 po lekturze tego wątku misterni nie wróci na pewno, wcale się jej nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Misterni! 06.07.14, 17:21 Ja jednak mam cały czas nadzieję, że wróci. Może nie od razu, ale wróci. Odpowiedz Link Zgłoś